News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Πάμε πάντα για τη νίκη κι ενάντια στη Borussia δεν θ’αλλάξουμε»

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

«Η Μπορούσια παίζει καλά και θα’ναι ένας αγώνας με πολύ παιχνίδι»

«Ξέρουμε πού και εναντίον ποιου παίζουμε αλλά είμαστε η Ρεάλ Μαδρίτης», πρόσθεσε ο προπονητής στην αίθουσα Τύπου.



Ο Ζιντάν εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου στο Signal Iduna Park την παραμονή του αγώνα κατά της Borussia Dortmund (Τρίτη, 21:45). Ο τεχνικός έδωσε τα κλειδιά για τους τρεις βαθμούς: «Δίνουμε μια καλή εικόνα σε κάθε μέρος που πάμε. Πάμε πάντα για τη νίκη και δεν θα αλλάξουμε. Ξέρουμε εναντίον ποιου παίζουμε και πού παίζουμε, αλλά είμαστε η Ρεάλ Μαδρίτης. Θα προσπαθούμε πάντα να κερδίσουμε το παιχνίδι».

«Δεν θ’αλλάξω το σύστημα. Δεν σκέφτομαι αυτό που συνέβη άλλες φορές σ’αυτό το γήπεδο. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και θα’ναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας, όπως πάντα. Ελπίζω να’ναι ένας καλός αγώνας, τίποτα άλλο».

Τύπος του αγώνα

"Θα’ναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Μπορούσια είναι μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Είναι μια νεανική ομάδα που έχει κάνει αλλαγές, αλλά η φιλοσοφία της είναι η ίδια. Μας αρέσει να παίζουμε ποδόσφαιρο κι αυτό είναι που θα κάνουμε".

Cristiano

"Όλα κανονικά. Ο θυμός δεν είναι μόνο δικός του. Όλοι οι παίκτες όταν φεύγουν απ’το γήπεδο μπορεί να’ναι θυμωμένοι. Πλέον σκεφτόμαστε τον αυριανό αγώνα. Είναι αυτό που είναι, πήρα την απόφαση για το καλό του παίκτη. Μιλάμε για όλα αυτά περισσότερο από ό,τι για το παιχνίδι. Θα πρέπει να ζήσουμε μ’αυτό και είμαστε ήρεμοι. Δεν είμαι ηλίθιος κι αυτός είναι έξυπνος. Είμαστε εδώ για το ίδιο και οι δύο, όχι μόνο για να μιλάμε για άλλα πράγματα".

Keylor ή Casilla

"Θα το δείτε αύριο, δεν μπορώ να απαντήσω. Μιλάω μαζί τους κατά καιρούς και ξέρουν τι σκέφτομαι. Δεν μπορώ να πω τι έχω πει μαζί τους. Το σημαντικό είναι ότι και οι δύο είναι έτοιμοι και μπορώ να τους υπολογίζω, κι επίσης τον Ruben. Πρέπει να πάρω την απόφαση και είναι ήσυχοι".

Αμφιβολίες απ’τις δύο ισοπαλίες;

«Όχι, αυτό μπορεί να συμβεί. Αυτό που έχει σημασία είναι να ξέρουμε αυτό που θέλουμε να κάνουμε κι αυτό που θέλουμε να είναι να δουλέψουμε για να πετύχουμε πράγματα. Η ομάδα είναι μια χαρά. Σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει τέσσερις βαθμούς σε δύο παιχνίδια, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μερικές φορές είναι καλύτερο για να δοθεί μια προειδοποίηση και να συνεχίσουμε τη δουλειά μας».

«Φυσικά και τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα. Όταν έχεις ευκαιρίες θα μου άρεσε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ. Στο αμυντικό θέμα σου βάζουν δύο γκολ και είναι κάτι που μπορούμε να διορθώσουμε. Είναι ένα ζήτημα όλων, όχι μόνο της άμυνας. Πάνω απ’όλα, όταν ελέγχεις το παιχνίδι όπως το Σάββατο. Ποτέ δεν μπορείς να πεις ότι ένα παιχνίδι είναι ελεγχόμενο. Είναι λίγο περισσότερο της συγκέντρωσης κι αυτό είναι όλο».

Casemiro και Makelele

"Δεν μου αρέσουν οι συγκρίσεις. Ο Casemiro είναι ένας σημαντικός παίκτης. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τους τραυματισμούς. Ελπίζω να ανακάμψει σύντομα. Έχουμε καλούς παίκτες για να τα ξεπεράσουμε όλα αυτά. Στη θέση του μπορεί να μην έχουμε, αλλά έχουμε ένα διαφορετικό παίκτη".

Το BBC και τα rotations

«Μπορούν να συμβούν τα πάντα. Τα rotations είναι η ιδέα που έχω. Όταν υπάρχει ένα παιχνίδι στο οποίο θα χρειαστείς έναν παίκτη που δεν έχει παίξει ποτέ, δεν θα μπορεί να’ναι καλά. Αντιθέτως, αν δώσεις λεπτά σε όλους στη συνέχεια τους επιλέγεις και είναι προετοιμασμένοι. Τα rotations είναι σημαντικά. Δεν είμαι ηλίθιος και δεν είμαι το άτομο που θέλει να εφεύρει κάτι. Κάθε φορά θα βάζω την καλύτερη δυνατή ομάδα για να κερδίσει το παιχνίδι».

Αντικαταστάτες των Marcelo και Casemiro

"Στην αρχή ήταν ο Marcos Llorente και ήταν ένας παίκτης που θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Casemiro. Αποφασίσαμε ότι θα’ταν καλό γι’αυτόν να πάει να παίξει 30 ή 40 παιχνίδια φέτος. Αντικαταστάτης του Marcelo είναι ο Coentrão, ο οποίος είναι καλά και είναι μαζί μας. Ο Nacho το’χει κάνει επίσης. Keylor και Coentrão είναι πλέον έτοιμοι για να παίξουν 90 λεπτά".

Σύστημα

«Μπορούμε να αλλάξουμε πάντα τη θέση, ακόμα και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το σύστημα μπορεί επίσης να αλλάξει. Μπορεί να υπάρχουν δύο μέσοι πίσω κι ένας επιθετικός, ή το αντίστροφο. Στη συνέχεια, στην προετοιμασία είδαμε ότι μπορούμε να παίξουμε με δύο επιθετικούς, μια γραμμή των τεσσάρων στη μέση. Εξαρτάται απ’το τι θέλουμε να κάνουμε στο γήπεδο. Το σύστημα δεν είναι τόσο σημαντικό, αλλά οι παίκτες και το να αισθάνονται άνετα εκεί που παίζουν».

@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.