News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Οσμή σκανδάλου στη Φόρμουλα 1

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Οσμή σκανδάλου στη Φόρμουλα 1Οι ισπανικές αρχές έχουν στοιχεία σύμφωνα με τα οποία τα γκραν πρι δεν διοργανώθηκαν από το  2008 ως το 2012 από την εταιρεία Valmor Sports, όπως δηλωνόταν επίσημα. Αντίθετα, χρησιμοποιήθηκε η συγκεκριμένη φίρμα με μόνο δώδεκα άτομα προσωπικό ως βιτρίνα, πίσω από την οποία κρυβόταν η τοπική κυβέρνηση. Οι εισαγγελείς κατηγορούν τον τότε τοπικό κυβερνήτη ότι είχε δώσει εγγυήσεις στον Έκλεστοουν για τη χρηματοδότηση των αγώνων και όταν διαλύθηκε η Valmor Sports ανέλαβε τα εκατομμύρια των χρεών της η περιφερειακή κυβέρνηση της Βαλένθια.

Ο άλλοτε κυβερνήτης και η υφυπουργός αθλητισμού κατηγορούνται για κατάχρηση χρημάτων του δημοσίου και για κατάχρηση δημόσιου αξιώματος. Ο Καμπς παραιτήθηκε το 2011 από πρόεδρος της κυβέρνησης, γιατί συνδέθηκε με ένα άλλο σκάνδαλο διαφθοράς. Στη Βαλένθια διοργανωνόταν μεταξύ 2008 και 2012 το Ευρωπαϊκό Γκραν Πρι της Formula 1 σε μία διαδρομή, που περνούσε από το κέντρο και από το λιμάνι της μεσογειακής πόλης.


allaboutaris.com
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.