News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Asensio βγαίνει

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Του Juan Ignacio García-Ochoa

Έβαλε μια ντομπλέτα στο Villamarín και πλέον είναι ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας

"Τα μεγάλα παιχνίδια είναι αυτά που αρέσουν σε κάθε παίκτη να παίζει" Marco Asensio



Ο Marco Asensio εξακολουθεί να παίρνει εύσημα για να βρει μια θέση στην εντεκάδα του Zinedine Zidane εν όψει του σημαντικού αγώνα της 6ης Μαρτίου εναντίον της PSG. Φυσικά, αν η κούρσα για την θέση του βασικού ξεκίνησε χθες, το νούμερο 20 της Ρεάλ Μαδρίτης καταλαμβάνει την πρώτη θέση δύο εβδομάδες πριν το παιχνίδι. Επειδή ο Asensio είχε άλλη μια λαμπρή νύχτα με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αν την περασμένη Τετάρτη εναντίον της PSG έδωσε δύο ασίστ, χθες ντύθηκε δολοφόνος για να σκοράρει δύο γκολ με μια επαφή. Το πρώτο, στα δέκα λεπτά, με κεφαλιά, έχοντας κυνηγήσει ένα ριμπάουντ απ’τον Adán στο σουτ του Cristiano. Το δεύτερο, το 2-3, με το μεταξένιο αριστερό του, ολοκληρώνοντας με κλάση μια μνημειώδη κούρσα του Carvajal. Γκολ, επιπλέον, με το οποίο τρύπωνε λίγο περισσότερο στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, όντας ο συγγραφέας του γκολ 6.000 της λευκής ομάδας στην ιστορία της Liga. Το όνομά του είναι τώρα μαζί με του Guti (5000), του Zamorano (4000), του Juanito (3000), του Gento (2.000), του Pahiño (1.000) και του Lazcano (1).

Ευρισκόμενος στην αριστερή πτέρυγα ως σημείο εκκίνησης, αλλά κινούμενος σε όλο το μέτωπο της επίθεσης της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Asensio ήταν ο καλύτερος απ’τους επιθετικούς της Ρεάλ Μαδρίτης χθες. Παρόντας σχεδόν σ’όλες τις επιθέσεις της λευκής ομάδας, άφησε σε κακή θέση τον Gareth Bale, με τον οποίο ανταγωνίζεται για μια θέση στο Parc des Princes. Αυτή τη στιγμή είναι μέρα με τη νύχτα, τόσο όταν πρόκειται για τη δημιουργία παιχνιδιού όσο και για το τελείωμα μπροστά απ’το γκολ. Ενώ ο Bale φαίνεται κρύος κι ανακριβής, ο Asensio είναι φωτιά κι ακρίβεια.

Επιπλέον, με τη χθεσινή ντομπλέτα, ο Marco είναι πια ο δεύτερος σκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη σεζόν, το οποίο δεν είναι μικρό πράγμα έχοντας υπόψη ότι πορευόμαστε πλέον προς τον Μάρτιο. Ο mallorquín μετράει δέκα γκολ, ξεπερνώντας τον Bale (9) και τους Isco και Benzema, που έχουν επτά αυτή τη σεζόν. Μόνο ο Cristiano, ο οποίος έχει εκτοξευθεί με 26, ξεπερνά έναν Asensio που καλείται να οδηγήσει τη Μαδρίτη του μέλλοντος, αν κι αυτός επιμένει να οδηγεί αυτή του παρόντος.

Πληθωρικός

«Είμαι σε μια καλή στιγμή και ικανοποιημένος με το πώς μου πάνε τα πράγματα», διαβεβαίωνε ο Asensio μετά το παιχνίδι, κοιτώντας στο μέλλον, επιθυμώντας να’χει ευκαιρίες στις μεγάλες νύχτες -«τα μεγάλα παιχνίδια είναι αυτά που αρέσουν σε κάθε παίκτη να παίζει» είπε- χαρούμενος, πολύ χαρούμενος για τα δύο γκολ με ειδική αφιέρωση: «Το πρώτο γκολ ήταν ένα στοίχημα, ότι αν σκόραρα με το κεφάλι θα ξυριζόταν ένας φίλος. Και το δεύτερο είναι για τον Ceballos (με τον οποία αγκαλιάστηκε στον πάγκο), επειδή ο Dani είναι πολύ φίλος και του είπα ότι θα του του αφιέρωνα».

Ο Asensio ελπίζει να συνεχιστεί το σερί του: "Αν δεν είχα τόσο μεγάλη συμμετοχή, θα’ναι επειδή έτσι έκρινε ο Zidane. Τώρα που μπαίνω περισσότερο, προσπαθώ να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες".



Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.