News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Σίγουρα εκτός με την Eibar ο Keylor Navas που είναι τραυματίας στον προσαγωγό

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Του Juan Ignacio García-Ochoa

Ο Kiko Casilla θα επιστρέψει, όπως κι ενάντια στη Χετάφε, στην υπεράσπιση του λευκού τέρματος


Η Ρεάλ Μαδρίτης εξέδωσε μια ιατρική ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση του Κοσταρικανού τερματοφύλακα Keylor Navas, ο οποίος μετά την επιστροφή του ενάντια στην Τότεναμ, δεν έχει επιστρέψει στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Το club διαγιγνώσκει "έναν τραυματισμό στον δεξιό προσαγωγό" και διαβεβαιώνει ότι είναι εν αναμονή της εξέλιξης. Πρέπει να θυμηθούμε ότι ο Κοσταρικανός απουσίασε ήδη στη Χετάφε λόγω αυτών των μυϊκών προβλημάτων που κουβάλησε απ’τα προκριματικά για το Mundial. Ως εκ τούτου, ο Keylor θα απουσιάσει ενάντια στην Eibar (Κυριακή 21:45) και θα’ναι ο Kiko Casilla, όπως κι ενάντια στην Χετάφε, αυτός που θα καταλάβει το λευκό τέρμα.

Η απουσία του Keylor για το παιχνίδι ενάντια στην Eibar είχε ήδη προγραμματιστεί. Ο Zidane είχε προγραμματίσει να τον ξεκουράσει τόσο ενάντια στην ομάδα του Mendilibar όσο και στο Κύπελλο, στη Fuenlabrada. Αυτή η νέα κατάσταση θα μπορούσε να επεκτείνει την απουσία του Tico τερματοφύλακα στην αναμέτρηση με την Girona, αν κι αναμένεται από όλα τα μέρη να παίξει εναντίον της Τότεναμ σε λιγότερο από δύο εβδομάδες.

Επιπλέον, κατ 'αρχήν, θα’ναι ο canterano Μόχα, 17 ετών, ο οποίος θα’ναι και πάλι ο δεύτερος τερματοφύλακας κι οποίος θα καθίσει στον πάγκο της πρώτης ομάδας.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.