News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Vinicius δεν βιάζεται να φτάσει στη Μαδρίτη: "Προτίθεμαι να μείνω μέχρι το τέλος του 2018"

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Της Virtudes Sánchez

Ο παίκτης δεν θέλει να φτάσει στην Ισπανία για να φύγει δανεικός


Ο Vinicius Junior έχει μιλήσει για πρώτη φορά σχετικά με την ημερομηνία της ενσωμάτωσής του στην Ρεάλ Μαδρίτης. Αν και το λευκό club προτίθεται η άφιξή του να συμβεί το επόμενο καλοκαίρι για να τον προστατεύσει από πιθανούς τραυματισμούς, ο παίκτης δεν το’χει τόσο ξεκάθαρο.

«Είμαι σε διακοπές εδώ και τρεις ημέρες. Αυτό θα το σκεφτούμε μόνο μετά την Πρωτοχρονιά, αλλά προτίθεμαι να μείνω μέχρι το τέλος του 2018», διαβεβαίωσε. «Αφού κερδίσω το Λιμπερταδόρες, θα μπορώ να παίξω ήρεμος στη Ρεάλ Μαδρίτης», πρόσθεσε αστειευόμενος μετά από ένα φιλανθρωπικό αγώνα που διοργανώθηκε απ’τον ίδιο και τους φίλους του κόντρα στους φίλους του τραγουδιστή της funk, Mc Maneirinho.

Σύμφωνα με τη συμφωνία με την Φλαμένγκο, θα’ναι ο ίδιος ο παίκτης που θα επιλέξει αν θέλει να μείνει στη Μαδρίτη αφού παρουσιαστεί τον Ιούλιο του 2018 ή αν προτιμήσει να παίξει μια ακόμα σεζόν με την carioca ομάδα. Στη δεύτερη περίπτωση, η ενσωμάτωσή του θα’πρεπε να πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2019. Μια εναλλακτική θα’ταν να παίξει μόνο μέχρι το τέλος του 2018, όπως τονίζει ο ίδιος.

Οι λεπτομέρειες θα αποτελέσουν αντικείμενο διαπραγμάτευσης στις επόμενες μέρες μεταξύ των ηγετών του λευκού συλλόγου, του Vinicius και του εκπροσώπου του. Ο ποδοσφαιριστής δεν θέλει να φτάσει στην Ισπανία για να φύγει δανεικός. Σ’αυτήν την περίπτωση προτιμά να παραμείνει για να παλέψει για τίτλους με την ομάδα της ζωής του. Απ’την πλευρά της, η Flamengo προτίθεται επίσης να τον διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Η στρατηγική της rubronegro ομάδας μέχρι τώρα ήταν να δώσει λεπτά στον Vinicius σταδιακά αγνοώντας τους οπαδούς, που έχουν ζητήσει μόνιμα την παρουσία του στο γήπεδο από τότε που έκανε το ντεμπούτο του τον περασμένο Μάιο.

Στα περισσότερα απ’τα 32 παιχνίδια που έχει παίξει, έχει μπει μ’ένα δυσμενές σκορ και την πίεση για ισοφάριση ή ανατροπή. Παρόλα αυτά, έχει σκοράρει τέσσερα γκολ και η παρουσία του έχει υπάρξει κλειδί σε αρκετές αναμετρήσεις στις οποίες η Flamengo έχανε.

Η πρόθεση της Flamengo είναι να δώσει στον Vinicius πιο σημαντικό ρόλο στο carioca πρωτάθλημα που ξεκινά στα μέσα Ιανουαρίου. Ο προπονητής του, Ρεϊνάλντο Ρουέντα, έχει καταστήσει σαφές ότι ψάχνει να αναζωογονήσει την αρχική εντεκάδα του. Θέλει να ξεφορτωθεί τους ανέγγιχτους βετεράνους και να εμπιστευτεί τους νέους της βάσης. Εκτός απ’τον Vinicius ξεχωρίζουν άλλοι όπως ο Lucas Paqueta, ο Vizeu κι ο Lincoln, που μόλις έκλεισε τα 17 και τον θέλει τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο και η Barcelona.


Εάν η Flamengo του δώσει περισσότερο χρόνο κι ευθύνες, ο Vinicius θα μείνει στο Ρίο εκτός κι αν η Ρεάλ Μαδρίτης αρνηθεί και πρέπει να καταλήξουν σε μια συμφωνία.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.