News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θέλει να δει ούτε ζωγραφιστό τον Pogba λόγω του αγενούς μάνατζερ του.

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015


«Η Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνει παίκτες μιας χρήσης», δήλωσε ο Mino Raiola, ο μάνατζερ του Paul Pogba. Ο σύλλογος δεν θέλει καμία σχέση μαζί του και του έχει απαγορευτεί να εισέλθει στα γραφεία του Santiago Bernabeu.


«Η Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνει παίκτες μιας χρήσης», δήλωσε πριν από 2 μήνες ο Mino Raiola, ο μάνατζερ του Paul Pogba, του διαμαντιού της Γιουβέντους, για το οποίο ενδιαφέρονται όλοι οι κορυφαίοι σύλλογοι στην Ευρώπη, κρατώντας έτσι την πόρτα για το λευκό club κλειδωμένη για τα καλά. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θέλει ακούσει τίποτα για τον Raiola, του οποίου του έχει απαγορευτεί να εισέλθει στα γραφεία του Santiago Bernabeu, λόγω του απρεπούς τρόπου δράσης του  και κάποιων ακατάλληλων χειρισμών του σε μεταγραφικές περιπτώσεις όπως των Ιμπραΐμοβιτς, Matuidi ή και του Pogba.

Την Δευτέρα 4 Μαΐου ο Mino Raiola βρέθηκε στο ξενοδοχείο της Ρεάλ Μαδρίτης στο Τορίνο, συνομίλησε με ορισμένους Ισπανούς ειδικούς απεσταλμένους και τους Ιταλούς συναδέλφους και έφυγε σιωπηλά. Δεν συναντήθηκε με κανένα ηγέτη του λευκού club, που έτρωγαν σε μέρος, που δεν επιτρέπονταν η πρόσβαση. Παρατηρητές ερμήνευσαν την επίσκεψη του εκκεντρικού μάνατζερ ως ανούσια, η οποία, ως μόνο στόχο είχε, να δημιουργήσει ντόρο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Οι Λευκοί μπορεί να συγχωρούν, αλλά δεν ξεχνούν, αυτά που έχει δηλώσει κατά καιρούς ο ανεξέλεγκτος και αθυρόστομος μάνατζερ, εναντίον τους. Έτσι συναντήθηκε με τον Ζινεντίν Ζιντάν, τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης Castilla και ένα πρόσωπο που έχει προσπαθήσει να κάνει μια προσπάθεια επαναπροσέγγισης με το περιβάλλον του Pogba.

Ο Paul Pogba είναι στενός φίλος του Raphael Varane, του ηγέτη της γενιάς των νέων ταλέντων των Γάλλων, όπως ο πρώην Σεβιγιάνος ,Kondogbia (σήμερα στη Μονακό), ο Griezmann κι ο Kolodziejczak. Ο Ζιντάν είναι πεπεισμένος ότι, με τον Pogba στον δημιουργικό χώρο του κέντρου, στον οποίο ήδη υπάρχουν οι Kroos και Modric, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα έχει αντίπαλο. Ο Jose Angel Sanchez, διευθυντής των μεγάλων αθλητικών θεμάτων που αφορούν την Ρεάλ Μαδρίτης, έχει αποκλείσει κάθε πιθανότητα συνεργασίας με τον Raiola. Ένα άτομο κοντά στο Florentino Perez δήλωσε χθες ότι, λόγω του Raiola, "Δεν θέλουν να δουν τον Pogba ούτε ζωγραφιστό".


Η Μπάρτσα και η Σίτι.

Είναι τέτοιος ο χαρακτήρας του Ιταλού, με καταγωγή από τη Νότια Ιταλία, ο οποίος συμπεριφέρεται ως ντόμπερμαν, είπε ένας συνάδελφος, συμπεριφορά που εκτιμάται από τους παίκτες  του, αλλά απορρίπτεται απ’τα κλαμπ. Το στόμα του Raiola είναι μεγάλο και η Ρεάλ Μαδρίτης καταλαμβάνει εξέχουσα θέση σ’αυτό. Στο λευκό club δεν θέλουν να εισέλθουν στην δημοπρασία που θα ανοίξει σε μερικές εβδομάδες. Ο Pogba, του οποίου το συμβόλαιο με τη Γιουβέντους λήγει τον Ιούνιο του 2019 έχει χρηματιστηριακή αξία πάνω από 50 εκατομμύρια και οι ηγέτες της Γιουβέντους, οι οποίοι έσπευσαν να κρεμάσουν στο λαιμό του  νεαρού Γάλλου την ταμπέλα «πωλείται», θέλουν να εισπράξουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα. Δεν πέφτουν κάτω από τα 80.000.000.

Η PSG επιστρέφει για να αποκτήσει τον παίκτη, αλλά δεν θέλει να παραβιάσει το ffp, γι’αυτό θα πρέπει πρώτα να πουλήσει τον Cavani. Μετά την σίγουρη αποχώρηση του Yaya Toure, με προορισμό την Ίντερ, η Μάντσεστερ Σίτι ενδιαφέρεται για τον Pogba, παρά το παρελθόν του νεαρού Γάλλου, ο οποίος πέρασε απ’τις τάξεις της αντιπάλου Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Μπαρτσελόνα παρατηρεί τις εξελίξεις. Όμως δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι κι ο Raiola με την Γιουβέντους  είναι απρόθυμοι να περιμένουν.


Στη Ρεάλ Μαδρίτης, συνηθισμένοι σε μεταγραφές, γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτό θα είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα καλοκαίρια κατά τα τελευταία χρόνια. Η λίστα αποχωρήσεων είναι πολύ μακριά: Khedira, Illarra, Chicharito, Πέπε,Κασίγιας, Jesse και Nacho. Η λίστα δεν τελειώνει εδώ. Ο Carlo Ancelotti, αρχικά, αμφισβητείται πολύ. Και η σοβαρότητα του,  τον τελευταίο καιρό, με τις παρατεταμένες σιωπές και τις χειρονομίες του, κάνει την καρέκλα του Κριστιάνο Ρονάλντο να τρίζει.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.