News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Νέοι μπελάδες στον ΟΦΗ

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

http://content-mcdn.sentragoal.gr/filesystem/images/20140917/low/2014091700719_160570512.jpgΘέμα με την άδεια που έχει πάρει από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ προκύπτει για τον ΟΦΗ με αφορμή το πάγωμα των πληρωμών των οφειλών των Κρητικών μέχρι τις 26/9 έπειτα από την προσφυγή για τον λόγο αυτό στα πολιτικά δικαστήρια και συγκεκριμένα στο μονομελές πρωτοδικείο Ηρακλείου.

Η ΕΠΟ ανακαλεί την άδεια που πήραν οι Κρητικοί σε δεύτερο βαθμό αφού πλέον δεν τηρεί τους όρους του κανονισμού αδειοδότησης. Η τιμωρία που προβλέπεται για την ομάδα του Ηρακλείου, εφόσον η ανάκληση της άδειας διατηρηθεί έπειτα από την τελεσιδικία της σε δεύτερο βαθμό όπου έχουν το δικαίωμα να προσφύγουν οι Κρητικοί, είναι περιορισμός των μεταγραφών την περίοδο του Ιανουαρίου. Τότε, όπως προβλέπει ο κανονισμός, θα μπορούν να κάνουν μόνο μία μεταγραφή άνω των 24 και ανεξαρτήτως εθνικότητας. Ανανεώσεις δεν θα μπορούν να κάνουν, μεταγραφές κάτω των 24 για γηγενείς παίκτες, όμως, ναι.

Η συγκεκριμένη ενέργεια της ΕΠΟ μπορεί να εκληφθεί και ως μέτρο πίεσης στους Κρητικούς ώστε να αποσύρουν την προσφυγή τους. Για τον ΟΦΗ, βέβαια, εκκρεμεί και η πιθανότητα αποβολής του από το πρωτάθλημα με αφορμή την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια. Θέμα που έθεσαν Παναθηναϊκός και Λεβαδειακός στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της Super League αλλά δεν τέθηκε προς ψήφιση γιατί δεν ήταν στην ημερήσια διάταξη. Βέβαια, ο συνεταιρισμός (και η ΕΠΟ) σε άλλες πρόσφατες παρόμοιες περιπτώσεις (Αρης, ΠΑΟΚ με Δώνη) έκανε τα στραβά μάτια.

Βεβαίως, τα μπλεξίματα δεν σταματούν εκεί καθώς Φραγκουλάκης και Δασκαλάκης κατέθεσαν -όπως αναμενόταν- προσφυγή για να εξασφαλίσουν τα οφειλόμενα. Πάντως, στον ΟΦΗ δεν πτοήθηκαν και προχώρησαν στην ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του Μιχάλη Αγριμάκη έως το καλοκαίρι του 2018. Οι Κρητικοί είχαν φροντίσει να... δέσουν και τον Μανώλη Ροβίθη.


sentragoal.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.