News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Zidane εξέτασε τον Achraf

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Του José Luis Calderón

Ο Γάλλος εξέτασε τον canterano σ’έναν μεγάλο αγώνα

Ο Άσχραφ ήταν η μεγάλη έκπληξη της εντεκάδας εναντίον της Τότεναμ. Τουλάχιστον, στα λευκά αποδυτήρια, όπου όλοι περιμένουν τον Nacho ως βασικό στη δεξιά πλευρά. Αλλά ο Ζιντάν είχε άλλη ιδέα στο κεφάλι του. Ο προπονητής θέλησε να μετρήσει τον 18χρονο νεαρό σε ένα μεγάλο παιχνίδι, θέλησε να διαπιστώσει μέχρι που μπορούσε να τον υπολογίζει στο μέλλον. Εν ολίγοις, ο Ζιντάν εξέτασε τον Άσχραφ ενάντια σε μια ισχυρή αγγλική ομάδα και σε μια υποχρέωση στην οποία η Μαδρίτη παίζει πολλά. Μια εξέταση που ο canterano πέρασε αξιοσημείωτα.

Ο Ζιντάν δεν έχει φοβηθεί όταν πρόκειται να τον βάλει να παίξει. Με την πρώτη ευκαιρία που είχε, έχει βάλει τον canterano στην εντεκάδα. Το έκανε κατά της Εσπανιόλ, μετά την απουσία του Carvajal, συνέχισε να ποντάρει σ’αυτόν ενάντια στη Χετάφε, -παρά το όχι είχε πια την επιλογή του Nacho μετά την επιστροφή των Μαρσέλο και Theo- κι ενάντια στην Τότεναμ, μια απ’τα ίδια. Τρεις συνεχόμενοι αγώνες και μια θετική απόκριση απ’τον μπακ, ο οποίος στα μάτια του Zidane αποδεικνύει τη μεγάλη δυναμική του.

Ο προπονητής είναι ενθουσιασμένος με την ανταπόκριση του Achraf, ο οποίος έχει δείξει μεγάλη προσωπικότητα. Μπορεί να ειπωθεί ότι έχει περάσει τη βελούδινη δοκιμασία του λευκού προπονητή, ο οποίος εκτιμά το επιθετικό προφίλ του παίκτη, τα τρεξίματά του και τις καλές αμυντικές του έννοιες. "Ήταν ένας αγώνας για άνδρες κι ανταποκρίθηκε με το παραπάνω. Δεν φάλτσαρε καθόλου", σχολιάζουν στο Valdebebas. Στο μόνο που θέλει να επιμείνει ο Ζιντάν με τον Άσχραφ είναι στην ποιότητα των σεντρών του, εκεί τον βλέπει μ’ένα σημαντικό περιθώριο βελτίωσης. Για όλα τα υπόλοιπα, ο canterano έχει ανέβει στο κάρο της ομάδας με τρεις παραστάσεις στο ύψος αυτού που αναμένεται απ’αυτόν.

Ευκαιρίες για όλους

Ο Ζιντάν έχει δείξει μαζί του ότι υπάρχουν ευκαιρίες για όλους. Ο Casemiro είναι ένα καλό παράδειγμα, ο Lucas επίσης όταν τραυματίστηκε πέρυσι ο Bale. Τι να πούμε για τον Asensio και τον ίδιο τον Kovacic, ο οποίος ήταν ζωτικής σημασίας στην αρχή της περασμένης σεζόν με τις απουσίες του Modric και του Kroos.

Τώρα η ευκαιρία ήταν για τον Achraf. Ο Ζιντάν δεν έχει πορευθεί με ημίμετρα. Χωρίς τον Carvajal, έχει χρησιμοποιήσει το φυσικό του αντικαταστάτη, όσο κι αν είναι 18 ετών κι ότι πριν από επτά μήνες έπαιζε στο Youth League με την Juvenil.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.