News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Του Asensio δεν του βγαίνουν οι λογαριασμοί

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Του Santiago Siguero

Έχει παίξει μόνο 44 λεπτά με τη Μαδρίτη στις μεγάλες αναμετρήσεις



Περνούσαν τα λεπτά και ήταν όλο και πιο προφανές ότι, για άλλη μια φορά, Cristiano και Benzema δεν είχαν τη βραδιά τους. Ο Πορτογάλος, τουλάχιστον, είχε ευκαιρίες. Ο Γάλλος πέρασε στις μύτες των ποδιών απ’τη μονομαχία του Calderón, χωρίς να συμβάλλει την αιχμή ούτε το συνηθισμένο παιχνίδι του μεταξύ των γραμμών. Φαινόταν σαφές ότι η Μαδρίτη χρειάζονταν μια αλλαγή, πέρα απ’την αναγκαστική είσοδο του Nacho λόγω του τραυματισμού του Sergio Ramos.

Αλλά ο Asensio δεν βγήκε στο χόρτο του Wanda μέχρι το 76ο λεπτό. Είχε λιγότερο από ένα τέταρτο της ώρας για να προσπαθήσει ν’αλλάξει το σενάριο ενός ματς που φαινόταν καταδικασμένο σε λευκή ισοπαλία. Παρ 'όλα αυτά, άφησε το σημάδι του στο 88ο λεπτό, όταν συμμετείχε στην φάση που αποτέλεσε την καλύτερη ευκαιρία της Ρεάλ Μαδρίτης, έναν συνδυασμό με τον Marcelo τον οποίο ο Cristiano άργησε να τελειώσει. Μόλις που είχε χρόνο να δημιουργήσει πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο στο παιχνίδι της madridista επίθεσης στο ντέρμπι που άφησε τους λευκούς δέκα βαθμούς απ’την πρώτη θέση της LaLiga.



Ο περιορισμένος ρόλος του Asensio στη μονομαχία του περασμένου Σαββάτου δεν φαίνεται τυχαίος. Στα τελευταία τρία μεγάλα παιχνίδια που έχει παίξει η Μαδρίτη αυτή τη σεζόν, η παρουσία του στο γήπεδο έχει περιοριστεί σ’ένα τέταρτο της ώρας της ευγένειας που φαίνεται να’χει φυλάξει ο Zidane για τον balear παίκτη. Έπαιξε 14 λεπτά ενάντια στην Tottenham στο Bernabéu, 16' στην επίσκεψη των λευκών στους Spurs στο Wembley και τα 14 λεπτά εναντίον της Atlético. Τρία μεγάλα παιχνίδια, που τελείωσαν με αρνητικά αποτελέσματα για τους λευκούς (δύο ισοπαλίες και μία ήττα), στα οποία το ταλέντο του Ισπανού διεθνή μόλις που είχε την ευκαιρία να δειχτεί.

Ανεπαρκές άλμα

Παρά το προφανές άλμα στην ιεραρχία στα λευκά αποδυτήρια που έχει βιώσει ο παίκτης αυτή τη σεζόν, φαίνεται ότι δυσκολεύεται ακόμα ν’ανοίξει το δρόμο στα λαμπερά ραντεβού. Ένα στατιστικό που έρχεται σε αντίθεση με τους αριθμούς του. Έχει σκοράρει επτά γκολ σε 1.022 λεπτά, ένα κάθε 146, μόνο έξι λιγότερα απ’όσα χρειάζεται για να σκοράρει ο Cristiano Ronaldo, ο επίσημος σκόρερ της ομάδας. Αλλά έτη φωτός μακριά απ’τον Karim Benzema (μόνο δύο γκολ, ένα κάθε 468 λεπτά) και τον Gareth Bale (τρία γκολ, ένα κάθε 239 λεπτά).

Η σύγκριση με το BBC είναι υποχρεωτική, δεδομένου ότι πρόκειται για τους παίκτες οι οποίοι, λόγω των χαρακτηριστικών τους, μπαίνουν σε άμεσο ανταγωνισμό με τον Marco Asensio για μια θέση στην αρχική εντεκάδα. Και περισσότερο σε μια στιγμή όπως η τωρινή, στην οποία η ομάδα πληρώνει μια αξιοσημείωτη έλλειψη γκολ, όπως πιστώθηκε στο ντέρμπι, στην ήττα του Wembley εναντίον της Τότεναμ ή ενάντια στη Χιρόνα. Ο Asensio, ο οποίος έπαιξε ολόκληρο τον αγώνα ενάντια στην Λας Πάλμας (3-0) και σ’αυτόν του Κυπέλλου εναντίον της Φουενλαμπράδα (0-2), εξακολουθεί να περιμένει την ευκαιρία του. Ενάντια στον APOEL, με σχεδόν κάθε σιγουριά, θα’χει μια νέα ευκαιρία για να συνεχίσει να φορτώνει με λόγους ενώπιον του Zinedine Zidane.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.