News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Lopetegui αξιώνει πρωταγωνιστικό ρόλο για τους Isco και Asensio

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Ο ομοσπονδιακός προπονητής ερωτήθηκε για τους madridistas



Ο προπονητής της εθνικής ποδοσφαίρου, Julen Lopetegui, ευχήθηκε σήμερα, όταν ρωτήθηκε για τους madridistas Francisco Alarcón «Isco» και Marco Asensio, να’ναι «υγιείς και να’χουν πρωταγωνιστικό ρόλο» και ναι’ναι «ευτυχισμένοι» στο τελικό στάδιο της σεζόν οι διεθνείς τους οποίους συνήθως υπολογίζει, ώστε να φτάσουν έτσι σε καλή κατάσταση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Ο Lopetegui συμμετείχε σήμερα σε ένα συνέδριο που διοργάνωσε το Forum Nueva Murcia στο καζίνο της murciana πρωτεύουσας στο οποίο παρουσιάστηκε απ’τον πρώην επίσης ομοσπονδιακό προπονητή José Antonio Camacho.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής σημείωσε ότι «απομένουν ακόμα αρκετά για το Mundial» κι αναφέρθηκε στα δύο φιλικά που θα αντιμετωπίσει η La Roja τον Μάρτιο, ενάντια σε Γερμανία και Αργεντινή, συγκεκριμένα στις 23 στο Ντίσελντορφ και στις 27 στο γήπεδο Wanda Metropolitano, αντίστοιχα.

"Είναι δύο πολύ όμορφα παιχνίδια, συναρπαστικά κι απαιτητικά και θα τα προετοιμάσουμε χωρίς να χάσουμε απ’τα μάτια μας τον Ιούνιο", δήλωσε.

Ερωτώμενος για τους Isco και Marco Asensio, δύο σταθερούς  παίκτες στα συστήματά του και οι οποίοι συμμετέχουν λιγότερο ή περισσότερο τακτικά στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Lopetegui αξίωσε πρωταγωνιστικό ρόλο γι’αυτούς.

"Αυτό που ευχόμαστε μόνιμα είναι οι παίκτες, όλοι και ειδικά οι δικοί μας, να’χουν υγεία, να’ναι υγιείς και σε καλή διάθεση και φόρμα, καθώς και πρωταγωνιστικό ρόλο στις ομάδες τους".

«Ο Isco έκανε έναν εξαιρετικό αγώνα σε μια τόσο σημαντική σύγκρουση όσο του Champions League εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν και είναι ένας σημαντικός παίκτης της Μαδρίτης. Σχετικά με τον Marco Asensio, το ίδιο. Θέλουμε όλοι οι παίκτες να’ναι πρωταγωνιστές και να’ναι ευτυχισμένοι, καθώς όσο καλύτερα τα πηγαίνουν οι διεθνείς μας στα club τους, τόσο το καλύτερο για μας», εξήγησε.

Όσον αφορά την ισπανική εκπροσώπηση στο Τσάμπιονς Λιγκ, τόνισε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε «ένα πολύ καλό παιχνίδι εναντίον ενός μεγάλου αντιπάλου και πήρε ένα αποτέλεσμα που δεν είναι καθόλου οριστικό, αλλά θα της επιτρέψει να φτάσει σε ξεκάθαρες πιθανότητες κι ελπίδες στο Παρίσι».



Η σελίδα της στήλης στο facebook:



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.