News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Πιο κοντά με Δάρλα

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Πιο κοντά με Δάρλα Το όνομα του Φίλιππου Δάρλα που είχε προταθεί και το καλοκαίρι επί Καλαϊτζίδη, επανέρχεται στο προσκήνιο και μάλιστα με πολλές πιθανότητες να ντυθεί στα κίτρινα.


Ο 31χρονος αριστερός μπακ που μπορεί να παίξει και ως στόπερ αλλά και αμυντικό χαφ προτάθηκε πριν από λίγες μέρες εκ νέου και τέθηκε υπόψη του Πάουλο Κάμπος όπως έχει γράψει το AllAboutARIS.


Αυτό που προβληματίζει σε σχέση με τον Δάρλα είναι ότι έχει να παίξει σε επίσημο παιχνίδι από τον περασμένο Δεκέμβριο αφού ως γνωστό ο Δάρλας ως το καλοκαίρι που μας πέρασε αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό αλλά η περσινή του χρονιά ήταν μακρά η λιγότερη παραγωγική της καριέρας του με μόλις πέντε συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλον. Είναι ενδεικτικό ότι το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του με την ομάδατου Αγρινίου ήταν ένα δεκάλεπτο στο ματς με τον Πανιώνιο στις 9/12 του 2013.

Κάμπος και Τοπαλίδης θεωρούν ότι η έλλειψη αγώνων αντισταθμίζεται από την εμπειρία του ενώ αν επιτευχθεί άμεσα συμφωνία θα έχει τον χρόνο ο παίκτης να ενσωματωθεί με την ομάδα ώστε να είναι έτοιμος τον Γενάρη. Με τον παίκτη έγινε επαφή χθες το βράδυ και συμφωνήθηκε να έρθει στη Θεσσαλονίκη πιθανότατα την Πέμπτη για τα περαιτέρω. Η πρόταση στον Δάρλα είναι για έξι μήνες με προοπτική ανανέωσης σε περίπτωση ανόδου.


allaboutaris.com
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.