News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Cristiano ανασταίνεται χωρίς τον Isco και τον Bale

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Η άποψη του Jesús Sánchez



Η Μαδρίτη είναι αναγκασμένη για κορυφαίες κατακτήσεις για να μην παραδοθεί άμεσα στην πιο τρομακτική αποτυχία σε μια χρονιά που υποσχόταν ευτυχισμένη μετά το μαγικό 2017. Είναι το Τσάμπιονς Λιγκ ή τίποτα, όπως και τόσες άλλες φορές. Είναι ένα γνώριμο έδαφος για τη λευκή ομάδα, συνηθισμένη σ’αυτές τις περιπέτειες υψηλού κινδύνου. Το 2018 την έχει αναζωογονήσει, με επικεφαλής την καταλυτική νίκη στην αναμέτρηση εναντίον της PSG, λόγω κάποιων αλλαγών στη σύνθεση της ομάδας και λόγω της πλημμύρας των γκολ του Cristiano Ronaldo. Είναι εύκολο να ακολουθήσει αυτό το ρεύμα. Σε τι οφείλεται η ανάκαμψη του Cristiano;

Ο Κριστιάνο καθάρισε το μυαλό του στα Χριστούγεννα. Κουρασμένος απ’την ίδια παλιά ιστορία των αρνήσεων του club σε μια υποσχόμενη ανανέωση που ποτέ δεν εκπληρώθηκε, κουρασμένος απ’τις απόψεις του ενός και του άλλου σε σχέση με τις αξίες του και τις συμβάσεις άλλων αστέρων του ποδοσφαίρου, αηδιασμένος κάπως απ’την πορεία των γεγονότων μετά απ’αυτήν που ήταν η καλύτερη σεζόν της καριέρας του, ο Πορτογάλος επιθετικός αποφάσισε να θέσει ένα τέρμα σ’εκείνη την ιστορία που τον διατάρασσε τόσο, σ’ένα σύννεφο που τον συνόδευε σε κάθε παιχνίδι για να ρίξει όξινη βροχή. Ξαφνικά, με τον ουρανό καθαρό, ανέκτησε την αποτελεσματικότητα, την αυτοπεποίθηση και την πυγμή. Έχει βάλει 18 γκολ στον δεύτερο γύρο. Καταπληκτικό



Ο Zidane επίσης τον έχει βοηθήσει με το να ποντάρει σε παίκτες που δημιουργούν τις προϋποθέσεις έτσι ώστε να ανακτήσει ο Κριστιάνο το καθεστώς του του αρειανού. Lucas Vázquez και Asensio έχουν επαναφέρει τον Cristiano στην περιοχή, όπου χειρίζεται καλύτερα, έχουν δώσει βάθος στη Μαδρίτη, η οποία μπλόκαρε πάντα στο στατικό παιχνίδι, κι έχουν καταφέρει να αλλάξουν τη δυναμική του ποδοσφαίρου και των αποτελεσμάτων της λευκής ομάδας, της οποίας η διαχείριση δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές της σεζόν. Ο Μπενζεμά εξακολουθεί να μην σκοράρει, αλλά πλέον δεν μπορεί να ειπωθεί ότι επιβαρύνει. Μάλιστα, συσσωρεύει καλές επιδόσεις. Η βελτίωσή του είναι επίσης κι αυτή του Κριστιάνο, με τον οποίο έχει μια ιδιαίτερη σχέση.

Καταδικασμένοι; Οι Isco και Bale. Τα αποτελέσματα και η βελτίωση της ομάδας έχουν θάψει κάθε συζήτηση γύρω απ’το καθεστώς βασικού του διεθνούς μέσου. Απλά, η Μαδρίτη είναι πιο αποτελεσματική χωρίς τον Isco, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα Β. Η αποσύνδεση του Ουαλού είναι προφανής, αν και στην έννοια που έχει τώρα ο Zidane μπορεί να χωρέσει καλύτερα απ’τον Isco. Ο Γκάρεθ, ωστόσο, φαίνεται να’χει φτάσει σ’ένα σημείο χωρίς επιστροφή. Ο Asensio τον προσπέρασε κι αυτός δεν καταλήγει να ανακάμψει ούτε στο αθλητικό ούτε στο ψυχολογικό. Εάν το κάνει, θα’ναι για να μπει στον διάδρομο απογείωσης προς μια πιθανή μεταγραφή.



Η σελίδα της στήλης στο facebook:



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.