News Update :

powered by Agones.gr - livescore

"Ο Κριστιάνο είναι ο τύπος του παίκτη που χρειάζεται η Γιουνάιτεντ"

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Ο Louis van Gaal τώρα στοχεύει στον αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης


«Είναι ένας φανταστικός παίκτης. Μου αρέσει πολύ. Μπορώ να δώσω μερικά παραδείγματα πρωταθλητών Ευρώπης που έχουν παίκτες όπως αυτόν», δήλωσε ο Van Gaal.

Ο Louis van Gaal είπε σε μια συνέντευξη του στο BBC ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο "είναι ο τύπος του παίκτη " που χρειάζεται η ομάδα του για να ανταγωνιστεί με τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. «Είναι ένας φανταστικός παίκτης. Μου αρέσει πολύ. Μπορώ να δώσω μερικά παραδείγματα πρωταθλητών Ευρώπης που έχουν παίκτες όπως αυτόν», δήλωσε ο Van Gaal.

"Η Μπάγερν Μονάχου έχει τον Φρανκ Ριμπερί και τον Arjen Robben, η Chelsea τον Eden Hazard και τον Willian, η Ρεάλ Μαδρίτης τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Gareth Bale, η Barca τον Neymar και τον Lionel Messi", είπε ο Ολλανδός προπονητής. «Οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλουν να ανταγωνιστούμε μ’αυτές τις ομάδες. Ο Ashley Young κι ο Juan Mata έκαναν μια μεγάλη σεζόν, σκοράροντας γκολ και βοηθώντας, αλλά για να κερδίσουμε το Champions League πρέπει ν’αποκτήσουμε έναν παίκτη με ταχύτητα και δημιουργικότητα», είπε.

"Γι’αυτό ήθελα ο Ángel Di Maria να μείνει μαζί μας, αλλά ακόμα δεν ξέρω τι θα συμβεί", δήλωσε ο Van Gaal. Η βόρειο-αγγλική ομάδα έχει ήδη αποκτήσει πέντε παίκτες φέτος: τους Matteo Darmian (Τορίνο), Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ (Μπάγερν Μονάχου), Μοργκάν Σνάιντερλιν (Σαουθάμπτον), Memphis Depay (Αϊντχόφεν) και Σέρχιο Ρομέρο (Σαμπντόρια) .

"Αυτή δεν είναι ακόμη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μου. Έχουμε φέρει μόνο παίκτες που μπορούν να συνεισφέρουν και να βελτιώσουν το επίπεδο που έχουμε. Θέλω περισσότερους παίκτες, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό," δήλωσε ο Van Gaal.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.