News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Guardiola θα μπορούσε να υπογράψει για τη Μαδρίτη, σύμφωνα με τον βιογράφο του

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Ο Perarnau αναφέρει ότι υπήρχε «μια προσέγγιση» της λευκής ομάδας


Η ιστορία ενός club μπορεί να’χει μια ριζική στροφή από μικρές λεπτομέρειες. Κι αυτό είναι ό, τι θα μπορούσε να συμβεί στη Ρεάλ Μαδρίτης το περασμένο έτος, εάν ο Pep Guardiola δεν είχε δεσμεύσει το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι. Κι αυτό γιατί ο Καταλανός τεχνικός βολιδοσκοπήθηκε απ’τη λευκή ομάδα όταν το τέλος του Μπενίτεθ φαίνονταν μη αναστρέψιμο. Ο Γκουαρντιόλα δεν ήθελε να ακούσει οποιαδήποτε πρόταση, χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα την κλεισμένη μετακίνησή του στην City. "Ναι υπήρξε επαφή", αποκαλύπτει ο Martí Perarnau στην παρουσίαση του βιβλίου του Pep Guardiola, η μεταμόρφωση.


Έτσι εξηγεί ο συγγραφέας σ’ένα βίντεο της La Sexta: "Όταν ήταν σε δύσκολη κατάσταση στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Μπενίτεθ, υπήρξε μια επαφή. Μια προσέγγιση προς τον Πεπ Γκουαρντιόλα για να δουν τι επρόκειτο να κάνει μετά τη Bayern. Ο μάνατζερ το μετέφερε στον Pep, ο οποίος απάντησε ότι πήγαινε στη Μάντσεστερ Σίτι κι ότι δεν επρόκειτο ν’ακούσει προτάσεις από κανέναν".

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.