News Update :

powered by Agones.gr - livescore

"Ξέραμε ότι με τον Fernández Borbalán επρόκειτο να μας συμβεί ακριβώς αυτό"

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Του Santiago Siguero

Οι madridistas, εξοργισμένοι με τον διαιτητή του ντέρμπι


"Το ξέραμε. Ξέραμε ότι μ’αυτόν το διαιτητή επρόκειτο να μας συμβεί ακριβώς αυτό". Οι παίκτες και οι υπεύθυνοι της Μαδρίτης δεν πίστευαν στη διαιτησία του Fernández Borbalán στο ντέρμπι του Wanda Metropolitano. Αν και ίσως αυτό που τους ενόχλησε περισσότερο ήταν η στάση του διαιτητή και των βοηθών του, όταν, καθοδόν προς τ’αποδυτήρια, του γνωστοποιήθηκε η δυσαρέσκεια των λευκών με την απόδοσή του. Ο διαιτητής γελούσε και φαίνονταν να μην δίνει κάποια σημασία στα παράπονα των λευκών, που κατέληγαν να μείνουν δέκα βαθμούς πίσω απ’τη Barcelona.

Τέσσερις φάσεις επικέντρωναν τις καταγγελίες των madridistas: η κλωτσιά στο πρόσωπο του Ramos απ’τον Lucas (κατανοείται ότι έπρεπε να’ναι πέναλτι), το χτύπημα της μπάλας απ’τον Κορέα στον Μπενζεμά (που δεν τιμωρήθηκε), το τάκλινγκ του Σάβιτς στον Kroos (τιμωρήθηκε με κίτρινη, αλλά στη Μαδρίτη κατανοούν ότι άξιζε κάτι περισσότερο) κι ένα ακόμα πέναλτι, αυτή τη φορά απ’το χέρι του Godín.

Η αλήθεια είναι ότι, μ’αυτόν τον διαιτητή, το κακό έχει παραγίνει για την Ρεάλ Μαδρίτης. Σφύριξε ήδη τον αγώνα της Liga ενάντια στη Βαλένθια, στον οποίο οι λευκοί ζήτησαν ένα πέναλτι για το τράβηγμα του Parejo στον Benzema. Δεν δόθηκε. Οι λευκοί ήταν προειδοποιημένοι, αλλά οι χειρότεροι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν στη μονομαχία του Wanda, στην οποία, επιπλέον, ένας απ’τους δύο παίκτες που είδαν την κίτρινη, ήταν αυτός που θα μπορούσε να εκτίσει ποινή ενός αγώνα στην επόμενη αγωνιστική, ο Nacho Fernández, κατάσταση που επιδεινώνεται από το κάταγμα του οστού της μύτης του Sergio Ramos στην φάση με τον Lucas.


Απ’τη Μαδρίτη εξακολουθούν να επιμένουν στην ανάγκη μιας αλλαγής στους διορισμούς των διαιτητών. Κατανοείται ότι είναι πια αρκετά τα ματς αυτής της σεζόν, στα οποία τα συμφέροντά τους έχουν ζημιωθεί. Σε δώδεκα αγωνιστικές, δεν έχει δοθεί ούτε ένα πέναλτι υπέρ της ομάδας του Zidane. Δεν το’κανε, ούτε κι ένας Fernández Borbalán με τον οποίο δεν επιθυμούν να ξανασυναντηθούν οι λευκοί.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.