News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Florentino Pérez: "Το Champions League είναι στο DNA μας"

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

«Νιώθω πολύ περήφανος για την Ρεάλ Μαδρίτης, για τους οπαδούς, τους παίκτες και την ιστορία της», δήλωσε ο πρόεδρος.



Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Florentino Pérez, μίλησε στα μέσα ενημέρωσης μετά απ’την κατάκτηση του Undécima στο San Siro: «Νιώθω πολύ περήφανος για την Ρεάλ Μαδρίτης, για τους οπαδούς, τους παίκτες και την ιστορία της. Θα ήθελα να αφιερώσω λίγα λόγια στην Ατλέτικο Μαδρίτης, επειδή έκανε μια μεγάλη προσπάθεια».

"Ο Ζιντάν υπήρξε πολύ σημαντικός. Έχει αλλάξει την ιστορία και το έχει κερδίσει αυτό τόσο ως παίκτης και όσο κι ως προπονητής. Μου είπε το ίδιο ως παίκτης: το έκανα, πρόεδρε. Σε στιγμές τόσο συναισθηματικές όσο αυτή ήθελα να αφιερώσω αυτή τη νίκη στους οπαδούς μας στο Ιράκ, οι οποίοι δείχνουν τις πραγματικές αξίες του madridismo".

Η πιο σημαντική διοργάνωση

«Κάθε σεζόν είναι δύσκολη. Στη La Liga ήμασταν μόνο ένα βαθμό μακριά, είναι πάντα δύσκολο. Παλέψαμε και είχαμε μια καλή σεζόν. Το Champions League είναι στο DNA μας, είναι το πιο σημαντικό και το πράγμα που εκτιμάς πάνω από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο».

Sergio Ramos

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Sergio Ramos για την εξαιρετική σεζόν. Τον Ιανουάριο πήρε το βάρος της ομάδας στους ώμους του. Ο καθένας ξέρει ότι θέλω να μείνει, γιατί αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ιστορίας μας».

Κούραση


«Υπήρχαν πολλές περιπτώσεις κραμπών, αλλά είναι φυσιολογικό. Δεν μας κράτησαν πίσω. Τον Δεκέμβριο αναλύσαμε την κατάσταση και είχαμε πολύ πίστη στον Ζιντάν. Στους τελικούς παίζουμε πάντα καλά».

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.