News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Cristiano και Benzema, η χειρότερη επίθεση της Ευρώπης... και των ενάρξεων της Ρεάλ Μαδρίτης

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Του Lorenzo Lara

Μόνο οι βασικοί επιθετικοί της μέτριας Benevento έχουν λιγότερα γκολ απ’αυτούς

Κριστιάνο Ρονάλντο και Μπενζεμά έχουν σκοράρει ένα γκολ ο καθένας στις 12 αγωνιστικές που έχουν γίνει στη Liga. Μια πολύ κακή συγκομιδή που τους τοποθετεί ως ένα απ’τα χειρότερα δίδυμα στην επίθεση για την ώρα στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα. Απ’τα 98 club μεταξύ Laliga, Premier, Ligue 1, Bundesliga και Serie A, μόνο οι δύο βασικοί επιθετικοί της μέτριας Μπενεβέντο, ουραγού στο ιταλικό πρωτάθλημα, έχουν χειρότερα νούμερα απ’τους Κριστιάνο και Μπενζεμά.

Την περασμένη σεζόν είχαν 12 γκολ

Τα δύο γκολ που επιτεύχθηκαν μεταξύ του CR7 και του Karim είναι ένας εκπληκτικά αφύσικος αριθμός, εάν συγκρίνουμε την πορεία και των δύο παικτών τα τελευταία χρόνια. Την περασμένη σεζόν σ’αυτό το σημείο, για παράδειγμα, οι δύο τους είχαν 12 γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Πορτογάλος είχε σκοράρει οκτώ κι ο Γάλλος τέσσερα. Μέχρι τώρα δεν είχαν πέσει ποτέ απ’τα 10 γκολ και η καλύτερη τους σεζόν ήταν η 2014-15, που οι δυο τους είχαν ήδη 27 γκολ.

Και οι δύο σκόραραν εναντίον της Χετάφε

Και οι δύο σκόραραν εναντίον της Χετάφε στην όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος και τα γκολ χρησίμευσαν έτσι ώστε η Ρεάλ Μαδρίτης να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ο Benzema έβαλε το πρώτο στο 39ο λεπτό κι ο Cristiano έκρινε την αναμέτρηση στο 85ο. Από τότε ο Γάλλος έχει 283 λεπτά χωρίς γκολ κι ο Πορτογάλος 365.

Η ομάδα πληρώνει την ξηρασία

Ο Zinedine Zidane έχει λόγους ν’ανησυχεί για τους αριθμούς των δύο αναφορών του στην επίθεση. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει σκοράρει 22 γκολ, 12 λιγότερα απ’την περασμένη σεζόν στο τέλος της δωδέκατης αγωνιστικής. Αυτό σημαίνει ότι παρά την επιθετική δύναμη της λευκής ομάδας, κανένας άλλος παίκτης δεν έχει αναλάβει το ρόλο του ανθρώπου γκολ στην ομάδα. Αυτή η πτυχή είναι ένας απ’τους λόγους που εξηγούν γιατί η Ρεάλ Μαδρίτης απέχει 10 βαθμούς απ’την πρώτη θέση.

Mariano και Morata βγαίνουν: 17 γκολ μεταξύ των δύο

Η διαφορά με τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης είναι αβυσσαλέα. Στην PSG Cavani και Neymar έχουν 22 γκολ. Στη Λυών, Nabil Fekir και Mariano έχουν 20 γκολ, εννέα εξ αυτών απ’τον πρώην madridista. Messi και Σουάρεζ έχουν σκοράρει 17 γκολ για τη Barcelona. Lewandowski και Müller 14 για τη Μπάγερν Μονάχου. Ο Álvaro Morata έχει τρυπήσει το αντίπαλο τέρμα οκτώ φορές με την Τσέλσι. Agüero και Gabriel Jesús έχουν από οκτώ ο καθένας στη Manchester City...

Ξεπερνιούνται από Paulinho και Marcos Alonso

Υπάρχουν πολλοί παίκτες στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης που έχουν περισσότερα γκολ από Cristiano και Benzema μαζί. Ένας απ’αυτούς είναι ο Paulinho. Ο μέσος της Barcelona έχει 4 γκολ, τα ίδια με εκείνα που έχει βάλει ολόκληρο το BBC, καθώς ο Μπέιλ έχει βάλει δύο. Αλλά υπάρχουν επίσης κι αμυντικοί με περισσότερα γκολ απ’αυτούς. Ο Μάρκος Αλόνσο, αριστερός μπακ της Τσέλσι και canterano της Ρεάλ Μαδρίτης έχει σκοράρει 3 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Έχουν το χειρότερο στατιστικό στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης... και το καλύτερο

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε άπειρους επιθετικούς σε όλη την ιστορία. Ωστόσο, κανένα απ’τα δίδυμα της επίθεσης της λευκής ομάδας δεν είχε φτάσει στη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος με μόλις δύο γκολ στο ενεργητικό του, όπως συμβαίνει στην ομάδα επί του παρόντος. Παραδόξως, οι Cristiano και Benzema είναι επίσης το ντουέτο που έχει βάλει τα περισσότερα γκολ στα 12 πρώτα παιχνίδια. Το κατάφεραν στην σεζόν 14-15 όταν οι δύο τους έπιασαν το εντυπωσιακό νούμερο των 27 γκολ.

Το φετινό είναι χειρότερο νούμερο κι από εκείνα των σεζόν 42-43 και 84-85, στις οποίες, Alonso και Botella στην πρώτη, και Santillana και Butragueño στη δεύτερη, έβαλαν μόνο τρία γκολ στην καθεμία.

Το Champions League, η σανίδα σωτηρίας του Κριστιάνο

Η κακή πορεία στη Liga δεν έχει συνέχεια στις άλλες διοργανώσεις στην περίπτωση του Cristiano. Το 7 της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο πρώτος σκόρερ στο Champions League με 6 γκολ. Δεν συμβαίνει το ίδιο στην περίπτωση του Benzema, ο οποίος στα δύο παιχνίδια στα οποία συμμετείχε έχει μείνει στο μηδέν.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.