News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Modric πάει ομαλά

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Του Santiago Siguero

Συντομεύει τις προθεσμίες και η ιδέα είναι να επιστρέψει ενάντια στη Leganés



Η ανάκτηση του Luka Modric προχωράει καλά. Καλύτερα απ’τα αναμενόμενο. Η έντονη δουλειά του παίκτη είναι έτοιμη να δώσει καρπούς που θα μεταφραστούν, σχεδόν σίγουρα, σε λεπτά στις 6 Νοεμβρίου, στον αγώνα ενάντια στη Leganes στο Μπερναμπέου. Αν δεν πάει στραβά τίποτα, ο Modric θα επιστρέψει στον χειρισμό της Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον του pepinero συνόλου. Ο στόχος είναι να πάρει λεπτά για να’ναι στο 100% στο ντέρμπι της Μαδρίτης στις 19-N.

Στη Μαδρίτη είναι ενθουσιασμένοι με την εξέλιξη του Κροάτη. Τόσο που δεν βλέπουν με ανησυχία το να επανεμφανιστεί ο Modric ακριβώς πριν απ’το επόμενο διάλειμμα των εθνικών. Ο χρόνος αποκατάστασης των τραυματισμένων παικτών υπολογίζεται χωρίς να λαμβάνονται υπόψη παράγοντες του προγράμματος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, αν είναι καλά ο Modric, θα παίξει ενάντια στη Lega. Δεν πρόκειται να καθυστερήσει την επιστροφή του στο γήπεδο το γεγονός ότι μετά υπάρχει μια επίσημη δέσμευση της Κροατίας (ενάντια στην Ισλανδία).

Μια τέλεια ανάκαμψη

Ο Modric εγχειρίστηκε στις 2 Οκτωβρίου. Αν και στην αρχή ο χρόνος απουσίας ορίστηκε σε ένα μήνα, η σύνεση υποχρέωνε να κρατηθεί ένα περιθώριο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η πιο κατάλληλη ημερομηνία για την επιστροφή του έμοιαζε το ντέρμπι του Καλντερόν.

Σήμερα, όλα πάνε σύμφωνα με τις καλύτερες προβλέψεις. Απ’την εγχείρηση, που έκαναν οι γιατροί Arramberri (της Ρεάλ Μαδρίτης) και Leyes, μέχρι μια διαδικασία αποκατάστασης στην οποία έχουν παίξει βασικό ρόλο, σωματικά και ψυχικά, οι φυσιοθεραπευτές του club.


Η απόφαση να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προέκυψε με το πέρασμα των εβδομάδων ως η καλύτερη επιλογή. Μετά τον τραυματισμό του Modric στο Cornellà, υπήρχαν εκείνοι που πόνταραν σε μια συντηρητική θεραπεία, αλλά τελικά επικράτησε το κριτήριο των ιατρικών υπηρεσιών του λευκού club.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.