News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Πρόσωπο με πρόσωπο με τον Zidane

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Του Santiago Siguero

Σοβαρές χειρονομίες στην ομιλία του τεχνικού πριν απ’την αναμέτρηση στη Ντόρτμουντ



Αυτό της Τρίτης δεν είναι ένα ακόμα παιχνίδι, χωρίς αμφιβολία. Πρόκειται για έναν αγώνα που τείνει να μετατραπεί σ’ένα ευρωπαϊκό κλάσικο, κι ως τέτοιο το αντιμετωπίζει η Μαδρίτη. Έτσι, μπορούσε να φανεί στην συνομιλία με τον Ζιντάν και τους παίκτες του πριν την προπόνηση.

Η ανταλλαγή απόψεων κράτησε περισσότερο απ’το συνηθισμένο. Κι αυτό γιατί ο Ζιντάν δεν θέλει να αφήσει την αμφιβολία να φωλιάσει στο ηθικό της ομάδας μετά τις γκέλες εναντίον των Βιγιαρεάλ και Λας Πάλμας. Ο προπονητής πιστεύει ότι, αν κι έκαναν κάποια λάθη (ειδικά όσον αφορά τη συγκέντρωση), η ομάδα άξιζε να κερδίσει και τα δύο παιχνίδια.


Ήθελε να επιδράσει στις θετικές πτυχές, αν και προειδοποίησε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλάρωση όταν φοράς τη φανέλα της Μαδρίτης. Μέγιστη ένταση, απ’το 1ο μέχρι το 90ο λεπτό, είναι αυτό που απαιτεί απ’τους παίκτες του ένας Ζιντάν ο οποίος φάνηκε ενθαρρυντικός κι εκφραστικός, αλλά χωρίς να αφήνει τη θέση του, του επικεφαλής του ρόστερ.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.