News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Pogba δεν θέλει ένα σίριαλ

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Ο Γάλλος σκοπεύει να διευθετήσει το μέλλον του πριν την έναρξη της προετοιμασίας



Ο Pogba δεν θέλει η πιθανή αποχώρησή του απ’το Τορίνο με προορισμό τη Μαδρίτη να μετατραπεί σε μία απ’τις σαπουνόπερες του καλοκαιριού. Τροχάδην κι επί ποδός, λέει. Τίποτα από ατελείωτες διαπραγματεύσεις. Η ιδέα του μέσου είναι να ξεκινήσει τη σεζόν μ’αυτήν που θα’ναι η ομάδα του για τη σεζόν 2016-2017.

Εκείνοι που γνωρίζουν τις galácticos μεταγραφές μιλούν θαυμάσια για τον Πολ Πογκμπά. Κανείς δεν αμφιβάλει γι'αυτόν. Τα βήματα είναι δεδομένα όπως και σε προηγούμενες επιχειρήσεις των εκλεκτών του Florentino Perez. Οι επαφές, οι υποσχέσεις και οι πρώτες δηλώσεις του Γάλλου ή του περιβάλλοντός μιλούν θαυμάσια για την Ρεάλ Μαδρίτης. Τα πάντα σε τάξη κι ακολουθώντας την πορεία τους. Τώρα λείπει το οριστικό ναι του Pogba έτσι ώστε Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης να κάτσουν και να ορίσουν μια τιμή για τη μεταγραφή του παίκτη.

Ο Pogba φαίνεται να το’χει ξεκάθαρο. Η δήλωση προθέσεων του Mino Raiola, του μάνατζερ του, στη MARCA, δεν αφήνει καμία αμφιβολία. Θαυμάζει το λευκό club κι ακόμα περισσότερο, αν είναι δυνατόν, τον Ζιντάν, του οποίου ήταν ένθερμος υποστηρικτής την εποχή του ως παίκτης και τον οποίο έχει γνωρίσει ως προπονητή τους τελευταίους έξι μήνες. Ο λευκός προπονητής του έχει πει για το ενδιαφέρον του για τον ίδιο κι ο Γάλλος διεθνής, είναι ευτυχής.

Αυτό που θέλει ο Pogba είναι ο προορισμός του να επιλυθεί προτού χρειαστεί να ενταχθεί στην ομάδα του, μετά τις θερινές διακοπές. Η ιδέα του είναι να μείνει στο περιθώριο για όσο παίζει στο Euro και ν’αφήσει τα πάντα κλεισμένα κατά τη διάρκεια των τεσσάρων εβδομάδων των διακοπών, είτε ως νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης ή της οποιασδήποτε άλλης ομάδας, είτε συνεχίζοντας στην Γιουβέντους, η οποία είναι επίσης μια άλλη δυνατότητα.

Την περασμένη σεζόν, ο Πολ Πογκμπά αποφάσισε ότι δεν ήταν η ώρα να φύγει απ’την Γιουβέντους. Απ’το Τορίνο, παρά την πρόσφατη ανανέωσή του, δεν τον πήραν πολύ στα σοβαρά και κατέληξαν να κλείσουν μια συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι, συμφωνία που ο παίκτης απέρριψε γιατί δίνει προτεραιότητα στην εκπαίδευσή του, στη μέθοδο εργασίας και στο αθλητικό πρότζεκτ παρά σε άλλες συνθήκες. Πιστεύει ότι είναι σημαντικό να αρχίσει να δουλεύει απ’την προετοιμασία για την κανονική εξέλιξη της σεζόν. Έτσι σκέφτεται κι έτσι προτίθεται να κάνει αυτό το καλοκαίρι.

Το παράδειγμα του James

Ο Pogba κοιτάει μεταγραφές όπως του James, ο οποίος τελείωσε τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο ως ένα απ’τα αστέρια, και μέρες αργότερα υπέγραψε για την Ρεάλ Μαδρίτης, κι όχι όπως του Ρονάλντο Ναζάριο, ο οποίος δεν υπέγραψε έως τα μεσάνυχτα της τελευταίας μέρας της αγοράς. Θέλει ηρεμία για να μπορέσει να προετοιμαστεί κατάλληλα.


Ο Pogba είχε δύο σύντομες συνομιλίες με τον Ζιντάν σε διαφορετικές περιπτώσεις. Η μία ήταν όταν ο madridista προπονητής επισκέφθηκε πέρυσι την Γιουβέντους για να μάθει τη μέθοδο του Allegri. Εκεί του έδειξε ήδη τα οφέλη της Ρεάλ Μαδρίτης. Το δεύτερο ραντεβού με τον τεχνικό υπήρξε οριστικό έτσι ώστε ο Pogba να βάλει το ενδιαφέρον του λευκού club μπροστά απ’οποιαδήποτε άλλο.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.