News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Οι παίκτες χρειάζονταν έναν τέτοιο αγώνα"

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

«Είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη και πλέον σκεφτόμαστε την τρίτη για να κάνουμε μια σειρά από νίκες».

"Δεν μπαίνουν κάθε μέρα επτά γκολ στο Bernabéu και φεύγουμε ευχαριστημένοι γι'αυτό", πρόσθεσε ο προπονητής.



Ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου του Σαντιάγκο Μπερναμπέου για ν’αναλύσει την μεγάλη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον της Deportivo: «Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει πολύ η ομάδα. Το αποτέλεσμα φυσικά. Ήταν πολύ μεγάλο και είναι η διαφορά. Στο αγώνα κάναμε ένα καλό παιχνίδι εναντίον της Βιγιαρεάλ και σήμερα επίσης απ’το 0-1. Σκοράραμε και χαίρομαι γι’αυτή την αγωνιστική γιατί μας λείπει αυτό. Οι παίκτες χρειάζονταν ένα παιχνίδι σαν αυτό: να σκοράρουν γκολ».

"Είναι πάντα ωραίο και θετικό να κερδίζεις και να βάζεις επτά γκολ στο σπίτι. Δεν μπαίνουν επτά γκολ κάθε μέρα στο Bernabéu και είμαστε ευχαριστημένοι γι 'αυτό. Είχαμε πολύ επιθυμία να το καταφέρουμε αυτό και τώρα θέλουμε να το επαναλάβουμε την Τετάρτη και το Σάββατο. Απολαύσαμε τον αγώνα και το παιχνίδι".

Η τακτική λύση

"Γνωρίζουμε ότι μπορούμε να παίξουμε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και σήμερα ήταν το 4-3-3. Έχει δουλέψει για εμάς και είμαι ικανοποιημένος για το έργο όλων. Η διάταξη είναι το λιγότερο σημαντικό. Το πιο σημαντικό έχει υπάρξει η νοοτροπία. Δεν ξέρω πότε ήταν η τελευταία φορά που βάλαμε επτά γκολ στο Bernabéu. Είμαι ικανοποιημένος για τους παίκτες, για όλους. Είμαι ικανοποιημένος για την απόδοση όλης της ομάδας, το οποίο είναι το πιο σημαντικό".

Αλλαγή εικόνας;

«Ξεκινήσαμε καλά αλλά στο πλάγιο άουτ δεν ήμασταν στη φάση και μας έβαλαν γκολ. Αλλά σκεφτήκαμε να συνεχίσουμε να παίζουμε και βάλαμε δύο γκολ έτσι ώστε στο δεύτερο μέρος να παίξουμε έτσι. Είμαστε ικανοποιημένοι συνολικά για το παιχνίδι. Δεν το κάναμε πάρα πολύ στα τελευταία παιχνίδια στο σπίτι, αλλά ενάντια στην Villarreal παίξαμε καλά και σήμερα βάλαμε τις ευκαιρίες που είχαμε».

Οι οπαδοί το πιστεύουν και πάλι

«Θέλουμε πάντα τους οπαδούς μας μαζί μας. Τους χρειαζόμαστε όταν τα πράγματα πάνε καλά κι όταν πάνε άσχημα. Σήμερα έχουν ανταποκριθεί. Είναι ένα πράγμα της ομάδας: παίκτες και οπαδοί. Ξέρω τι είναι οι αποδοκιμασίες σ’αυτό το γήπεδο και δεν είναι εύκολο. Θέλουμε θετική ενέργεια απ’το κοινό και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα γι'αυτούς».

Υπάρχει χρόνος να φτάσετε σε αρίστη κατάσταση στην PSG;

"Θα σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι και το να τα πάμε καλά, όπως σήμερα. Δεν βλέπω πιο πέρα. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη και πλέον σκεφτόμαστε την τρίτη για να κάνουμε μια σειρά νικών. Τίποτα περισσότερο. Όλοι χρειαζόμασταν ένα παιχνίδι σαν αυτό. Είναι εξαιρετικό να βάζεις επτά γκολ στο σπίτι και είναι αυτό που χρειαζόμασταν".

Bale

"Θέλω να’χω πάντα όλους τους παίκτες μου. Όταν δεν είναι, δεν είμαι ικανοποιημένος. Τώρα μας λείπουν δύο στόπερ και δεν είμαι ικανοποιημένος. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να σκεφτούμε ότι όταν κάποιος τραυματίζεται, υπάρχει πάντα κάποιος άλλος που μπορεί να τα πάει καλά. Είμαι ικανοποιημένος για τον Gareth επειδή έχει σταθερότητα στο παιχνίδι".

Το χτύπημα στο πρόσωπο του Cristiano Ronaldo

"Είναι μια πληγή και πιστεύω ότι του έκαναν δύο ή τρία ράμματα. Είναι καλά".

Είναι λιγότερο δύσκολο ν’αφήνετε τον Isco στον πάγκο σε σχέση με τους υπόλοιπους;

"Όχι, δεν σκέφτομαι έτσι, το κρίμα είναι ότι με ρωτάς πάντα πράγματα που είναι λίγο περίεργα. Για μένα είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης κι έχει παίξει πολλά παιχνίδια μαζί μου μ’αυτήν την φανέλα. Θα’ναι πάντα σημαντικός κι εγώ ως προπονητής πρέπει να παίρνω αποφάσεις και να κάνω μια ομάδα. Πρέπει ν’αφήνω παίκτες εκτός και στον πάγκο. Είναι επίσης η δουλειά μου".

BBC

"Είναι τρεις παίκτες που έχουν δείξει σπουδαία πράγματα στο παρελθόν. Αυτή τη σεζόν δεν έχουμε μπορέσει να τους δούμε μαζί πολλές φορές, αλλά προσφέρουν μια εξαιρετική ενέργεια στους υπόλοιπους".

Οι αποδοκιμασίες στον Benzema μπορούν να τον επηρεάσουν;

"Ναι, όταν μπαίνεις και σε αποδοκιμάζουν, μπορεί να σ’επηρεάσει, αλλά θα κρατήσω το θετικό της ομάδας και του τι έκαναν. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίζουμε αγώνες έτσι ώστε να μην συμβαίνει αυτό".


Η σελίδα της στήλης στο facebook:





Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.