News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Αντσελότι: «Η Γιουβέντους είναι μια θρυλική ομάδα, αλλά έχουμε πολύ αυτοπεποίθηση».

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015


«Πρέπει η Ρεάλ Μαδρίτης να είναι στα καλύτερα της για να κερδίσει», πρόσθεσε ο προπονητής.

Ο Carlo Ancelotti ανέλυσε την κλήρωση των ημιτελικών του Champions League για το Realmadrid.com και το realmadrid tv. Η Μαδρίτη κληρώθηκε με την Γιουβέντους. "Σε αυτό το στάδιο του διαγωνισμού, όλες οι ομάδες είναι δύσκολες. Η Γιουβέντους είναι ένας σύλλογος που έχει μια θρυλική ιστορία και επιστρέφει σε ημιτελικό μετά από δώδεκα χρόνια. Έχουν μια πολύ καλή σεζόν και έχουν ουσιαστικά κερδίσει το ιταλικό πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να επικεντρωθούν περισσότερο στο Τσάμπιονς Λιγκ ".

«Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να ακολουθήσουμε το όνειρό μας, το οποίο είναι να φτάσουμε σε έναν ακόμα τελικό μετά το περασμένο έτος. Πρέπει η Ρεάλ Μαδρίτης να είναι στα καλύτερα της για να κερδίσει, πρέπει να δείξουμε το ίδιο πρόσωπο μ’αυτό εναντίον της Ατλέτικο, τον ίδιο ενθουσιασμό και ελπίδα. Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση ».

Οι φίλαθλοι.


"Μας βοήθησαν πολύ πέρυσι στα ημιτελικά εναντίον της Μπάγερν, με φανταστική ατμόσφαιρα. Μας βοήθησαν, επίσης, σε αυτά τα προημιτελικά, η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική στο Μπερναμπέου και είχαν τον ίδιο ενθουσιασμό όπως εμείς. Όλα πήγαν καλά και ελπίζω τα πράγματα να συνεχίσουν με αυτόν τον τρόπο στα ημιτελικά ».
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.