News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Πιστεύαμε μέχρι το τέλος»

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

«Είμαι πολύ ήσυχος λόγω του πως έχουμε αρχίσει τη σεζόν»

"Κρατώ την στάση των παικτών για να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς", πρόσθεσε ο madridista προπονητής.



Ο Ζιντάν ανέλυσε στην αίθουσα Τύπου του Santiago Bernabeu τη νίκη εναντίον της Celta στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος: «Παίξαμε ενάντια σ’έναν πολύ καλύτερο αντίπαλο από ό, τι περίμενα, ειδικά αμυντικά. Μας δημιούργησε δυσκολίες και δεν είχαμε τίποτα εύκολο. Μερικές φορές συμβαίνει να σε ισοφαρίζουν και δεν είναι εύκολο. Θα πάρω τους τρεις βαθμούς και τη στάση των παικτών, οι οποίοι πίστευαν μέχρι το τέλος. Ήταν συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος».

«Είναι αλήθεια ότι δεν έχουμε λάμψει. Σε ορισμένα παιχνίδια δεν μπορούμε να παίξουμε όπως θέλουμε. Είχαμε ένα δύσκολο αντίπαλο που περιέπλεξε τα πράγματα. Θα μπορούσαμε να βελτιωθούμε, αλλά νιώθω ήρεμος σχετικά με το πώς ξεκινήσαμε τη σεζόν: δύο κερδισμένα παιχνίδια στο πρωτάθλημα κι ένα ακόμα επίσημο. Τώρα υπάρχουν παιχνίδια εθνικών και πολλοί πρέπει να πάνε, αλλά είναι κάτι που δεν μπορούμε να αλλάξουμε».

Αλλαγές

"Οι αλλαγές χρησιμεύουν για να προσφέρουν κάτι περισσότερο και είναι αυτό που έκαναν. Μπορούμε να τα πάμε πολύ καλύτερα. Έχουμε ένα παιχνίδι όπως αυτό, αλλά μπορεί να συμβεί μερικές φορές. Κρατάω το ότι πιστεύαμε μέχρι το τέλος και πήραμε τους τρεις βαθμούς, που είναι το πιο σημαντικό".

"Τον James τον είδα καλά. Δεν είναι εύκολο να μπεις και να πρέπει να κάνεις τη διαφορά. Τον είδα καλά, είχε μια ευκαιρία και, όπως λέτε, θα μείνει εδώ".

Οι αλλαγές των Morata και Modric

«Η απόδοσή του ήταν πολύ καλή και πολύ πλήρης. Ο Morata σκόραρε ένα γκολ και θα μπορούσε να’χει σκοράρει ένα δεύτερο κι ένα τρίτο. Τον άλλαξα για να βάλω περισσότερη φρεσκάδα με τον Mariano, ο οποίος θα μπορούσε να αμυνθεί περισσότερο και να δώσει περισσότερη ταχύτητα μπροστά. Ο Λούκα έδωσε πολλά σωματικά κι έπρεπε να βάλω περισσότερη φρεσκάδα. Είχε μόνο ένα χτύπημα. Τον είδα καλά και με ευκαιρίες για γκολ. Είναι λίγο πίσω απ’τους άλλους».

Οι μέσοι


«Kroos και Modric είναι πολύ σημαντικοί. Η δουλειά τους ήταν πολύ καλή στην πίεση και στην επιθετική βοήθεια. Μερικές φορές είναι δύσκολο για τους επιθετικούς κι έχουν  βοηθήσει τους μέσους, κι επίσης και τους μπακ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ομάδα μου. Είναι σαφές ότι πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά μερικές φορές τα πράγματα δεν είναι εύκολα απ’την αρχή. Πολλές φορές ο αντίπαλος ξέρει πώς παίζεις και πώς να μπλοκάρει την επίθεση των μπακ μας».

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.