News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Cristiano, η ώρα του θηρίου

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Της Patricia Terroba

Το Bernabéu περιμένει την επιστροφή του καλύτερου CR7


Έχει φτάσει η ώρα να ξυπνήσει. Το κρίσιμο κομμάτι της σεζόν, στο οποίο αποφασίζονται οι τίτλοι και στο οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάζεται περισσότερο το αστέρι της. Χρειάζεται περισσότερο τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ή, καλύτερα, χρειάζεται περισσότερο τα γκολ του Πορτογάλου, αυτά που αυτή τη σεζόν αργούν τόσο να'ρθουν.

Επειδή ο επιθετικός δεν έχει κάνει ούτε στο ελάχιστο την καλύτερη αρχή του. Με τον πρώτο γύρο να'χει ολοκληρωθεί, μετράει 16 γκολ, δύο λιγότερα απ'ότι πέρυσι σ'αυτό το σημείο. Στο Champions League, φυσικά, έχει ολοκληρώσει μια ιστορική φάση ομίλων. Έχει βάλει εννέα γκολ κι έχει πανηγυρίσει τουλάχιστον ένα γκολ σε όλους τους αγώνες, κάτι που μέχρι τώρα δεν είχε καταφέρει κανείς. Ενώ πέρυσι είχε μόνο δύο γκολ.

Αλλά στο πρωτάθλημα, αυτός ο πρώτος γύρος ήταν πολύ διαφορετικός απ'τον περσινό. Διαφορετικός ακόμη κι απ'οποιαδήποτε έναρξη του Πορτογάλου καθ 'όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Και είναι ότι έχοντας ολοκληρωθεί το πρώτο μισό της σεζόν, ο Κριστιάνο έχει βάλει μόνο τέσσερα γκολ στην εγχώρια διοργάνωση. Νούμερα που δεν έχουν καμία σχέση με αυτά του περασμένου έτους, όταν είχε ήδη 12 γκολ στα 14 παιχνίδια στα οποία είχε συμμετάσχει. Επιπλέον, τότε, ολοκλήρωνε το λογαριασμό του στο σκοράρισμα με τα τέσσερα γκολ του απ'το Mundial Συλλόγων. Ενώ φέτος, εκτός απ'αυτά της Liga και του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει σκοράρει επίσης στο Super Cup Ισπανίας (1) και στο Παγκόσμιο Κύπελλο (2).

Αλλά τότε  ήρθε ο δεύτερος γύρος... και το θηρίο ξύπνησε. Ο Κριστιάνο πάτησε το γκάζι για να οδηγήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο να γίνει στο τέλος της σεζόν η πρωταθλήτρια της Liga και του Champions League. 24 τα γκολ που έβαλε στον δεύτερο γύρο έναντι των 18 που σκόραρε στον πρώτο. 10 εξ αυτών στο Champions League, όλα ουσιαστικά για να σηκώσει η Μαδρίτη το δωδέκατο στο Κάρντιφ νικώντας τη Juve με τη ντομπλέτα του CR7. 13 τέρματα ακόμα στην εγχώρια διοργάνωση κι ένα στο Κύπελλο, διοργάνωση στην οποία η Celta απέκλεισε την ομάδα του Zidane στους προημιτελικούς.

Ένας εκκρεμής λογαριασμός

Μια έκδοση που χρειάζεται ν'ανακτήσει, όχι μόνο ο Πορτογάλος, αλλά επίσης και η Ρεάλ Μαδρίτης. Κι αυτή η αλλαγή ξεκινά σήμερα το απόγευμα στο Santiago Bernabéu, ένα γήπεδο στο οποίο ο Πορτογάλος θα προσπαθήσει να ξαναβρεθεί όχι μόνο με το γκολ, αλλά και με τον madridista οπαδό. Έναν οπαδό που δεν κατανοεί τους αριθμούς του Cristiano αυτή την σεζόν και που θέλει να απολαύσει και πάλι το αστέρι του μετά από μια εβδομάδα γεμάτη φήμες σχετικά με το υποτιθέμενο αίτημα του Πορτογάλου για αύξηση.

Ως εκ τούτου, το παιχνίδι ενάντια στη Deportivo καλείται να σηματοδοτήσει ένα πριν και μετά στην σεζόν του επιθετικού, ο οποίος ξεκινάει μπροστά στους δικούς του το αγαπημένο του κομμάτι της σεζόν. Το πιο αποφασιστικό κομμάτι, όπου αρέσει περισσότερο στον Κριστιάνο Ρονάλντο  να εμφανίζεται.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.