News Update :

powered by Agones.gr - livescore

«Κλειδώνει» την πρωτιά

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

«Κλειδώνει» την πρωτιά Τη νίκη με την οποία θα εδραιωθεί περισσότερο στην πρώτη θέση των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και να κερδίσει το εισιτήριο για το επόμενο Champions League ψάχνει απόψε ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα.


Τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ, ύστερα από τις δύο πρώτες αγωνιστικές των αγώνων κατάταξης, έχει ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ και ψάχνουν τη νίκη με την οποία θα αυξήσουν τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών στους επτά, ενώ θα πλησιάσουν ακόμα περισσότερο τον στόχο της εξόδου στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Στα παιχνίδια που έχουν γίνει φέτος και πέρσι, το «τριφύλλι» έχει τρεις νίκες, οι Θεσσαλονικείς μία και ένα παιχνίδι έχει λήξει ισόπαλο. Ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος δεν υπολογίζει τους Κλωναρίδη, Πέτριτς, Χουχούμη και Τριανταφυλλόπουλο, περιμένει το αποψινό ματς να κριθεί στην υπομονή και αυτό είναι κάτι που τόνισε και χθες στους παίκτες του.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπούρμπο, Ταυλαρίδη, Σίλντενφελντ και Νάνο. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Κουτρουμπής, με τους Λαγό και Ζέκα ως εσωτερικούς μέσους. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Ατζαγκούν (ή ο Νίνης), με τους Καρέλη και Μπεργκ να είναι στην επίθεση. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Μαρινάκης, Πράνιτς, Δώνης, Ντίνας, Μαυρίας και Μπερίσα. 


sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.