News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Κάναμε μια ματσάρα και είμαι ικανοποιημένος για τον τίτλο"

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

«Επιστρέφουμε στο σπίτι, να ξεκουραστούμε λίγο και να σκεφτούμε πλέον το κλάσικο»

"Ο απολογισμός της σεζόν είναι πολύ καλός και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε σ’αυτή τη γραμμή", δήλωσε ο προπονητής.


Ο Zinedine Zidane μίλησε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης μετά την κατάκτηση του δεύτερου Mundial Συλλόγων ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης: "Είναι μια πολύ καλή στιγμή για το madridismo και για όλους όσους αγαπούν αυτό το club. Είναι πολύ καλές στιγμές και τις ζούμε από μέσα. Σήμερα πρέπει να το απολαύσουμε, ο απολογισμός είναι πολύ καλός και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε σ’αυτή τη γραμμή. Επιστρέφουμε στο σπίτι, να ξεκουραστούμε λίγο και να σκεφτούμε πια το Clásico".

"Ερμηνεύσαμε πολύ καλά το παιχνίδι απ’την αρχή, με ένταση. Μπήκαμε πολύ καλά στην αναμέτρηση. Είχαμε αμυντική ισορροπία και κατοχή. Όταν οι παίκτες αρχίζουν να παίζουν είναι πολύ περίπλοκο για τον αντίπαλο. Κάναμε μια ματσάρα και είμαι ικανοποιημένος για τον τίτλο".

Sextete

"Έχουμε τον ενθουσιασμό. Τώρα πήραμε αυτό το τρόπαιο που είναι το πέμπτο του τρέχοντος έτους και θα συνεχίσουμε. Τώρα πρέπει να το απολαύσουμε αυτό, να ξεκουραστούμε και να σκεφτούμε την υπόλοιπη σεζόν. Πρέπει να απολαύσουμε τη στιγμή, η οποία είναι πολύ καλή".

"Ο απολογισμός αυτής της σεζόν είναι πολύ καλός. Είναι ακόμα ένας τίτλος μετά τα Super Cups. Έπρεπε να κερδίσουμε και το κάναμε παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Μέσα σε μια σεζόν μπορεί να συμβεί να υπάρχουν πιο δύσκολοι αγώνες, αλλά είναι το φυσιολογικό μέσα σε μια σεζόν. Στους πέντε μήνες του ανταγωνισμού, ο απολογισμός είναι πολύ καλός".

Οι 8 τίτλοι σας στη Μαδρίτη

"Τους κρατάω όλους, επειδή όλα τα τρόπαια είναι σημαντικά. Εάν πρέπει να επιλέξω έναν, η πιο απαιτητική διοργάνωση είναι η Liga και είναι η μόνη που έχουμε κερδίσει μέχρι στιγμής. Τους κρατάω όλους, αλλά ιδιαίτερα τη Liga".

Σύγκριση με τους τίτλους του Del Bosque

"Δεν το φανταζόμουν, ο Del Bosque έχει υπάρξει ο προπονητής μου. Τον σέβομαι πάρα πολύ και χαίρομαι που βρίσκομαι εκεί με τους τίτλους που κέρδισα. Θέλω να συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο. Πρέπει να συγχαρούμε τους παίκτες για αυτό που κάνουν".

Θα θέλατε ν’ανανεώσει ο Cristiano;

"Φυσικά, αυτή τη στιγμή. Για μας είναι θεμελιώδες να μείνει όλη τη ζωή του και μέχρι το τέλος. Είναι στο κλαμπ του και στο σπίτι του. Αυτό που έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει, κανείς δεν πρόκειται να το κάνει. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι μέχρι την απόσυρσή του".

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.