News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Αλέφαντος: Όταν το έβαλε, έπεσαν όλοι πάνω μου, έγινε χαμός!

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Τρομερός Αλέφαντος περιγράφει πώς δικαιώθηκε μέσα στο γήπεδο με τον Μήτρογλου! Τι συνέβη στο τρίτο γκολ; Το ταγάρι, τα καραβόπανα και ο θηριοδαμαστής! Μάθε μπαλίτσα...

Θα σας πω τι είδα εγώ στο Καραϊσκάκη. Ήταν μεγάλη επιτυχία του Μαρινάκη και του Μίτσελ. Δεν το λέω για κομπλιμέντο, εγώ πρώτος γκρίνιαζα για πολλά. Όμως ο Ολυμπιακός έδωσε το μεγαλύτερο τεστ και αποδείχτηκε ότι ο Μαρινάκης πήρε καλούς παίκτες. Άλλοι είναι τεχνίτες, άλλοι είναι γρήγοροι, άλλοι είναι ταυτόχρονα γρήγοροι και τεχνίτες. Άνετα θα το πάρει πάλι το πρωτάθλημα, θα παίξει και καλό ποδόσφαιρο.


Αυτή η νίκη είναι και μεγάλη επιτυχία του Μίτσελ. Έστησε την ομάδα εξαιρετικά. Ένα λάθος μόνο έκανε για εμένα που ευτυχώς δεν στοίχισε. Δεν έπρεπε να βγάλει τόσο νωρίς τον Ντομίνγκες, είχε δυνάμεις ακόμα. Σωστά έβαλε τον Φουστέρ να τρέχει, αλλά έπρεπε να βγάλει πρώτα τον Αφελάι ο οποίος υστέρησε σε σχέση με τους υπόλοιπους οι οποίοι όλοι είχαν δυνάμεις εκτός από εκείνον.

Πολύ σωστά ο Μίτσελ στη δεύτερη αλλαγή έβγαλε τον Αφελάι και έβαλε τον Ντινγκά για να δέσει το κέντρο του. Τον Ντομίνγκες μπορούσε να τον βγάλει τότε, δηλαδή αργότερα. Ήταν πολύ καλός, έκανε ρήγματα. Έφυγε τσατισμένος στην αλλαγή του.

Ξαναλέω, σωστές ήταν οι αλλαγές αυτών που μπήκαν, γιατί είχε κουραστεί ο Ολυμπιακός, απλώς έπρεπε να έχουν διαφορετική σειρά οι παίκτες που βγήκαν.

Το στήσιμο του Μίτσελ ήταν αριστοτεχνικό. Σε πολλές περιπτώσεις έπαιξε την Ατλέτικο σαν να ήταν ο Ολυμπιακός ...Ατλέτικο! Ήρθαν οι Ισπανοί εδώ με τον αέρα του φαβορί. Σου λένε "νικήσαμε τη Ρεάλ στην έδρα της, είμαστε οι πρωταθλητές, εύκολα ή δύσκολα θα τον καθαρίσουμε τον Ολυμπιακό". Όμως ο Ολυμπιακός τους αιφνιδίασε. Η άμυνά τους πάθαινε πανικό, προηγήθηκε ο Ολυμπιακός στο σκορ και μετά έξυπνα έκλεισε τους χώρους και τη χτύπαγε στις αντεπιθέσεις.

Με ένα 4-5-1 που γινόταν και 4-4-2. Με τους Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτη, Κασάμι, Αφελάι στο κέντρο, μπροστά τους τον Ντομίνγκες κρίκο να δίνει βοήθεια στον Μήτρογλου αλλά να βοηθάει και τα χαφ.

Ο Ρομπέρτο ήταν πολύ καλός, αλλά δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός από τον Ρομπέρτο, μην αδικείτε τον Ολυμπιακό. Τα δύο σέντερ μπακ πήγαν πολύ καλά, με εξαίρεση το λάθος του Αμπιντάλ στο ένα γκολ. Ο Μποτία ήταν πολύ καλός. Καλοί ήταν και οι Μανιάτης, Κασάμι.

Και τώρα έρχομαι στον Σάμαρη. Γράψε το Σινάνογλου, εγώ το λέω. Πόσες φορές σας έλεγα πέρσι ότι δεν υπάρχει παικταράς Σάμαρης και πόσο πανηγύρισα που τον πουλήσαμε ακριβά. Ένα ταγάρι ρε! Γράψε το, εγώ το λέω. Γλιτώσαμε! Η μεγαλύτερη επιτυχία του Ολυμπιακού ήταν που πούλησε με τόσα λεφτά αυτό το ταγάρι. Είπα στη στήλη από το πρώτο ματς που τον είδα με τον ΟΦΗ, ότι το Σερβάκι είναι καλύτερος του Σάμαρη, ήρθε και κατευθείαν έπαιξε μπάλα. Τώρα που τον ξαναείδα με την Ατλέτικο, πιστεύω ότι είναι 3 κλάσεις ανώτερος του Σάμαρη!

