News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Van Gaal τορπιλίζει την μεταγραφή του De Gea

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Επιθυμεί να αναγκάσει την Μαδρίτη να πληρώσει τουλάχιστον 40 εκατομμύρια

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ενδίδει για τον De Gea

Ο χρόνος ενάντια στους λευκούς

"Αν πληρώσουν ό, τι ζητάμε θα τον πάρουν"


Ο Louis van Gaal είναι πρόθυμος να κάνει τον David de Gea να υποφέρει για όσο καιρό χρειάζεται για να πάρει την καλύτερη δυνατή αμοιβή ως αντάλλαγμα για την μεταγραφή του βασικού του τερματοφύλακα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να αναβάλει την πώληση για όσο το δυνατόν περισσότερο για να ανεβάσει την τιμή. Στην τελευταία συνέντευξη Τύπου της σεζόν, ο Ολλανδός προειδοποίησε ότι η United δεν θα αφήσει το νο. 1 της να φύγει εύκολα και κρατά τον λόγο του. Αν και γνωρίζει ότι η μεταγραφή τελικά θα γίνει, θέλει να συμβεί με τους όρους των κόκκινων διαβόλων.

Σε αυτή την περίπτωση, ο χρόνος είναι εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης και του De Gea. Ο σύλλογος κι ο ποδοσφαιριστής κατέληξαν σε συμφωνία τον περασμένο Μάιο, όπως ανέφερε η Marca στις 16 του περασμένου μήνα, αλλά η United δεν βιάζεται να τον πουλήσει.

Τον κοστολογούν όχι λιγότερα από  40.000.000 € και αρνούνται να πέσουν απ'αυτά, ελπίζοντας ότι, με το ρολόι χτυπάει, η Ρεάλ Μαδρίτης θα καταλήξει να τα δώσει. Ο De Gea είχε σημειώσει με κόκκινο χρώμα στο ημερολόγιο, την 5η Ιουλίου ως προθεσμία για το κλείσιμο της μετακίνησης, δεδομένου ότι μια ημέρα μετά ξεκινάει η προετοιμασία της Γιουνάιτεντ και δεν θέλει να βρεθεί σ'αυτήν. Και η Μαδρίτη, εν τω μεταξύ, έχει μαρκάρει την 10η Ιουλίου, όταν ξεκινά την προετοιμασία ο Μπενίτεθ.

Αλλά η δύναμη του Van Gaal και οι ηγέτες του Old Trafford έχουν αποτρέψει την μεταγραφή μέχρι σήμερα, έτσι ώστε η μπάλα βρίσκεται τώρα στο γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης.



Πηγές απ'την Γιουνάιτεντ λένε ότι η μεταγραφή εξαρτάται πλέον αποκλειστικά από το λευκό club: αυτό είναι που πρέπει να βάλει τα χρήματα στο τραπέζι. «Αν πληρώσουν αυτό που ζητάμε θα τον πάρουν», λένε. Στη Μάντσεστερ θεωρούν δεδομένη την πώληση του, και παραδέχονται ότι ο στόχος είναι να τον πουλήσουν, γιατί μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι. Αλλά, εν γνώσει της συμφωνίας μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και του De Gea, η Μάντσεστερ δεν είναι διατεθειμένη να μειώσει τις οικονομικές της απαιτήσεις.

Έτσι, έκανε και η Ρεάλ Μαδρίτης την περασμένη σεζόν με τον Di Maria. Η Ρεάλ κοστολόγισε τον Αργεντινό 80 εκατομμύρια και δεν υποχώρησε ούτε ευρώ, κάτι το οποίο στο Old Trafford έχουν τώρα στο μυαλό τους, όταν διαπραγματεύονται την πώληση του De Gea.

Σημαντική εβδομάδα

Προκειμένου να αποφευχθεί ο David να πρέπει να επιστρέψει στο Μάντσεστερ και για να βρίσκεται υπό τις εντολές του Benitez όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία, είναι πιθανό η Μαδρίτη να πληρώσει αυτήν την εβδομάδα, αλλά στο Μπερναμπέου γνωρίζουν ότι, εκτός κι αν καταβάλουν μια σημαντική οικονομική προσπάθεια, δεν θα είναι εύκολο να βγουν απ'το αδιέξοδο.


Στην Ρεάλ Μαδρίτης φοβούνται επίσης ότι η υπόθεση του Sergio Ramos μπορεί να γυρίσει εναντίον τους. Είναι πιθανό ότι η United θα κάνει μια προσφορά για τον παίκτη και η Ρεάλ θα πρέπει να του βάλει μια τιμή, κάτι το οποίο με τη σειρά του μπορεί να προκαλέσει μια νέα εμπλοκή στην περίπτωση του De Gea ...Στην Μαδρίτη, ως εκ τούτου, πρέπει να θέσουν σε λειτουργία τον μηχανισμό των μεταγραφών.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.