News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Monchi, ο υποψήφιος για τον αθλητικό σχεδιασμό της Μαδρίτης.

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

                              Ο Unai Emery κι ο Monchi σε διάλογο στο αεροδρόμιο. 

Το Λευκό club θέλει να καλύψει την κενή θέση.

Οι διοικούντες μελετούν τον τρόπο ανάκτησης των σκήπτρων.

Ο Monchi και η επαναφορά της θέσης του αθλητικού διευθυντή είναι η τελευταία κίνηση που σκέφτονται οι ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να καλύψουν ένα κενό που έγινε αισθητό κατά τις τελευταίες εβδομάδες, ένα κενό το οποίο συζητήθηκε πολύ ειδικά απ’την στιγμή που απολύθηκε ο Αντσελότι.

Από τη στιγμή που ο Florentino Perez αποφάσισε να αλλάξει τον προπονητή, ψάχνει για ιδέες  που θα δώσουν μια "νέα ώθηση". Και κάποιες απ’αυτές τις ιδέες μιλούν για την ενίσχυση ενός τομέα που έχει αποδυναμωθεί τα τελευταία χρόνια, ειδικά μετά την αποχώρηση του Jorge Valdano και αργότερα του Miguel Pardeza.

Η απόφαση να απολυθεί ο Αντσελότι άνοιξε το εύρος των δυνατοτήτων τόσο για τον πάγκο όσο και για την θέση του αθλητικού διευθυντή, ή τουλάχιστον, για ένα πρόσωπο που θα έχει παρουσία στην ενίσχυση του ρόστερ και στον σχηματισμό του. Αυτός που αρέσει περισσότερο είναι ο Monchi, ο αθλητικός διευθυντής της Σεβίλλης, και οι διοικούντες του Bernabeu τον θεωρούν υπεύθυνο για την επιτυχία της Ανδαλουσιανής ομάδας, αρχής γενομένης με την επιλογή που έκανε με τον Emery για προπονητή της Σεβίλλης. Το καλύτερο παράδειγμα αυτής της επιλογής είναι η παρουσία της Σεβίλλης στον τελικό του Europa League σήμερα στη Βαρσοβία, η οποία μπορεί  να σημαίνει ένα δεύτερο συνεχόμενο τίτλο για την Σεβίλλη και την παρουσία της στην επόμενη διοργάνωση του Champions League.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Monchi έχει συνδεθεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Άρεζε πάντα στον λευκό πρόεδρο και πάντα είχε τον πειρασμό να τον ενσωματώσει στην ομάδα.
Michel και Emery, στην αναμονή.

Κάτι παρόμοιο συνέβη με τον Unai Emery. Ο προπονητής  της Σεβίλλης εξέπληξε και ο χαρακτήρας νικητή άρεσε μεταξύ των ηγετών της Ρεάλ Μαδρίτης. Η πορεία του στο πρωτάθλημα, η μάχη μέχρι το τελευταίο παιχνίδι, έχει εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Το όνομά του συζητήθηκε απ’τους διοικούντες, για τον πάγκο της Ρεάλ, όπως ακριβώς συνέβη και με του Michel.

Η απόφαση της υπογραφής του Μπενίτεθ θα γίνει επίσημη μόλις τελειώσει τη σεζόν με την Νάπολι. Την Κυριακή έχει την ευκαιρία να αφήσει την ιταλική ομάδα στη θέση στην οποία την βρήκε όταν ήρθε, η οποία δεν είναι άλλη απ’την συμμετοχή στο Champions League. Η μάχη είναι εναντίον της Λάτσιο, μιας άλλης ομάδας η οποία παλεύει για την τρίτη θέση στη Serie A.




Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.