News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τελική ευθεία για τον Keylor

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Του Pablo Polo

Ο τερματοφύλακας δουλεύει πλέον κάτω απ’τα δοκάρια με ποδοσφαιρικά και γάντια

Μειώνει το χρόνο, αλλά δεν θα πιεστεί για το Supercopa



Ο Keylor Navas συνεχίζει με την διαδικασία αποκατάστασής του και μπαίνει πλέον, σε πλήρη ταχύτητα, στο τελευταίο στάδιο. Έχοντας υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στις 9 Ιουνίου σε μια τενοντίτιδα στον αχίλλειο, ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας άφησε τον Καναδά κάτω απ’το τέρμα και φορώντας ποδοσφαιρικά, επιβεβαιώνοντας ότι η πρόοδός του είναι καλή κι ότι σύντομα θα’ναι υπό τις εντολές του Ζιντάν.

Την ίδια μέρα που μπήκε στο χειρουργείο, ο Keylor πρότεινε να συντομεύσει το χρόνο αποκατάστασης για να προλάβει την έναρξη της σεζόν. Και παρόλο που ήταν μια αποστολή που φαινόταν περίπλοκη, είναι έτοιμος να την πετύχει. Δεν θα παίξει στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ -ο Zidane έχει ήδη αποφασίσει ότι θα’ναι ο Kiko Casilla που θα παίξει στο τέρμα ενάντια στην Σεβίλλη-, αλλά φαίνεται ότι θα’ναι έτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 21 ​​Αυγούστου, ενάντια στην Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Anoeta.

Ο Navas σκέφτεται ακόμη κι ότι θα μπορούσε να προλάβει την αναμέτρηση της Νορβηγίας, αλλά απ’τον σύλλογο έχουν ζητήσει ηρεμία έτσι ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο μια σεζόν στην οποία, εάν δεν αλλάξει τίποτα, θα’ναι ο βασικός τερματοφύλακας. Καλύτερα να μην πιεστεί στον Αύγουστο έτσι ώστε να’χει μια κανονική σεζόν απ’την κλινική σκοπιά, χωρίς υποτροπές και χωρίς ενέσεις.

Ο Navas αυτό το καλοκαίρι απόλαυσε μόνο πέντε μέρες διακοπών. Το υπόλοιπο του χρόνου το’χει αφιερώσει εξ ολοκλήρου στην αποκατάστασή του, κίνηση που χαροποιεί και καλωσορίζει ο σύλλογος κι ο ίδιος ο Ζινεντίν Ζιντάν. Και τους καρπούς αυτής της θυσίας τους μαζεύει τώρα στον Καναδά και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ποδοσφαιρικά και γάντια

Στην τελευταία προπόνηση στο Μόντρεαλ ο Keylor Navas δούλεψε με σχετική ομαλότητα. Φορώντας πλέον τα ποδοσφαιρικά του, ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης δούλεψε στο τέρμα, αν και, φυσικά, ακόμα με κάποιους περιορισμούς. Του έριχναν τις μπάλες με το χέρι κι ακόμα δεν πίεζε πολύ το αριστερό του πόδι, αλλά αναμένεται ν’αρχίσει σύντομα να δουλεύει στον ίδιο ρυθμό με τους συμπαίκτες του.


Ο Navas ολοκλήρωσε αυτήν την προπόνηση με πολύ καλές αισθήσεις κι ελπίζει να συνεχίσει με την προετοιμασία του στο Οχάιο, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξει το πρώτο παιχνίδι της προετοιμασίας της τα ξημερώματα εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν. Η ιδέα του Ζιντάν είναι ο Κοσταρικανός να μην παίξει ούτε ένα λεπτό σ’αυτή την περιοδεία και να’ναι στο Μπερναμπέου Trophy όταν θ’αρχίσει να παίρνει λεπτά, αλλά ο Navas θέλει να εκπλήξει το προπονητικό επιτελείο και δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι θέλει να επισπεύσει την επιστροφή του.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.