News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Zidane επαναφέρει την καλύτερη εκδοχή ενός Isco που βυθίστηκε με τον Rafa Benitez

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Ο μέσος αρχίζει να πετά με τον Γάλλο

Η ζωή του Isco έχει αλλάξει δραματικά από τότε που ο Ζινεντίν Ζιντάν πήρε τη σκυτάλη της Ρεάλ Μαδρίτης. Τώρα έχει το σημαντικό ρόλο που του αρνήθηκε ο Rafa Benitez



Ο Ζιντάν εμφανίστηκε στη σκηνή κι άλλαξε το ρυθμό μιας Ρεάλ Μαδρίτης που έπλεε στραβά στο προηγούμενο σενάριο. Τα χαμόγελα εξαπλώνονται στα αποδυτήρια κι αυτή η χαρά, -τουλάχιστον για την ώρα- έχει μεταφερθεί στο γήπεδο, όπου η ομάδα λάμπει πολύ περισσότερο από ό, τι με τον Ράφα Μπενίτεθ, υποδεικνυόμενο απ’τους παίκτες ως υπεύθυνο για το κακό παιχνίδι και για αποτέλεσμα που δεν ήταν ικανοποιητικά. Ένας απ’τους παίκτες που είναι περισσότερο ευγνώμον την αλλαγή προπονητή είναι ο Isco Alarcon, ο οποίος έχει γίνει αδιαμφισβήτητος, όταν το τελικό στάδιο του προηγούμενου προπονητή το πέρασε μακριά απ’το γήπεδο.

Η ζωή του Isco με τον Rafa Benitez χειροτέρευε σιγά-σιγά και η σχέση τους εξερράγη στον αέρα στις 21 Νοεμβρίου. Εκείνο το Σάββατο η Μπαρτσελόνα βεβήλωσε το Μπερναμπέου (0-4), συνθλίβοντας μια ομάδα χωρίς ψυχή, με μια 11άδα στην οποία δεν βρίσκονταν ο malagueño, προς έκπληξη πολλών. Τι συνέβη; Εκείνη τη βδομάδα ο μέσος ολοκλήρωσε μια περισσότερο από αξιόλογη σειρά προπονήσεων, θεωρώντας δεδομένο ότι εναντίον της ομάδας του Luis Enrique θα ξεκινούσε βασικός, αλλά όταν ήρθε η στιγμή της αλήθειας, ο τότε προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης επέλεξε τον James Rodríguez που μετέδιδε ήδη ανησυχητικά σημάδια. Η Μπάρτσα ξεπέρασε άνετα  έναν αντίπαλο, εκείνη τη μέρα, μικρότερο, ενώ ξεφύτρωσε η τελική σύγκρουση μεταξύ του Isco και του Ράφα Μπενίτεθ.

Ο θυμός του Isco εκείνη τη μέρα ήταν μεγάλης και σημαντικής αναλογίας. Δεν μπόρεσε να καταλάβει ότι οι προσπάθειές του δεν ανταμείφθηκαν όταν ήρθε η στιγμή της αλήθειας, ενώ ο Κολομβιανός, ο οποίος τώρα φαίνεται να ανακάμπτει, βρέθηκε μ’ένα βραβείο που δεν κέρδισε τις μέρες πριν απ’το μεγάλο Clásico. Ο διεθνής Ισπανός έδειξε τη δυσφορία του στον Rafa Benitez, πέφτοντας σταδιακά σε δυσμένεια από εκείνη τη στιγμή. Ο Isco πέρασε ξεκάθαρα στη «μονάδα των καμένων», η οποία κατέληξε να’ναι μαζική. Έφτασε να βρίσκεται σταθερά στον πάγκο των αναπληρωματικών και με μια επίπτωση στην Ρεάλ Μαδρίτης, σχεδόν υπολειμματική.



Ο «προστατευόμενος» James

Όπως συνέβη και με τον Carlo Ancelotti, ο Ράφα Μπενίτεθ έλαβε «συμβουλές» από ψηλά και ήξερε ήδη ότι ο James Rodriguez έχει μια ιδιαίτερη αντιμετώπιση για τα πολλά εκ. που κόστισε και για τον αντίκτυπό του στα μέσα ενημέρωσης σ’όλο τον κόσμο. Ο Νοτιαμερικανός μέσος αρχίζει να βρίσκει την επιθυμητή φόρμα, όταν στην προηγούμενη περίοδο η παραγωγικότητά του ήταν πολύ χαμηλή. Ο Isco έφτασε σ’ένα σημείο όπου έριξε, σχεδόν, την πετσέτα, γνωρίζοντας ότι όσο κι αν δούλευε, όταν θα’ρχονταν η ώρα επιλογής της 11άδας, ο προπονητής του δεν θα τον υπολόγιζε. Ο Isco κατέληξε απογοητευμένος με τον Rafa Benitez απ’τον οποίο δεν αισθάνονταν να’χει δίκαιη αντιμετώπιση.

Πλησίαζε η χειμερινή αγορά, και οι πληροφορίες σχετικά με τον Isco πολλαπλασιάζονταν. Συνδέονταν με διάφορα κλαμπ, σε Ιταλία ή Αγγλία, με τους μνηστήρες του να γνωρίζουν την δύσκολη κατάσταση του στη Ρεάλ Μαδρίτης του Rafa Benitez. Αλλά επέλεξε να αντέξει και να συνεχίσει στα λευκά. Η απόλυση του προπονητή και η άφιξη του Ζιντάν έκανε τα υπόλοιπα. Το καθεστώς του με τον Γάλλο στρατηγό είναι τώρα πρωταγωνιστικό, ενώ πριν κατέληξε να’ναι απλά έξτρα. Χαμογελά και πάλι απολαμβάνοντας τη μπάλα και η ανάκτηση του σκοπού του θεωρείται ζωτικής σημασίας για να παλέψει η ομάδα για το Champions League και να συνεχίσει να κυνηγά ένα πρωτάθλημα που σήμερα είναι σαφώς χρωματισμένο με azulgrana.


Η επιστροφή του Bale, ο οποίος είναι ήδη στην τελική φάση της αποκατάστασής του μετά τον πολλοστό μυϊκό τραυματισμό του, θα βάλει τον Ζιντάν στο δίλημμα να πρέπει να επιλέξει μεταξύ του James και του Isco, καθώς ο Γάλλος έχει ήδη ξεκαθαρίσει ότι το επιθετικό τρίο δεν αγγίζεται. Ο Ισπανός ξέρει, για προφανείς λόγους, ότι ξεκινά σε μειονεκτική θέση αν ο Νοτιαμερικανός είναι σε πλήρη φόρμα, αλλά επίσης έχει ξεκάθαρο ότι το σημερινό σενάριο δεν έχει καμία σχέση με το παλιό κι ο Zizou θα του δώσει τη θέση του. Ένα προνομιακό χώρο. Ο ίδιος ο προπονητής το ξεκαθάρισε ήδη, όταν τόνισε ότι "ο James κι ο Isco είναι πολύ καλοί και σημαντικοί παίκτες, στους οποίους θα πρέπει να δώσουμε αγάπη κι εμπιστοσύνη".
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.