News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Συναγερμός στη Μαδρίτη: ο Cristiano Ronaldo είναι αμφίβολος για τον επαναληπτικό

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Του Alonso Castilla

Οι δοκιμές επιβεβαίωσαν την έκταση

Άσχημα νέα για την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο τραυματισμός που υπέστη ο Cristiano στο δεξί μηρό είναι πιο σημαντικός από ό, τι υποτίθονταν. Δεν έπαιξε στο Μάντσεστερ και είναι αμφίβολος για τον επαναληπτικό



Δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον αγώνα κατά της Βιγιαρεάλ. Η νίκη ήταν στην τσέπη της Ρεάλ Μαδρίτης κι έτσι δεν συνέβη τίποτα εκείνη την ημέρα, όταν έφυγε απ’το γήπεδο πρόωρα. Τίποτα δεν προμήνυε ότι αυτές οι ενοχλήσεις θα’χαν μεγαλύτερη σημασία, αλλά τελικά ήταν έτσι. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ήταν καν στον πάγκο στο Στάδιο Etihad του Μάντσεστερ. Όταν μπήκε στο γήπεδο μία ώρα πριν απ’την έναρξη του παιχνιδιού, συνοδευόμενος απ’τον Borja Mayoral, φάνηκε σ’ένα κοντινό πλάνο να δείχνει με τον αντίχειρα προς κάτω, ότι δεν μπορούσε να παίξει εναντίον της City του Pellegrini. Το χειρότερο είναι ότι μπορεί να χάσει τον επαναληπτικό και είναι σίγουρα εκτός απ’ τον αγώνα πρωταθλήματος που θα παίξει η Μαδρίτη αυτό το Σάββατο απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Υποφέρει από μια πάθηση στον οπίσθιο μηριαίο.

Η πάθηση είναι πιο σοβαρή από ό, τι πιστεύονταν. Η πραγματικότητα είναι ότι υπέστη ένα μυϊκό τραυματισμό στο μηρό του δεξιού ποδιού του και είναι αμφίβολο αν θα παίξει στον επαναληπτικό του Σαντιάγκο Μπερναμπέου ενάντια στη Μάντσεστερ Σίτι. Οι κάμερες του Antena 3 έπιασαν τον Πορτογάλο επιθετικό να λέει ότι η πληγείσα περιοχή εξακολουθεί να’ναι «ευαίσθητη, γι' αυτό θα περιμένω για το επόμενο παιχνίδι. Αν ήταν ένας τελικός, θα’χα παίξει». Εν τω μεταξύ, στο μικρόφωνο του Bein Sports ο Emilio Butragueño παραδέχθηκε ότι «είναι κρίμα που δεν έχει εκλείψει η δυσφορία. Τελικά, ο προπονητής αποφάσισε να μην παίξει». «Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί» είπε ο διευθυντής θεσμικών σχέσεων του madridista club.

Το ερώτημα παρέμεινε μέχρι το τέλος, αν και κανείς δεν περίμενε ότι ο Πορτογάλος παίκτης θα’μενε έξω απ’την τελική αποστολή. Μετά τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ, ο Ζιντάν αποκάλυψε ότι «νομίζω ότι ο Κριστιάνο είναι περισσότερο φοβισμένος παρά οτιδήποτε άλλο». Ο ίδιος ο παίκτης ηρέμησε την ατμόσφαιρα στέλνοντας μέσω του Instagram το ακόλουθο μήνυμα: "Όλα καλά, ευχαριστώ για την υποστήριξή σας". Τη Δευτέρα, στην τελευταία προπόνηση πριν απ’τον αγώνα, ήταν χαμογελαστός, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ολοκλήρωσε την προπόνηση έχοντας άσχημα συναισθήματα.



Ο Μπενζεμά δεν άντεξε

Χωρίς επίσημη ιατρική γνωμάτευση από τότε που τραυματίστηκε εναντίον της Βιγιαρεάλ, το πιο πιθανό είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο να υποβληθεί εκ νέου σε μαγνητική τομογραφία για να γίνει γνωστή πραγματικά η έκταση του μυϊκού τραυματισμού του παίκτη, η οποία έρχεται στη χειρότερη στιγμή της σεζόν για την Ρεάλ Μαδρίτης. Μαχόμενη για το Champions League και τη Liga, η φυσική κατάσταση του Πορτογάλου επλήγη την τελευταία στιγμή. Μην ξεχνάμε ότι έχει παίξει σχεδόν παντού φέτος, λόγω αυτής της λαχτάρας να κερδίσει τα πάντα, τόσο συλλογικά όσο κι ατομικά.

Η νύχτα στην ιατρική πλευρά είχε κι άλλον πρωταγωνιστή, επίσης αρνητικό. Ο Καρίμ Μπενζεμά έπαιξε το πρώτο μισό, αλλά στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε απ’τον Jesé Rodriguez. Για ημέρες κουβαλούσε μυϊκά προβλήματα κι ο Γάλλος επιθετικός, πολύ απενεργοποιημένος όσο ήταν στο γήπεδο, δεν μπόρεσε να παίξει στο δεύτερο μισό. Μένει να δούμε τι θα συμβεί με τον Γάλλο, εάν είναι σε θέση να παίξει το Σάββατο στο Anoeta ή αν ο Ζιντάν επιλέξει να τον προφυλάξει για το δεύτερο σκέλος ενάντια στην ομάδα του Manuel Pellegrini. Άσχημο πανόραμα για την Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς πρέπει να’χει κατά νου ότι οι Κριστιάνο και Μπενζεμά έχουν σκοράρει το 55 τοις εκατό των γκολ της, τη φετινή σεζόν.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.