News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Cristiano ποντάρει τα πάντα στο Champions League

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Η άποψη του Jesús Sánchez

Σχεδιάζει να ξεκουραστεί ενάντια στη Λας Πάλμας δίνοντας προτεραιότητα στο ραντεβού του Τορίνο πριν απ’το Pichichi



Το Pichichi γοητεύει τον Cristiano Ronaldo. Το να το κερδίσει θα’ταν το χρονικό της πολλοστή ανάστασής του, αν είχε πεθάνει ποτέ, μια εξαιρετική εκδίκηση ενάντια στον χλευασμό που προκάλεσε η πρόβλεψή του ότι επρόκειτο να το κερδίσει όταν ο λογαριασμός των αποτελεσμάτων ήταν σε πτώχευση και τα τέρματα έμοιαζαν κλειδωμένα με επτά κλειδαριές. Θα’ταν ένα βραβείο παρηγοριάς για τον Πορτογάλο στον οποίο αποδεικνύεται πάντα δελεαστικό να ξεπερνά τον Messi σ’αυτή την κόντρα των θρύλων που απολαμβάνει το ισπανικό ποδόσφαιρο. Αλλά ο Cristiano ξέρει ότι η δόξα του Pichichi είναι «low cost», ότι το Champions League είναι αθάνατο. Γι’αυτό θα δώσει προτεραιότητα στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο στη μάχη για να’ναι ο πρώτος σκόρερ.

Το σχέδιο του Cristiano είναι να ξεκουραστεί στο παιχνίδι που θα παίξει η Μαδρίτη στο γήπεδο Gran Canaria στις 31 Μαρτίου, τρεις ημέρες πριν απ’τον αγώνα του Τορίνο. Η ανάδυση του Πορτογάλου στη μάχη για το Pichichi (ο Μέσι προηγείται με τρία τέρματα απ’τον Πορτογάλο επιθετικό) δεν θα αλλάξει τον στόχο του να φτάσει στις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την αναμέτρηση με την Γιουβέντους.

Η επιτυχία της Μαδρίτης αυτή τη σεζόν εξαρτάται απ’αυτούς τους ευρωπαϊκούς αγώνες. Ο στόχος της δεύτερης θέσης στο Πρωτάθλημα δεν ικανοποιεί κανέναν στη Μαδρίτη. Ούτε και τον Cristiano, που δεν θέλει να αποσπαστεί με προσωπικούς στόχους. Ο Ρονάλντο θεωρεί ότι τίποτα δεν τον έκανε μεγαλύτερο στο Bernabéu απ’το καθαριστικό του τελευταίο τμήμα της προηγούμενης σεζόν. Ήταν χρυσά γκολ σε ραντεβού κορυφής που έκριναν τίτλους. Ακριβώς αυτό που ονειρευόταν πάντα. Σ’αυτό το σημείο της αθλητικής του καριέρας, προτιμά να’ναι ο MVP των Τετάρτων, ο βασιλιάς των τελικών, παρά το εργατικό μυρμήγκι.



Ο Cristiano έχει αποφασίσει να επεκτείνει την καριέρα του στο υψηλότερο επίπεδο και είναι τόσο πολύτιμο να ανταγωνίζεται όσο και να ρυθμίζει τις προσπάθειες. Για να βρίσκεται στο ύψος του καθεστώτος του του αρειανού (444 γκολ σε 429 παιχνίδια με τη λευκή φανέλα) χρειάζεται να κατανέμει τις προσπάθειες επειδή τα χρόνια περνούν, αν και το μεγαλείο του αναγκάζει και τα στατιστικά βλάπτουν αν γίνονται ανθρώπινα. Ο λογαριασμός των γκολ του υποφέρει στην αρχή της σεζόν. Του συνέβη τη φετινή και την περσινή σεζόν. Αλλά ο στόχος του νέου Cristiano είναι τα τέλη της ταινίας όχι οι υποσχόμενες αρχές. Έχει 18 γκολ στον δεύτερο γύρο. Στον πρώτο σκόραρε τέσσερα. Έχει οκτώ διαδοχικά παιχνίδια σκοράροντας, το τρίτο καλύτερο σερί του στη Μαδρίτη, το καλύτερο εδώ και τέσσερα χρόνια. Έχει μπει στη μάχη για το Χρυσό Παπούτσι. Κι έχει έναν μέσο όρο ανώτερο απ’του Salah και του Messi.

Ο Κριστιάνο ξέρει ότι η προφύλαξη με την Λας Πάλμας είναι ψωμί για αύριο. Το έκανε στο RCDE Stadium. Από τότε, ο Cristiano έχει βάλει εννέα γκολ σε τέσσερα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου αυτού στο Παρίσι στο Champions League.

Οι περιστάσεις είναι επίσης αντίθετες με τη συμμετοχή του ενάντια στην UD. Αν ο αγώνας ήταν στο Bernabéu, η προσέγγιση του Πορτογάλου θα μπορούσε να’ταν διαφορετική. Αλλά το να παίξει στην Λας Πάλμας σημαίνει μια μακρά πτήση και η επιστροφή στη Μαδρίτη θα γίνει τα ξημερώματα της Κυριακής. Χωρίς χρόνο για ανάκαμψη, θα αντιμετωπίσει ώρες αργότερα μια προπόνηση στο Valdebebas και το μετέπειτα ταξίδι στο Τορίνο. Στα 33 του, ο Cristiano ξέρει τι του ταιριάζει και τι τον τιμωρεί. Έχει αποκρυπτογραφήσει αυτό που τον ενδιαφέρει πραγματικά. Ο χρυσός είναι στο Champions League.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.