News Update :

powered by Agones.gr - livescore

James, βασικός για όλους

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Οι αλλαγές του δεν έγιναν κατανοητές στ’αποδυτήρια

Στα επίσημα θεωρείται «απαραίτητος»


Παίκτης βιτρίνα, είναι ο μόνος που δεν έχει κάνει ντεμπούτο στο Τσάμπιονς Λινγκ


Υπάρχει ομοφωνία για τον James. Στ’αποδυτήρια και στα γραφεία. Ο Κολομβιανός είναι βασικός για όλους. Το 10 της Ρεάλ Μαδρίτης κάνει παίκτες και διοίκηση να συμφωνούν, αλλά όχι, για την ώρα, τον Rafa Benitez, ο οποίος θα’χει τους λόγους του.

Μεταξύ των συμπαικτών του υπάρχει η γενική αίσθηση ότι ο JR10 είναι αδιαμφισβήτητος. Ανάμεσα σ’αυτούς που τον γνώριζαν ήδη απ’την περασμένη σεζόν κι εκείνους που το’χουν ανακαλύψει το τρέχον έτος. Στην πραγματικότητα, η παραμονή του στον πάγκο εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν και της Σαχτάρ μπέρδεψε περισσότερους από ένα μέσα στ’αποδυτήρια. Ο Μπενίτεθ προκάλεσε αμηχανία σε κάποιους παίκτες, όταν δεν έδωσε ούτε ένα λεπτό στον Κολομβιανό σ’αυτά τα δύο παιχνίδια, στα οποία είδε όλο το παιχνίδι απ’τον πάγκο.

Είναι κάπως περίεργο το γεγονός ότι ένας απ’τους παίκτες βιτρίνες της Ρεάλ Μαδρίτης ένα στρατηγικό κλειδί, αυτός που έχει το 10 στην πλάτη του και δημιουργεί τα καλύτερα στατιστικά του συλλόγου στη Νότια Αμερική, δεν έχει παίξει ακόμα ούτε ένα λεπτό στο Champions League, την πιο προβεβλημένη διοργάνωση στον κόσμο.

Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές ήταν τραυματίας, αλλά όχι και στις δύο τελευταίες. Το γεγονός ότι ο Μπενίτεθ μετά το Clásico, όταν ο ίδιος έπαιξε βασικός, δεν του έδωσε ούτε ένα λεπτό στην Ουκρανία, δεν άρεσε στην διοίκηση, η οποία ανέμενε με ανησυχία την 11άδα στο Ipurua. Απ’αυτούς που συμμετείχαν ενάντια στη Μπάρτσα, μόνο ο James (και οι τραυματίες Μαρσέλο και Ράμος) δεν έπαιξαν καθόλου στην Ουκρανία.

Υπερασπιστές

Ο James κατέκτησε τον madridismo το περασμένο έτος, όταν χωρίς να χρειαστεί χρόνο προσαρμογής και με το βάρος των 80 εκ. που κόστισε στη Μαδρίτη, ήταν μεταξύ των διακριθέντων στη σεζόν. Ακόμα κι αν υπέστη τον τραυματισμό στο πέμπτο μετατάρσιο, ο οποίος συνέπεσε με τις ήττες σε Calderon, San Mames και Camp Nou, ήταν αποφασιστικός στο κλείσιμο του πρωταθλήματος. Ήδη εκείνη την εποχή απ’τα γραφεία θεωρήθηκε "απαραίτητος". Υπάρχουν ορισμένοι διοικητικοί, που τον θεωρούν ακόμα και τον καλύτερο παίκτη της ομάδας. Ποιότητα και προσωπικότητα (μόλις 24 ετών), τα διαθέτει.

Όταν παίζει ο Κολομβιανός συμβαίνουν πράγματα. Στην Eibar έβγαλε τον Cristiano τετ α τετ με τον Riesgo. Αν ο Πορτογάλος είχε σκοράρει, σήμερα όλοι θα μιλούσαν για την φανταστική πάσα του James και τη σύνδεσή του με τον CR7. Η ιεραρχία του συλλόγου και τα’αποδυτήρια είναι πεπεισμένα ότι αργά ή γρήγορα θα παίξει και πάλι καθοριστικό ρόλο σε έναν αγώνα.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.