News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη ψάχνει στόπερ

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Ο Marquinhos βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για μια θέση που πρέπει να ενισχυθεί

Αναζητείται ένας παίκτης ο οποίος μπορεί να δώσει ανταγωνισμό στους Ramos και Varane, εις βάρος της απόδοσης του Pepe απ’το καλοκαίρι



Η Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να συνεχίζει τις επιχειρήσεις της, ως συνήθως, πεπεισμένη ότι η απαγόρευση των μεταγραφών της FIFA θα αρθεί. Για το λόγο αυτό, έχει παραλύσει όλες τις επιχειρήσεις που βρίσκονταν σε εξέλιξη, όπως του Bentancur, του Sané και του αριστερού μπακ, αλλά οι οποίες δεν είναι στις προτεραιότητες που έχουν τεθεί απ’την Αθλητική Διεύθυνση και τον πρόεδρο, προκειμένου να ενισχυθεί η πρώτη ομάδα, με τη θέση του στόπερ να σημειώνεται με κόκκινο χρώμα.

Οι άνθρωποι της στρατηγικής του συλλόγου σκέφτονται τόσο τις ανάγκες της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στον τομέα του marketing, με πιθανούς νέους «Galacticos» να βολιδοσκοπούνται πάντα. Όσον αφορά τον πρώτο τομέα, μια από τις προτεραιότητές τους είναι να φέρουν ένα στόπερ ο οποίος να μπορεί να ανταγωνιστεί με τον Sergio Ramos και τον Ραφαέλ Βαράν για μία θέση στην 11άδα, έχοντας κατά νου ότι Pepe είναι μεγάλος σε ηλικία κι έχει περάσει το καλύτερό του στάδιο. Λέγεται ότι παρακολουθούνται μέχρι πέντε στόπερ, με τον Marquinhos στην κορυφή της λίστας.

Η PSG, ένας βράχος

Η προσπάθεια της απόκτησης κάποιου απ’την ομάδα του Παρισιού είναι πολύ περίπλοκη κι αυτό το γνωρίζουν στην ευγενή περιοχή του Bernabeu. Ως εκ τούτου, ο κατάλογος δεν περιορίζεται στον Βραζιλιανό. Η ιδέα είναι ν’αποκτήσουν κάποιον που ν’ανταποκρίνεται σ’ένα προφίλ το οποίο έχουν παίκτες που έρχονται τον τελευταίο καιρό στη Ρεάλ Μαδρίτης, δηλαδή, νέοι και με χρόνια μπροστά για να δικαιολογήσουν το κόστος τους, που ως συνήθως, στο λευκό club θα’ναι σημαντικό και μεγάλο.

Στην περίπτωση του Marquinhos, θα χρειάζονταν ένα σημαντικό ποσό για να πείσουν την PSG ν’αποχωριστεί τον 21χρονο, ο οποίος, παρά την ηλικία του και τον ανταγωνισμό απ’τους David Luiz και Τιάγκο, έχει καθιερωθεί ως τακτικός στην πρώτη ομάδα του Parc des Princes. Επιπλέον, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι σε καμία περίπτωση το μοναδικό κλαμπ που ενδιαφέρεται για τον πρώην των Ρόμα και Κορίνθιας.

Ο Jesús Vallejo, ο στόπερ της Σαραγόσα, αποκτήθηκε απ’την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά οι τεχνικοί βλέπουν τον αρχηγό της ομάδας ως μελλοντικό στοίχημα, καθώς όπως υποδεικνύουν, είναι μόλις 19 χρονών.




Η άλλη θέση για ενίσχυση, και στην πραγματικότητα θα’χαν βγει στην αγορά γι’αυτήν, σε περίπτωση που η FIFA δεν είχε επιβάλει κυρώσεις στην Ρεάλ Μαδρίτης, είναι του αριστερού μπακ. Η μοναξιά του Marcelo ανησυχεί και πολύ. Του τερματοφύλακα -υπολογίζουν στον De Gea- είναι μια άλλη απ’τις θέσεις που βλέπουν δυνατότητες βελτίωσης. Η άλλη θέση, όπως λένε οι εκθέσεις, είναι του φορ, αλλά αυτή η παράγραφος αντιστοιχεί σε προεδρικά καθήκοντα.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.