News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Florentino Perez τείνει να φύγει κατεστραμμένος απ’το ακανόνιστο μοντέλο του

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Του Javier Gomez Matallanas

Την περασμένη εβδομάδα, το florentinista περιβάλλον διέρρευσε ότι θ’αφήσει την προεδρία στο τέλος της σεζόν. Στον σκληρό πονοκέφαλο του ντέρμπι, άρχισε να μιλάει για τη διεξαγωγή εκλογών


Ο Florentino Perez δεν διανοείται ότι υπάρχουν Μαδριλένοι που γίνονται οπαδοί της Ατλέτικο Μαδρίτης. Η ήττα εναντίον της Ατλέτικο είναι αφόρητη κι απαράδεκτη για τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν μπαίνει στο μυαλό του ότι οι γείτονες του Manzanares μπορεί να κερδίσουν στο Chamartín. Και το αποτέλεσμα είναι ότι η Ατλέτικο μπήκε στην ιστορία το περασμένο  Σάββατο, με το να γίνει η πρώτη ομάδα που κερδίζει τρεις συνεχόμενους αγώνες πρωταθλήματος στο Santiago Bernabeu. Μεταξύ της καλής δουλειάς του Simeone και της ακανόνιστης διαχείρισης του Florentino στη Μαδρίτη, έχει επιτευχθεί, μετά την τραυματική ήττα στον τελικό της Λισαβόνας, στις επόμενες 10 αναμετρήσεις η Ατλέτικο να’χει κερδίσει πέντε, να’χει φέρει ισοπαλία στις τέσσερις και να’χει χάσει μόνο μία.

Κυρίως τα μέλη της Ρεάλ Μαδρίτης φώναξαν «Florentino παραιτήσου!» το περασμένο Σάββατο. Κανείς δεν αποδοκίμασε τον Ζινεντίν Ζιντάν, αλλά αποδοκιμάστηκαν αρκετοί παίκτες όπως οι James, Isco και Ράμος. Η Μαδρίτη είναι σε κρίση. Ο στόχος είναι να κερδίσει το ενδέκατο Ευρωπαϊκό Κύπελλο, αλλά ούτε αυτός ο θρίαμβος, που θα’ναι πολύ σημαντικός, δεν θα υπερκεράσει την κακή στιγμή που ζει το λευκό σύνολο λόγω της ακανόνιστης διαχείρισης του Florentino Perez. Το λεγόμενο φαινόμενο Ζιντάν αραιώνεται ως ένας κύβος ζάχαρης ενώπιον των οικοδεσποτών του Cholo. Ο Γάλλος έχει περιπλέξει τη παραμονή του στη Μαδρίτη την επόμενη σεζόν.

Ο Florentino Perez περιφρονεί το ποδόσφαιρο. Μετά από 16 χρόνια μέσα στον κόσμο του ποδοσφαίρου, δεν έχει καταλάβει πώς λειτουργεί το άθλημα που εγείρει τα περισσότερα πάθη στον κόσμο. Δεν κατανοεί τα χρήματα που κερδίζουν οι παίκτες λόγω της εργασίας τους, ενώ οι μηχανικοί, οι αρχιτέκτονες και οι άλλοι επαγγελματίες που εργάζονται στις επιχειρήσεις του είναι μακριά από τόσα πολλά χρήματα. Ο Florentino Perez πιστεύει ότι το να κρατήσει τον γιατρό Olmo επικεφαλής των ιατρικών υπηρεσιών στη Μαδρίτη είναι το να μην αφήσει τους παίκτες να αποφασίζουν, αλλά αποδεικνύεται ότι τ’αποδυτήρια κινούνται από κίνητρα που δεν επεκτείνονται σε καμία δραστηριότητα, κι αν επιμένει στη διατήρηση ενός γιατρού τον οποίο δεν θέλει να βλέπει κανένας παίκτης, τότε θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες.


Το ακανόνιστο μοντέλο του Florentino Perez, μια κίνηση καπρίτσιου κι ανεμοστροβίλου, έχει πληγεί βαθιά. Ενώ η Ατλέτικο κυριαρχεί στην πρωτεύουσα, η Barca του Μέσι την φέρνει στο δρόμο της πικρίας. Υπάρχει περιθώριο για να βγάλει και πάλι απ’το καπέλο μια ανθοδέσμη συναρπαστικών μεταγραφών. Αλλά τον madridista δεν τον πείθει πλέον αυτό το τράβηγμα στο καρνέ των επιταγών για ν’αποκτήσει παίκτες που είναι πολύ καλοί, αλλά δεν κάνουν μια ισχυρή ομάδα. Ούτε και το γεγονός της απαλλαγής απ’το πόστο του αθλητικού διευθυντή, που απορροφήθηκε απ’τον ίδιο τον Florentino μαζί με τον José Ángel Sánchez, μεγάλο αφεντικό του συλλόγου που έχει ένα δυσανάλογο βάρος στη λήψη αποφάσεων σε θέματα ποδοσφαίρου.

Την περασμένη εβδομάδα στο florentinista περιβάλλον διέρρευσε ότι ο αρχηγός του θ’αφήσει την προεδρία στο τέλος της σεζόν. Χθες, στο σκληρό πονοκέφαλο μετά την ήττα στο ντέρμπι, άρχισε να μιλάει για τη διεξαγωγή εκλογών στο τέλος της σεζόν. Στην άτακτη φυγή του το Φεβρουάριο του 2006, δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι θα έφευγε αιφνιδιαστικά απ’τον σύλλογο. Τώρα υπάρχουν περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία. Ό,τι κι αν κάνει ο Florentino, αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάζεται μια κάθαρση, χρειάζεται να βρει ένα μοντέλο στο οποίο το ποδόσφαιρο θα πρέπει να παίρνει όλες τις αποφάσεις, στο οποίο θα επανέλθει ο ανθρώπινος παράγοντας που προεδρεύει πάντα στο ποδόσφαιρο, αναζητώντας μια ιστορία που να λέει τη μεγάλη ιστορία του συλλόγου και να ανακτά την εικόνα που το καλύτερο club στον εικοστό αιώνα, έχει χάσει απ’την ακανόνιστη κι αιρετική διαχείριση του Florentino στον εικοστό πρώτο αιώνα.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.