Θα την καταστρέψει την Μπενφίκα άμα παίζει, ήδη έχασε στην έδρα της 0-2 από τη Ζενίτ και τον έκανε αλλαγή ο προπονητής. Ένας προπονητής που απορώ γιατί εισηγήθηκε να τον ακριβοπληρώσουν, έχω μία σκέψη αλλά δεν γίνεται να την πω...

Ο ΚΑΡΕΜΠΕ και η Ελληνίδα σεξοβόμβα! Ποια ηθοποιός "μαρκάρει" στενά τον Γάλλο; "Κλικ" εδώ... 

Μουρμούραγαν από πίσω μου στην εξέδρα επί ώρα γιατί δεν έβγαζε τον Μήτρογλου. Και τους έλεγα "καλά κάνει και τον κρατάει μέσα, μία φάση να του κάτσει, θα το κολλήσει". Όταν έβαλε λοιπόν την γκολάρα ο Μήτρογλου, έπεσαν πάνω μου, έγινε χαμός εκεί που καθόμαστε. Μέσα στην περιοχή είναι δολοφόνος ο άνθρωπος. Σε κάθε στήλη έλεγα ότι ο Ολυμπιακός αυτός έτσι όπως τον βλέπω έχει τρομερή ανάγκη να αναστηθεί ο Μήτρογλου. Αυτά που έκανε στα δύο γκολ, είναι μεγάλη κλάση. Και που άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του, και το γκολ που έβαλε ο ίδιος.

Τους πολυδιαφημισμένους αμυντικούς της Ατλέτικο τους έκανε καραβόπανα ο Μήτρογλου! Ακόμα ψάχνουν τα σέντερ μπακ, ο Μιράντα και ο Γκοντίν να καταλάβουν την ενέργειά του στο γκολ. Είδα χθες από κοντά τον Μάτζουκιτς. Τι Μπάγερν, τι Ατλέτικο, εγώ σας λέω ότι την τεχνική του Μήτρογλου δεν τη φτάνει! Δύναμη ναι. Αλλά σε ότι αφορά την τεχνική δεν έχουν σχέση αυτοί οι δύο σέντερ φορ.

Το δεξί μας μπακ, ο Ομάρ, είχε προβλήματα επειδή έπεφταν πολλοί αντίπαλοι πάνω του, αλλά όχι ότι ήταν κακός. Καλός παίκτης είναι. Του έκαναν ρήγματα αλλά τους έκανε και αυτός.

Τον δε αριστερό μπακ, τον Μαζουάκου, δεν τον περνάγανε. Μεγάλο τεστ έδωσαν οι παίκτες που πήρε ο Ολυμπιακός.

Ήταν ωραίος και στα στημένα ο Ολυμπιακός, έβαζε ο Μίτσελ 3 παίκτες στο πρώτο δοκάρι που το σημάδευαν οι της Ατλέτικο.

Ο Μίτσελ έχει βελτιωθεί πολύ ως προπονητής και τον βλέπω να πηγαίνει στη Ρεάλ Μαδρίτης αργότερα.

Ο Ολυμπιακός πάει για διπλό τώρα στη Μάλμε, πρέπει να κάνει το διπλό διότι θα περάσει! 6 βαθμούς να πάρει από τη Μάλμε έξω και μέσα, σύνολο 9. Γίνεται κόλαση το Καραϊσκάκη να νικήσουμε και τη Γιουβέντους, πάμε 12 βαθμούς και άντε γεια μετά οι άλλοι, να βγάλουνε τα μάτια τους για το ποιος θα περάσει. Και χωρίς να εξετάζω καθόλου τα δύο ματς του Ολυμπιακού στην Ισπανία και στην Ιταλία.

Της στοίχισε της Ατλέτικο που απαγορευόταν να δίνει εντολές ο Σιμεόνε, όχι μόνο στον πάγκο δεν ήταν λόγω της τιμωρίας, αλλά και στην εξέδρα που καθόταν απαγορευόταν να μιλάει στο τηλέφωνο. Δεν ήταν σοβαρή εικόνα να έχουνε αυτόν τον βοηθό στον πάγκο ο οποίος ήταν σαν αρκούδα, θηριοδαμαστής!
sportdog.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.