News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το κατεστραμμένο γόνατο του Varane, ένας άλλος καλός λόγος για να κρατήσουν (έστω) τον Ramos

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Η σωματική κατάσταση του Γάλλου είναι μια ανησυχία

Το κατεστραμμένο γόνατο του Raphael Varane εξακολουθεί να αποτελεί πρόβλημα για την Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με διαρροές απ’το εσωτερικό των αποδυτηρίων, ενόψει της νέας σεζόν


Απομένει πολύ καλοκαίρι μπροστά και θα συμβούν ακόμα πράγματα στην Ρεάλ Μαδρίτης Ο Rafa Benitez, αυτές τις μέρες, μαθαίνει κι εξτάζει τους παίκτες που συνθέτουν σήμερα το ρόστερ. Κάποιος θα φύγει όπως και κάποιος θα'ρθει. Ένα πρόβλημα που θα πρέπει ν'αντιμετωπίσει, και το γνωρίζει πολύ καλά, είναι η εύθραυστη φυσική κατάσταση του Raphael Varane, ένα πραγματικό εμπόδιο σήμερα, μιας και το κέντρο της άμυνας δεν έχει ενισχυθεί και η μοίρα του Sergio Ramos παραμένει ένα μυστήριο. Ο Van Gaal, σα να μην έφτανε αυτό, έχει μπει στο προσκήνιο, περιπλέκοντας για τα καλά την κατάσταση, αναφέροντας ότι ο Σεβιγιάνος είναι στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το πρόβλημα του Varane εξακολουθεί να υφίσταται. Απ’το εσωτερικό των αποδυτηρίων, παραδέχονται ότι, το δεξί του γόνατο παραμένει μια σημαντική ανησυχία. Από τότε που τραυματίστηκε και κατέληξε στο χειρουργείο, η ζωή του Varane δεν ήταν η ίδια. Και η κατάσταση δεν έχει αλλάξει. Ο Γάλλος αμυντικός δεν ήταν ποτέ σε θέση να παίξει συνεχώς τα τελευταία χρόνια, καθώς η ενόχληση εμφανίζονταν περιοδικά. Και τίποτα δεν φαίνεται να οδηγεί στην αλλαγή της κατάστασης, όσο κι αν το ιατρικό επιτελείο και οι φυσιοθεραπευτές εργάζονται ευσυνείδητα για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του παίκτη. Στο club γνωρίζουν ότι το γόνατο μπορεί να συνεχίσει να δημιουργεί πολλά προβλήματα.

Ο Rafa Benitez, όπως και στα γραφεία του Santiago Bernabeu, έχει ξεκάθαρο, ότι το γόνατό του Γάλλου αμυντικού, είναι κάτι περισσότερο από ευαίσθητο. Μπορεί να παίζει, αλλά αν το κάνει συνεχώς, ο φόρτος κάνει τον παίκτη ν'αναγκάζεται να σταματήσει. Ο προπονητής γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση αυτή κι, ως εκ τούτου έχει ξεκάθαρο ότι ο Raphael δεν μπορεί να παίζει σταθερά βασικός. Αυτή η κατάσταση είναι ένα πρόβλημα για τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, με μια απαιτητική και πιεσμένη σεζόν -λόγω του Euro 2016, που θα διεξαχθεί στη Γαλλία-, που θ προκαλέσει η φυσική κατάσταση των παικτών να'ναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη της επιτυχίας.


Αποφυγή ενός ακόμα σεισμού

Μετά την αξιοθρήνητη αποχώρηση του Ίκερ Κασίγιας απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Florentino Perez έχει ξεκάθαρο ότι η παραμονή του Sergio Ramos είναι θεμελιώδης. Ειδικά, επίσης, επειδή κι ο Varane δεν αποτελεί εγγύηση, λόγω του δεξιού του γόνατου. Ο Σεβιγιάνος αμυντικός περιμένει τις εξελίξεις, γνωρίζοντας ότι ο πρόεδρος του, δεν έχει περιθώριο να στραβοπατήσει. Οι φίλαθλοι πολύ επαναστατημένοι, θα μπορούσαν να εκραγούν, αν εγκαταλείψει τον σύλλογο ακόμα μια απ'τις ξεκάθαρες αναφορές τους. Ο Sergio, κουρασμένος από τον πρόεδρο και τα μόνιμα κατ’ιδίαν σχόλια του εναντίον του, δεν θα επιτρέψει να μετατραπεί σε ακόμα μια «υπόθεση Κασίγιας», όπως έχει ήδη αναφερθεί από αυτή την εφημερίδα.

