News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ραιόλα: "Ο Ibrahimovic ήθελε να πάρει εκδίκηση απ’τον Γκουαρντιόλα με την υπογραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης"

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015


Σε μια συνέντευξη στην MARCA, ο Mino Raiola αποκάλυψε το σχέδιο του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να εκδικηθεί τον Πεπ Γκουαρντιόλα: "Ο Ιμπραΐμοβιτς ήθελε να πάρει εκδίκηση πηγαίνοντας στην Ρεάλ Μαδρίτης".

Ερ: Πόσο πολλά σημαίνει ο Ibrahimovic για την καριέρα σου;


A. Μόνο ο Πάβελ Νέντβεντ ήταν εξίσου σημαντικός. Είναι πολύ σημαντικό άτομο. Δουλεύω μόνο με ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια φιλοδοξία και την επιθυμία για δουλειά. Είμαι χαρούμενος μαζί του για πολλά χρόνια.


Ερ: Ο Ibrahimovic έπαιξε για πολλά κλαμπ, αλλά όχι την Ρεάλ Μαδρίτης ...

Α: Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια ομάδα πολιτικής κι όχι μια κανονική. Δεν καταλαβαίνω τον τρόπο με τον οποίο ενεργούν. Θα ήταν η τέλεια ομάδα γι’αυτόν, γιατί είναι ένας σπουδαίος παίκτης, παθιασμένος και μπορεί να κάνει κάτι εκπληκτικό ανά πάσα στιγμή. Δεν ξέρω αν ήταν δικό μου λάθος.

Ερ: Πιστεύεις ότι μετάνιωσε που δεν πήγε στην Ρεάλ Μαδρίτης;

A:  Δεν νομίζω ότι λυπάται για τίποτα.  Ο Ζλάταν ήθελε να παίξει για τη Ρεάλ όταν έφυγε απ’την  Μπάρτσα. Θα ήταν η ιδανική κίνηση. Η τέλεια εκδίκηση εναντίον του Γκουαρντιόλα.

Ερ: Θα μπορούσε να είχε ενταχθεί στην Ρεάλ κάποια άλλη στιγμή;

Α: O Αντσελότι τον ήθελε και πήγα σε μια συνάντηση στη Μαδρίτη, αλλά ο José Ángel Sánchez , γενικός διευθυντής της Ρεάλ, πήρε τηλέφωνο τον Αλ Khelaifi και ακύρωσε την μεταγραφή.

Ερ: Τι συνέβη με τον Ibrahimovic και την Μπαρτσελόνα;

A.: Μόνο «Ο Φιλόσοφος» [Γκουαρντιόλα] ξέρει. Σαν άτομο, η συμπεριφορά του ήταν φριχτή, σοκαριστική. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Έπαιρνε τηλέφωνο τον Ζλάταν για ένα χρόνο. Περίπου δέκα φορές. Στη Μπαρτσελόνα, του έλεγε, θα’χεις ότι χρειαστείς και θα σε βοηθήσω στα πάντα. Στη συνέχεια, ξαφνικά σταμάτησε να του μιλάει.

Ερ: Μήπως έχει να κάνει με τον Leo Messi;

A: Δεν ξέρω, αλλά θυμάμαι ο Txiki Begiristain [αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα εκείνον τον καιρό] μου τηλεφώνησε το Νοέμβριο και μου είπε ότι ήθελε να μιλήσει μαζί μου. «Κοιτάξε, ο  Messi είναι αναστατωμένος, δεν είναι ευτυχισμένος. Δεν έχει σκοράρει πολλά γκολ και ο Ζλάταν πρέπει να τον βοηθήσει ». Ο Ibra είπε ότι χαίρονταν να βοηθήσει και συμφώνησαν. Ένα μήνα αργότερα ο Txiki μου είπε ότι ο Γκουαρντιόλα επρόκειτο να αλλάξει το σύστημα, παρά το γεγονός ότι ο Txiki διαφωνούσε. «Κανένα πρόβλημα», του είπα. Ο Txiki τότε μου είπε τον λόγο της αλλαγής του συστήματος. «Ο Μέσι ήταν αναστατωμένος και πήγε κλαίγοντας στον  Γκουαρντιόλα και ζήτησε να παίξει στην κορυφή κι ο Guardiola δεν σκόπευε να παίξει με δύο επιθετικούς». Ο Pep δεν μιλούσε στον Zlatan, ούτε και τον καιρό που ο Zlatan ήταν τραυματίας.

Ερ: Και τι έκανε ο Ζλάταν;

A: Ήταν απόλυτος επαγγελματίας όλη την σεζόν κι όταν αυτή τέλειωσε ήθελε να υπογράψει στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν είχαν τα αρχίδια στο Μπερναμπέου, ούτε και ξεκάθαρο πλάνο. Δεν νομίζω ότι ο Ibra θα τελειώσει την καριέρα του στη Παρί Σεν Ζερμέν.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.