News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το τουρνικέ του Florentino με τον Ramos, η δυάδα του Van Gaal και η γκιλοτίνα του Keylor

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015


Εκτός απτην απόκτηση του Romero, η Γιουνάιτεντ έχει κλείσει τον Cillessen, ο οποίος θα αποφύγει να παίξει με τον Ajax στα προκριματικά του Champions League. Σε αντίθεση, για να δημιουργηθεί χώρος για τον DeGea, η Μαδρίτη θα αδειάσει το ρετιρέ
Αφού οι δύο περιπτώσεις είχαν αποκτήσει σχέσεις συγκοινωνούντων δοχείων, στη συνέχεια ο Florentino Perez πέτυχε ν’αλλάξει τις προθέσεις του Sergio Ramos, ο οποίος ήθελε να αφήσει την Ρεάλ Μαδρίτης και τώρα η μεταγραφή του DeGea στην Ρεάλ, μπαίνει στην τελική ευθεία. Έτσι, η υπογραφή του Αργεντινού Sergio Romero έγινε για να καλύψει την έξοδο του «αντιεπαγγελματικού» (VanGaal Dixit) Victor Valdes και σ’αυτήν προστίθεται η επικείμενη ενσωμάτωση του Jasper Cillessen στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για να κάνει το ίδιο με την έξοδο του DeGea.
Ο τερματοφύλακας του Ajax ταξίδεψε χθες με την ομάδα του στη Βιέννη, όπου οι Ολλανδοί σήμερα παίζουν το πρώτο σκέλος του τρίτου γύρου των προκριματικών του Champions League απέναντι στην Ραπίντ. Ωστόσο, έχει μια «ενόχληση» που οδήγησε στο να κληθεί ένας τρίτος τερματοφύλακας, ο νεαρός Καμερουνέζος, πρώην της Μπάρτσα, Andre Onana. Όπως έχει αναφέρει η ElConfidencial ο Cillessen έχει ήδη πει στα αποδυτήρια ότι θ’αφήσει το club και τώρα το μόνο που έχει σκοπό είναι ν’αποφύγει να παίξει με τον Άγιαξ στο Champions League, κάτι το οποίο θα τον αποτρέψει από το να παίξει σ’αυτό, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο VanGaal δεν είχε κανένα πρόβλημα στο να παραδεχτεί, μετά την παρουσίαση του Ρομέρο, ότι "η κατάσταση μας, με την αποχώρηση του De Gea ή όχι, είναι πάντα μια απειλή και πρέπει να είμαστε βέβαιοι ότι είμαστε προετοιμασμένοι." Έχοντας τον συμπατριώτη του Cillessen να περιμένει να πάει απ’ το Amsterdam Arena στο Old Trafford, είναι μια άλλη ένδειξη που οδηγεί στην αποχώρηση του De Gea με προορισμό το Μπερναμπέου. Μόλις ο Ισπανός τερματοφύλακας αρνήθηκε τις προσφορές της United για ανανέωση, υπήρξε το ερώτημα κι εξακολουθεί να είναι σε αναμονή,αν η Ρεάλ Μαδρίτης θα καταλήξει σε συμφωνία με τους Βρετανούς.

Ο Iker έφυγε, ο Kiko ήρθε και σειρά έχει ο Keylor
Απ’τα 25 εκατομμύρια, συν άλλα πέντε με μπόνους, τα οποία πρόσφερε αρχικά ο Florentino Perez μέσω του Jorge Mendes, παράγοντα του τερματοφύλακα και πρώτου ενδιαφερόμενου για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, πέρασε στα 40 που ζητάει αρχικά ο Van Gaal. Δηλαδή, κάπου μεταξύ του ενός και του άλλου ποσού βρίσκεται η τιμή που θα οδηγήσει στη συμφωνία της εξόδου του De Gea. Πριν απ’το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, ο προπονητής των Red Devils είπε ακόμα, ότι ήταν δυνατόν ο πρώην της Ατλέτικο, να ξεκινήσει στην Premier, στο ντεμπούτο της Γιουνάιτεντ, στις 8 Αυγούστου, εναντίον της Τότεναμ, αν και φαίνεται περίπλοκο.
Το τουρνικέ του Florentino Perez με τον Ramos είχε την επίδραση του στον αγγλικό τύπο που έβαλε κατά του Σεβιγιάνου, ισχυριζόμενος ότι πρόδωσε τη Γιουνάιτεντ και χρησιμοποίησε την προσφορά της για ν’ανανεώσει στη Ρεάλ Μαδρίτης,με περισσότερα χρήματα απ’αυτά που αρχικά ήθελε να του δώσει. Εν αναμονή της υπογραφής της ανανέωσης (ή όχι), αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι, θα υπάρξει ένας σημαντικός χορός αριθμών, γιατί ενώ απ’το περιβάλλον του René Ramos, αδελφού του Sergio και μάνατζερ του, θα ζητήσουν ένα ποσό, απ’τον σύλλογο, ο πρόεδρος, θα προσφέρει ένα άλλο.
Ο χορός των τερματοφυλάκων στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αρκετά ξεκάθαρος: θα φύγουν οι Victor Valdes και David deGea, ήρθε ο Romero και θα’ρθει κι ο Cillessen. Και στη Ρεάλ Μαδρίτης, επίσης, γιατί μετά την απόκτηση του Κίκο Κασίγια της Εσπανιόλ και την απόκτηση του De Gea να αναμένεται, θα διώξει τον Keylor Navas, όπως έδιωξε πριν τον Ίκερ Κασίγιας. Το τωρινό νο 1 που ξεκίνησε στα τρία φιλικά σε Αυστραλία και Κίνα θα πρέπει να βρει μια διέξοδο. Το πρόβλημα είναι ότι όλο και λιγοστεύουν τα τέρματα που αναζητούν κάτοχο και η γκιλοτίνα που θα «κόψει» το κεφάλι όλο κι ακονίζεται.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.