News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Είναι το πρώτο παιχνίδι και θέλουμε να τα πάμε καλά»

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

«Είναι δύσκολο να βελτιωθεί αυτό το ρόστερ γιατί μ’αυτούς τους παίκτες στεφθήκαμε πρωταθλητές Ευρώπης»

«Οι παίκτες έχουν κάνει δέκα θεαματικές μέρες και είμαι ικανοποιημένος με τη δουλειά που κάναμε μέχρι τώρα», είπε στην αίθουσα Τύπου του Columbus Crew Stadium



Ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίστηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην αίθουσα Τύπου του Columbus Crew Stadium πριν απ’το ντεμπούτο της ομάδας του σ’αυτή την προετοιμασία. Ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ευρώπης ανέλυσε τον αγώνα κατά της PSG, «Είναι το πρώτο παιχνίδι και θέλουμε να κάνουμε μια καλή δουλειά. Θα παίξουν όλοι επειδή όλοι έχουν δουλέψει πολύ καλά κατά τη διάρκεια των δέκα ημερών. Θέλουμε να δώσουμε λεπτά σε όλους, και θα πάρουν λίγο χρόνο. Δεν ξέρω ποιος θα παίξει στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι θα παίξουν δύο φορ».

«Είμαι ικανοποιημένος με τη δουλειά που κάναμε μέχρι τώρα. Ήρθαμε για να δουλέψουμε και δουλέψαμε πολύ καλά, σε πολύ καλές εγκαταστάσεις. Οι παίκτες έχουν κάνει μια καταπληκτική εβδομάδα και ήδη αρχίζουν να παίζουν παιχνίδια, έτσι είμαστε ευχαριστημένοι. Σίγουρα James, Ramos και Modric δεν θα παίξουν εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν».

Προετοιμασία

"Πρέπει να προετοιμάσουμε καλά αυτή τη σεζόν και δουλεύουμε καλά. Το Euro τέλειωσε αργά και δεν θα ρισκάρουμε τίποτα. Θέλω όταν επιστρέψουν οι παίκτες να’ναι στο 100%. Έχουμε ένα αρκετά μεγάλο ρόστερ για την κάλυψη των υπολοίπων. Θα βάζουμε πάντα την καλύτερη ομάδα. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι στις 9 κι έχουμε παίκτες για να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι στο ευρωπαϊκό Super Cup".

Οι διαφορές του να κερδίζει τίτλους ως παίκτης κι ως προπονητής

"Είναι εντελώς διαφορετικό. Το να κερδίσω ως προπονητής είναι το απόλυτο για μένα και περισσότερο μ’αυτό το κλαμπ, το οποίο είναι το κλαμπ της ζωής μου. Έχω κάνει σημαντικά πράγματα ως παίκτης και τώρα προσπαθώ να κάνω το παν για να συνεχίσει να κερδίζει αυτό το club".

«Το ρόστερ μπορεί πάντα να βελτιωθεί, αλλά αυτό αυτής της ομάδας δύσκολα θα μπορούσε να βελτιωθεί, γιατί είχε πάντα τους καλύτερους και μ’αυτούς τους παίκτες στεφθήκαμε πρωταθλητές Ευρώπης. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν επίσης καλοί παίκτες έξω. Θα’σαι πάντα σε θέση να βελτιώσεις οποιοδήποτε ρόστερ. Υπάρχει πάντα ένας παίκτης που μπορεί να βελτιώσει την ομάδα».

James

"Είναι ένας παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Έχουμε αυτό το ρόστερ και μ’αυτό κερδίσαμε το Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και θα είναι εδώ".

Pogba

"Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε και δεν μπορώ να πω τίποτα. Μέχρι τις 31 Αυγούστου μπορούν να συμβούν τα πάντα, αλλά σήμερα δεν είναι ένας παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και δεν μπορούμε να μιλήσουμε για το τι θα συμβεί. Μόλις έφτασαν οι Ramos, Modric και James. Σκεφτόμαστε μόνο αυτό".

"Λέω πάντα τα πράγματα, αλλά τώρα δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε γι’αυτό. Όλοι οι σύλλογοι ενδιαφέρονται για τον Pogba. Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει πάντα τους καλύτερους. Πρέπει να σεβαστούμε ότι τώρα είναι παίκτης της Γιουβέντους και δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο γι’αυτό".

Πρώτη επίσκεψη στο Columbus


«Είναι κάτι του συλλόγου κι έχει προγραμματιστεί εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να’χουμε επισκεφθεί τον Καναδά για 10 μέρες δουλειάς και τώρα ξεκινάμε με τα φιλικά που έχουμε. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να’μαστε εδώ και σε κάθε γωνιά υπάρχουν οπαδοί, όπως έχουμε διαπιστώσει κατά την άφιξή μας».

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.