News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Αντσελότι «Δημιουργήσαμε αρκετά ρήγματα αλλά ήμασταν άτυχοι».

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015



Η La Liga θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική.

«Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός άλλαξε και παίξαμε καλά», πρόσθεσε ο Ιταλός.
Ο Carlo Ancelotti ανέλυσε το παιχνίδι εναντίον της Βιγιαρεάλ στην συνέντευξη Τύπου του στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, μετά τον αγώνα. Ο προπονητής των λευκών εξήγησε τις διαφορές μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου: "Στα πρώτα 45 λεπτά, ο ρυθμός ήταν πολύ χαμηλός. Δεν είχαμε σχεδόν καθόλου ευκαιρίες, εκτός από κάποιες σέντρες, διότι η κυκλοφορία της μπάλας ήταν πολύ αργή.  Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός άλλαξε, αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί , αν και είχαμε ευκαιρίες. "

"Μετά από αυτή την ισοπαλία προφανώς  δεν είμαστε ικανοποιημένοι, , επειδή είναι η πρώτη φορά που ερχόμαστε ισόπαλοι.  Δεν ήταν ανικανότητα, γιατί δημιουργήσαμε πολλά ρήγματα. Ήμασταν άτυχοι, αλλά παίξαμε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο."

Η βελτίωση στο δεύτερο ημίχρονο.

"Μερικές φορές τα πράγματα που συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο δεν έχουν  εξήγηση. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ αργοί, αλλά στο δεύτερο τελείως διαφορετικοί. Δεν ήταν θέμα άγχους. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και ο Asenjo έκανε καλές επεμβάσεις. Ήμασταν άτυχοι στα τελειώματα μας. Είχαμε 24 σουτ και μόνο επτά στο στόχο. "

Η αντίπαλος της Μαδρίτης.

"Όπως είπα και χθες, η Βιγιαρεάλ είναι πολύ καλά οργανωμένη, έχει ένα σαφές σχέδιο και παίζει πάντα ποιοτικά. Έχουν ωραία νοοτροπία στον αγωνιστικό χώρο και είναι πολύ καλά οργανωμένοι."

Η φυσική κατάσταση.

"Αν είχαμε πρόβλημα φυσικής κατάστασης η πτώση της απόδοσης μας θα συνέβαινε στο δεύτερο ημίχρονο κι όχι στο πρώτο. Είχαμε δυσκολίες με το ρυθμό και την εξεύρεση μιας άλλης  επιθετικής  λύσης, εκτός απ’τις σέντρες. Ο ρυθμός και η κυκλοφορία της μπάλας ήταν πιο αργός."

«Είμαστε συνηθισμένοι στην προετοιμασία αγώνων σε μια εβδομάδα, αλλά και σε τρεις ημέρες. Η ομάδα δούλεψε πολύ καλά αυτή την εβδομάδα. Το παιχνίδι δεν εξελίχθηκε καλά, αλλά δεν ήταν η φυσική κατάσταση το πρόβλημα».

Ο Illarra στην θέση του Isco.

"Ένας προπονητής κάνει τις αλλαγές, με βάση το καλό της ομάδας. Αν οι οπαδοί δεν το καταλαβαίνουν λυπάμαι, αλλά πήρα την απόφαση να φέρω μεγαλύτερη ισορροπία στο κέντρο."

Το κέντρο

Lucas Silva προσπάθησε να εργαστεί μαζί με τον Kroos . Στην αρχή δεχθήκαμε κάποιες ευκαιρίες , αλλά στο δεύτερο μισό η Βιγιαρεάλ δημιούργησε μόνο δύο ρήγματα:  το γκολ και τν κεφαλιά που έβγαλε ο Κασίγιας. Η  Βιγιαρεάλ νοιάστηκε πολύ για την μπάλα. "

Η κούρσα του τίτλου.


«Η ομάδα βελτιώνεται. Χάσαμε 2 βαθμούς, αλλά η La Liga κριθεί στην τελευταία αγωνιστική. Πρέπει να εστιάσουμε στο προβάδισμα δύο βαθμών, που έχουμε, το οποίο δεν είναι πολύ, αλλά είναι ένα προβάδισμα και πρέπει να το αξιοποιήσουμε έπακρο. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε και στο επόμενο παιχνίδι, το οποίο θα είναι δύσκολο, να προσπαθήσουμε να έχουμε μια καλή αντίδραση.»
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.