News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη δεν κλείνει την πόρτα: συνεχίζεται η αιμορραγία των γκολ που δέχεται

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Των Delfín Melero και Lorenzo Lara

Έχει κρατήσει μόνο μία φορά ανέπαφη την εστία της στα τελευταία 10 παιχνίδια



"Δεχόμαστε πολλά γκολ ακόμη κι αν σκοράρουμε επίσης; Το σημαντικό είναι να κερδίζουμε πάντα". Το λέει ο Lucas Vázquez κι έχει δίκιο. Αλλά είναι ένα γεγονός ότι η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να βάζει γκολ και να τα δέχεται. Καλή μπροστά και κακή πίσω 15 μέρες πριν τη νύχτα του Parc des Princes. Όπως λέει ο Lucas, η εξίσωση βγαίνει επειδή στο ποδόσφαιρο πρόκειται για την επίτευξη περισσότερων γκολ από εκείνα που σου βάζουν. Αλλά κάποια μέρα δεν θα μπουν τόσα κι εάν συνεχίσεις να τα δέχεσαι, έχεις ένα πρόβλημα. Και ποιος ξέρει αν συμβεί στη Παρίσι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ανακτήσει την πυγμή στη μέγιστη λαμπρότητά της. 19 γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια (5 στη Μπέτις, 3 στην PSG, 5 στην Real Sociedad, 2 στην Λεβάντε και 4 στην Βαλένθια) με τον Κριστιάνο Ρονάλντο επικεφαλής, ο οποίος έχει μια ντουζίνα στα τελευταία έξι παιχνίδια του. Εν πάση περιπτώσει, η ομάδα του Zidane δεν παίζει με κλειστές πόρτες. Βάζει πολλά γκολ, αλλά τα δέχεται επίσης. Στους τελευταίους δέκα αγώνες έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόνο μία φορά, στο Butarque στο Copa. Εντυπωσιακό... κι ανησυχητικό.

Η Μαδρίτη έχει δεχθεί 26 γκολ στα 23 παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει παίξει (η Barça 11 και η Atleti 9), αριθμοί που δεν ήταν τόσο ανώτεροι απ’την εποχή 2008/09, αυτήν του Juande Ramos, αυτή του Clásico του 2-6. Η λευκή ομάδα, σ’αυτό το σημείο, είχε δεχθεί ένα γκολ περισσότερο.

Το πράγμα αλλάζει αν προσθέσουμε τις υπόλοιπες διοργανώσεις και είναι εντυπωσιακό. Το περασμένο έτος η Μαδρίτη μετρούσε 50 γκολ παθητικό, έναντι των 43ων που έχει τώρα... Και η σεζόν τελείωσε όπως τελείωσε: με ένα νταμπλ που δεν είχε φανεί απ’το 58, μ’ένα δεύτερο συνεχόμενο Champions League που δεν είχαμε δει μέχρι τότε.

Στο Villamarín, ο Keylor δέχτηκε τρία γκολ. Ένα του το έβαλε ο Nacho σ’ένα σουτ που δεν έπιασε ο τερματοφύλακας. Χειρότερο κι απ’τα γκολ, ωστόσο, ήταν το να χάσει τον Marcelo, αμφίβολος όπως κι ο Kroos για τον αγώνα εναντίον της PSG. Με τις άμυνες πεσμένες και, ποιος ξέρει, ίσως και χωρίς τον Βραζιλιάνο. Η Μαδρίτη έχει 15 ημέρες για να σταματήσει αυτή την αιμορραγία. Οι Leganés, Alavés, Espanyol και Getafe θα το ελέγξουν πριν οι Neymar, Mbappé και Cavani ξεκινήσουν να χτυπούν τις πόρτες.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.