Στην Αυστραλία σήμερα, η Ρεάλ Μαδρίτης, θα κάνει στάση στην Κίνα, όπου θα ολοκληρώσει τη δεύτερη φάση της καλοκαιρινής περιοδείας της. Η ομάδα του Rafa Benitez, θα αντιμετωπίσει την Ίντερ (27 Ιουλίου) στο Guangzhou Tianhe Stadium, ενώ στις 30 θα αντιμετωπίσει τη Μίλαν στο Στάδιο της Σαγκάης, δύο ματς για το International Champions Cup. Στην ασιατική γη, θα μπορούσε να μεταβεί κι ο Florentino Perez, για να μοιραστεί κάποιο χρόνο με την ομάδα και να αντιμετωπίσει το ακανθώδες θέμα του Ράμος. Μια συνάντηση μεταξύ των δύο, που αν συμβεί μπορεί να αποδειχτεί καθοριστική για να μάθουμε το μέλλον ενός παίκτη, πολύ αναστατωμένου με τον πρόεδρο και αποφασισμένου να αναζητήσει μια νέα περιπέτεια αλλού. Ο πρόεδρος γνωρίζει ότι η έξοδος του αμυντικού, θα προκαλούσε έναν νέο σεισμό στη madridista κοινωνική μάζα, η οποία δεν έχει ξεχάσει τον επώδυνο αποχαιρετισμό που πρόσφερε ο Florentino στον Κασίγιας.



Η απόκτηση άλλου αμυντικού

Ο νέος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης αρχίζει να βγάζει τα συμπεράσματα του κατά τη διάρκεια αυτών των πρώτων ημερών της προετοιμασίας. Μετά το πρώτο στάδιο, το οποίο θα ολοκληρωθεί με τα κλασικά φιλικά της προετοιμασίας, θα προχωρήσει στη σύνθεση του ρόστερ. Με το πρόβλημα που συνεπάγεται το δεξί γόνατο του Varane, μένει να δούμε αν η ομάδα αναλάβει ν’αποκτήσει άλλον αμυντικό, μια περιοχή που θεωρείται ζωτικής σημασίας για τον Μπενίτεθ, καθώς έχει ήδη καταστήσει σαφές ότι, το να αμύνεται καλύτερα από ό,τι στην εποχή του Αντσελότι, είναι βασικό για τη νέα Ρεάλ Μαδρίτης. Και, φυσικά, ο Ράφα ελπίζει να έχει στη διάθεσή του τον Ramos, γιατί το αντίθετο θα ήταν δραματικό για τον προπονητή. "Βλέπω το μέλλον με τον Sergio, καθώς πρόκειται για έναν θεμελιώδη παίκτη λόγω των συνθηκών του, της ποιότητας του στον γήπεδο, της νοοτροπίας του και της ηγεσίας του στα αποδυτήρια", είπε πριν από λίγες ημέρες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ένα σημαντικό πρόβλημα προς επίλυση με τον Sergio Ramos. Την ημέρα που ο Κασίγιας είπε αντίο σε δεκάδες οπαδούς που τον επευφημούσαν σε μια τέτοια ξεχωριστή στιγμή, ακούστηκαν επίσης κατηγορηματικές κραυγές: "ο Ramos δεν είναι προς πώληση!", που πήγαιναν σ’έναν πρόεδρο ο οποίος άκουσε επίσης το: «Florentino, παραιτήσου!». Αυτός κατέστησε ήδη σαφές ότι: «υπάρχουν κάποιοι παίκτες που έχουν συμβόλαιο με τη Μαδρίτη και δεν θα τους αφήσουμε να φύγουν». Ο ενδιαφερόμενος δεν έχει ανοίξει το στόμα του για να πει τη γνώμη του. Εν τω μεταξύ, οι φήμες αυξάνονται γύρω απ’τον αμυντικό, με μια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον κυνηγά κι άλλους συλλόγους, όπως η γειτονική της Σίτι, να παρακολουθούν για το τι μπορεί να συμβεί.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.