News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Florentino Perez έκανε να μιλήσει 10 μέρες με τον φίλο του García Ferreras

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Επειδή αυτός τον συμβούλεψε να μην εμφανίζεται τόσο

Η υπερβολική έκθεση του πρόεδρου της Μαδρίτης στα μέσα μαζικής ενημέρωσης έκανε τον φίλο του «Ferri» να τον συμβουλεύσει να την αφήσει στον José Ángel Sánchez, κάτι που εξόργισε τον Florentino, αλλά τελικά τον άκουσε


Μετά από μια νέα άτιτλη σεζόν με την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Florentino Perez απέλυσε τον Carlo Ancelotti, μια ανεξήγητη απόφαση που βγήκε ν’ανακοινώσει προσωπικά. «Δεν ξέρω», απάντησε όταν ρωτήθηκε γιατί δεν συνεχίζει ο Ιταλός προπονητής παρά το ότι έχει την υποστήριξη του πλήθους και, το σημαντικότερο, των αποδυτηρίων. Μετά την παρουσίαση με περισσότερο πόνο παρά δόξα, ενός συγκινημένου Rafa Benitez, του οποίου τα δάκρυα προμήνυαν τι θα περνούσε, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης αναγκάστηκε να τροποποιήσει την ντροπιαστική εικόνα του Κασίγιας, μόνος του στο αντίο του στην Ρεάλ Μαδρίτης κι αυτοσχεδίασε μια νέα εμφάνιση για να διακηρύξει ότι ήταν ο Ίκερ που έφευγε κι ότι δεν τον έδιωχνε αυτός.

Με την σεζόν να’χει ήδη αρχίσει, ο πρόεδρος της ACS αναγκάστηκε και πάλι να εμφανιστεί ενώπιον των μέσων ενημέρωσης για να εφεύρει έναν λόγο πίσω απ’την παράξενη αποτυχημένη μεταγραφή του De Gea την τελευταία μέρα της αγοράς, και σύντομα επέστρεψε για να στηρίξει τον Rafa Benitez, κάτι που έκανε επίσης στα μικρόφωνα της El Larguero. "Ο Benitez δεν είναι το πρόβλημα, αλλά η λύση", διακήρυξε, αν και είναι γνωστό τι συνέβη λίγες εβδομάδες αργότερα.

Στο μεταξύ, ο Florentino Perez συγκάλεσε μια νέα συνέντευξη Τύπου στον προθάλαμο του Santiago Bernabeu Stadium για να υπερασπιστεί την αθωότητα της Ρεάλ Μαδρίτης στην υπόθεση Cheryshev, η οποία στοίχισε στο λευκό σύλλογο τον αποκλεισμό του απ’το Copa del Rey στον πρώτο γύρο κι ενάντια στην Κάντιθ, της Segunda B. Ούτε η Επιτροπή Ανταγωνισμού ούτε η Επιτροπή Προσφυγών, ούτε τελικά, το Διοικητικό Δικαστήριο του Αθλητισμού, δικαίωσαν τη Μαδρίτη, ως εκ τούτου, ο πρόεδρος της ανακοίνωσε ότι θα καταφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια.

Φτάνοντας σ’αυτό το σημείο της υπερέκθεσης του Florentino, ο στενός φίλος του Antonio Garcia Ferreras, διευθυντής της Atresmedia και παρουσιαστής του προγράμματος Al rojo vivo της La Sexta , τον συμβούλευσε να σταματήσει να εμφανίζεται και ν’αναλάβει αυτό το έργο ο José Ángel Sánchez, ο Γενικός σούπερ διευθυντής της Ρεάλ Μαδρίτης, που μέσα απ’τον σύλλογο διαβεβαιώνουν ότι πληρώνεται με περισσότερα από τρία εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ferreras ήταν διευθυντής Επικοινωνίας των κειμένων της Ρεάλ Μαδρίτης κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του Florentino κι ως εκ τούτου, γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει στο εσωτερικό του συλλόγου.

Ο Florentino δεν πήρε καθόλου καλά αυτή τη συμβουλή και θύμωσε τόσο πολύ με τον «Ferri», όπως τον αποκαλεί χαϊδευτικά, που έκανε να του μιλήσει 10 μέρες. Ωστόσο, κατά την πρόσφατη κύρωση που επέβαλε η FIFA στην Ρεάλ Μαδρίτης, δεν ήταν ο πρόεδρος, αυτός που βγήκε να μιλήσει, αλλά οι υπεύθυνοι, για να αρνηθούν τα πάντα αυτή τη φορά, ήταν ο προαναφερθείς José Ángel Sánchez, ο οποίος συνοδευόταν απ’τον Διευθυντή των Νομικών Υπηρεσιών του συλλόγου, τον Javier Lopez Farré. Φαίνεται ότι μόλις του πέρασε ο θυμός, ο Florentino ακολούθησε και πάλι τις συμβουλές του αχώριστού του Ferreras, για κάποιους, του διευθυντή επικοινωνίας της Ρεάλ Μαδρίτης στη σκιά.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.