News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Keylor, μια εγγύηση για την διαδικασία των πέναλτι

Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Φέτος έχει αποκρούσει τρεις απ’τα τέσσερα στο πρωτάθλημα



Με την αναμέτρηση του Champions League εναντίον της City στα κόκκινα, είναι εύκολο στο κεφάλι των madridistas να τριγυρίζει η πιθανότητα των πέναλτι. Ο Keylor είναι ο μεγάλος φύλακας του λευκού τέρματος, κανείς δεν αμφιβάλει το επίπεδο του τερματοφύλακα και λιγότερο αν μιλάμε για τις αποκρούσεις στα πέναλτι.

Ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας είναι ο μοναδικός τερματοφύλακας στο πρωτάθλημα που έχει αποκρούσει τρία πέναλτι φέτος. Ο Navas έχει αντιμετωπίσει τέσσερα πέναλτι αυτή τη σεζόν στο πρωτάθλημα και μόνο ο Parejo έχει καταφέρει να νικήσει τον madridista.

Ο λογαριασμός του Keylor ξεκίνησε στη δεύτερη αγωνιστική της σεζόν, εναντίον της Μπέτις, όταν απέκρουσε ένα πέναλτι του Ruben Castro. Ο πρώην της Λεβάντε επανέλαβε το ίδιο στο Vicente Calderon απέναντι στον Griezmann. Εκείνο το βράδυ έγινε ο ήρωας του madridismo με δύο σημαντικές αποκρούσεις που απέτρεψαν την ήττα της Μαδρίτης στο ντέρμπι. Ο τελευταίος που βρήκε τα γάντια του Keylor ήταν ο Gameiro της Σεβίλλης.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο λευκός τερματοφύλακας είναι ειδικός στα πέναλτι. Στην Primera Division, έχει αντιμετωπίσει 15 πέναλτι με μια ισορροπία πέντε αποκρούσεων, επτά γκολ και τριών έξω. Σώζει το 53%. 

Στο Champions League δεν μπόρεσε να αποκρούσει το μοναδικό πέναλτι που έχει αντιμετωπίσει, ενάντια στον Ρικάρντο Ροντρίγκεζ της Βόλφσμπουργκ.


Τέλος, ο Navas έγινε ένας ήρωας για την Κόστα Ρίκα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014. Ο τερματοφύλακας σταμάτησε το έβδομο πέναλτι εναντίον του Φάνη Γκέκα της Ελλάδας που έδωσε την πρόκριση στα προημιτελικά για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας του.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.