News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Φαβορί ο Μαρκαριάν, αλλά...

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Ο Γιώργος Καραγκούνης συναντήθηκε με τον Γιώργο Γκιρτζίκη και μίλησαν για τον προπονητή. Πρώτος στην λίστα ο Σέρχιο Μαρκαριάν, ακολουθεί ο Κετσπάγια. Μέσα οι Λεμονής, Δώνης. Το gazzetta.gr έχει το story.

Ηταν προγραμματισμένο ραντεβού. Ο Γιώργος Καραγκούνης μετά τις συναντήσεις που είχε με υποψήφιους προπονητές μίλησε με τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη και του είπε του μετέφερε τα όσα έγιναν στα ραντεβού με τους εκάστοτε ομοσπονδιακούς.

Οπως όλα δείχνουν (και έδειχναν όλες τις προηγούμενες μέρες) ο Σέρχιο Μαρκαριάν φιγουράρει στην πρώτη θέση των υποψηφίων. Οπως έχει γραφτεί συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που φαίνεται να έχει θέση ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής και αυτός παραμένει το φαβορί ώστε να είναι ο επόμενος ομοσπονδιακός τεχνικός.

Ωστόσο δεν είναι ο μόνος. Η περίπτωση του Μίτσελ έχει «καεί» (άλλωστε το δήλωσε και ο ίδιος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη) αλλά δεν ήταν και η μοναδική εναλλακτική λύση για τον Καραγκούνη. Το όνομα του Τιμούρ Κετσπάγια έχει προκύψει τα τελευταία 24ωρα και φαίνεται να έχει αρκετές πιθανότητες. Γιατί και την πραγματικότητα της Ελλάδας ξέρει και σε πάγκο Εθνικής έχει κάτσει.

Ο Γεωργιανός δείχνει να είναι το νούμερο 2 πίσω από τον Μαρκαριάν αλλά υπάρχει και ο Τάκης Λεμονής με τον οποίο έχει γίνει στο παρελθόν μια κουβέντα αλλά και ο Γιώργος Δώνης (πιθανότατα με τις λιγότερες πιθανότητες).

Απόφαση δεν λήφθηκε χθες. Και δεν θα ληφθεί ούτε στο (προγραμματισμένο) διοικητικό συμβούλιο της Παρασκευής. Πιθανότατα θα υπάρξει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο την επόμενη εβδομάδα για να ληφθεί η οριστική απόφαση για το θέμα του προπονητή. 
gazzetta.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.