News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Benítez: "Το Copa del Rey είναι ένας στόχος και θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην Cádiz"

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Η Cádiz είναι ιστορική αντίπαλος και θα είναι επικίνδυνη.


"Μετά τις τελευταίες δύο νίκες, υπάρχει αυτοπεποίθηση στην ομάδα", πρόσθεσε ο προπονητής.


Ο Ράφα Μπενίτεθ μίλησε στα μέσα ενημέρωσης κι ανέλυσε το παιχνίδι εναντίον της Κάντιθ (Τετάρτη, 23:00), το οποίο σηματοδοτεί την έναρξη του Copa del Rey για τους Λευκούς: «Υπάρχει αυτοπεποίθηση μετά τις δύο τελευταίες νίκες. Η ομάδα έχει παίξει δύο σοβαρά παιχνίδια, δούλεψαν μαζί κι αυτό είναι σημαντικό για το μέλλον. Προσεγγίζουμε το Copa del Rey, το οποίο είναι ένας στόχος για μας, ακριβώς όπως και κάθε αγώνα που παίζει η Ρεάλ Μαδρίτης ".

«Είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι, ενάντια σε μια ιστορική αντίπαλο και μια καλή ομάδα. Έχουν έμπειρους παίκτες και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι για να τα πάμε καλά, επειδή μπορούν να προκαλέσουν εκπλήξεις. Είδα κάποια βίντεο της αντίπαλης ομάδας και οι βοηθοί μου με βοήθησαν στη συλλογή πληροφοριών. Είναι μια ομάδα που παίζει καλά, έχει ταχύτητα στα άκρα κι εμπειρία στην επίθεση. Θα δώσουν αναμφίβολα το 100% ».

Καλό παιχνίδι ενάντια στην Κάντιθ

"Κατ 'αρχάς, θα ήταν απαραίτητο να ορίσουμε τι σημαίνει καλό παιχνίδι. Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει πραγματικά να σεβαστεί την Κάντιθ και το Copa del Rey, το οποίο είναι μια δύσκολη κι επικίνδυνη διοργάνωση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, με πολλή όρεξη, να δώσουμε όλα όσα έχουμε, να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να κερδίσουμε. Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να προσπαθεί και να κερδίζει κάθε διοργάνωση στην οποία συμμετέχει. Πρέπει να προσεγγίσουμε τη διοργάνωση σε κορυφαία κατάσταση και να προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Κάντιθ. Θα πρέπει να μπούμε στο  παιχνίδι και να αξιοποιήσουμε στο έπακρο την ποιότητα μας. Αυτά είναι παιχνίδια που ανησυχούν τους προπονητές μέχρι να τελειώσουν".

Αλλαγές

«Ναι, έχω σκεφτεί να κάνω αλλαγές. Ακόμα δεν μπορώ να πω ποιες, γιατί ακόμα το σχεδιάζουμε. Ένας παίκτης απ΄την ακαδημία θα έρθει στην πρώτη ομάδα. Ο Cristiano θα ξεκουραστεί. Ο Odegaard είναι ένας από εκείνους που θα μπορούσε να παίξει, ωστόσο, θεωρητικά δεν είναι στην αποστολή. Είναι ένα διαφορετικό είδος παιχνιδιού, αλλά επιμένω στο να δηλώνω τον μέγιστο σεβασμό μου για την Cádiz. Δεν θα είναι εύκολο. Είναι μια ευκαιρία για άλλους παίκτες να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να δείξουν την ποιότητά τους».

«Ο Μαρσέλο δεν θα παίξει, αναρρώνει. Μου αρέσει να μαθαίνω από πρώτο χέρι πώς αισθάνονται οι παίκτες. Είναι αρκετά χαρούμενος που βγήκε στον αγωνιστικό χώρο και δούλεψε με την μπάλα. Ο Ιανουάριος είναι πολύ μακριά κι έχουμε αρκετούς παίκτες να παίξουν στη θέση του».

Μπενζεμά

«Νομίζω ότι είναι ζωτικής σημασίας για εμάς. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι ένας εξαιρετικός τύπος και έχει την υποστήριξη όλων μας. Σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, είναι απαραίτητος γιατί είναι ένας άνθρωπος-κλειδί στην επίθεση και παρέχει ποιότητα, έτσι ώστε εκείνοι γύρω του να μπορούν να παίξουν ακόμα καλύτερα. Υποστηρίζω τον Karim. Είναι πολύ σημαντικός για μας και δεν έχει ξεκινήσει στα τελευταία παιχνίδια γιατί επιστρέφει από τραυματισμό».

James

"Είναι ένας παίκτης που ήταν έξω λόγω τραυματισμού για 55 μέρες. Δεν υπάρχουν προβλήματα μαζί του, είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Όσο περισσότερο παίζει, τόσο πιο κοντά θα πλησιάζει στην καλύτερη φόρμα του. Έχει την πλήρη υποστήριξη και την εμπιστοσύνη μου. Αυτή είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και η ανταγωνιστικότητα μεταξύ των παικτών είναι όσο το δυνατόν ψηλότερη. Είμαι ικανοποιημένος με τους παίκτες που έπαιξαν τις προάλλες στην Éibar επειδή πραγματικά, αντιμετώπισαν το παιχνίδι. Επιμένω ότι είμαι ευχαριστημένος με όλους τους παίκτες: τα πάνε καλά και σκοράρουν γκολ, είτε είναι ο James, είτε ο Isco, είτε ο Jesé ... ".

"Αν είχα διαβάσει το πρωτοσέλιδο της Marca, θα είχα άποψη, ωστόσο, δεν το έχω διαβάσει. Έχω ήδη αναφέρει τις σκέψεις μου, είναι ένας εξαιρετικός παίκτης κι ένας καλός ποδοσφαιριστής. Θέλω οι καλοί παίκτες να παίζουν πολύ καλά σε κάθε παιχνίδι και θέλω να βλέπω τον James στην καλύτερη φόρμα του κάθε Κυριακή".

Το σερί της Barcelona

"Αυτό που είπε ο Ράμος είναι το πώς έχουν τα πράγματα, δεν ξέρουμε πόσο θα διαρκέσει το σερί της Barcelona. Θα πρέπει να συμφωνήσουμε ότι δεν το ξέρουμε αυτό. Πρώτα, προσεγγίζω το παιχνίδι εναντίον της Κάντιθ, και στη συνέχεια αυτό εναντίον της Getafe. Πρέπει να το πάμε παιχνίδι με παιχνίδι ".

Η Χρυσή Μπάλα

"Υποστηρίζω τον Κριστιάνο".
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.