News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Sergio Ramos ψάχνει την πολλοστή αθώωση και το να φρενάρει τα φίλια πυρά

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Του Alonso Castilla

Στην Αλβανία, και πάλι στο επίκεντρο της κριτικής

Στο Αλβανία-Ισπανία θα’ναι και πάλι κάτω απ’το μικροσκόπιο ένας Sergio Ramos θύμα της έντονης κριτικής. Κριτική που ξεκινά απ’το πιο κοντινό του περιβάλλον, που τον πονάει περισσότερο



Έχει σαφές ότι σ’αυτές τις πρώτες εβδομάδες της σεζόν δεν αποδίδει όπως αναμένεται. Το πέναλτι που έκανε στο Τορίνο κι διευκόλυνε την ισοπαλία της Ιταλίας έκανε το χείμαρρο της κριτικής να ξεχειλίσει και πάλι. Ο Sergio Ramos είναι συνηθισμένος να υποφέρει κεφάλαια αυτών των χαρακτηριστικών, επειδή συμβαίνουν κυκλικά. «Αυτοί που μιλάνε να το απολαύσουν, γιατί θα βουλώσω στόματα. Δεν θα με καταστρέψουν με την κριτική», είπε προκλητικά μετά το παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι είναι πληγωμένος, ειδικά επειδή αισθάνεται θύμα φίλιων πυρών ... ακόμα μια φορά. Στο Αλβανία-Ισπανία ο μεγεθυντικός φακός της κριτικής θα’ναι συνέχεια πάνω του.

Ο αμυντικός καταλαβαίνει ότι απ’το ίδιο του το σπίτι, επίσης από κοντινό περιβάλλον, δεν υπάρχουν λόγια κι ενέργειες για μια στήριξη, αλλά για εντελώς το αντίθετο. Είναι μια εμπειρία που έχει υποστεί στο πρόσφατο παρελθόν, ελπίζοντας να μην συνέβαινε ξανά με το πέρασμα του χρόνου. Αλλά πιστεύει ότι λίγα πράγματα έχουν αλλάξει κι ότι θα υπάρχει πάντα κάποιος που θα του ρίξει στο λαιμό με την παραμικρή ευκαιρία. Έτσι εκτιμούν μέσα απ’το εσωτερικό της ίδιας της ισπανικής εθνικής ομάδας, όπου για λίγες μέρες ο παίκτης είναι μακριά απ’την ρουτίνα της ζωής του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι σχέσεις μεταξύ του Sergio Ramos και του Florentino Perez δεν ήταν ποτέ απλές, ούτε και τώρα. Αν και δημόσια, μπροστά στις κάμερες, δίνουν την εντύπωση της ομαλότητας, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Τα δύο Champions League που κέρδισε για τη Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία χρόνια (2014 και 2016) ηρέμησαν τα νερά, αλλά το θέμα έχει μπλέξει και πάλι. Το κακό ξεκίνημα του αμυντικού στη σεζόν έχει επικριθεί με ακραία σκληρότητα. Αν κι έχει ξεκάθαρο ότι έχει κάνει μερικά λάθη, δεν κατανοεί ότι ουσιαστικά έχει ξεκινήσει μ’αυτά ένα είδος αμείλικτου κυνήγιού. Ειδικά απ’τους επίσημους προπαγανδιστές του Perez.



Το αντίο του Κασίγιας


Συνέβη ότι μετά από μέρες έλαβε χώρα το θλιβερό κι επαίσχυντο, μοναχικό, αντίο του Ίκερ Κασίγιας. Ένα επεισόδιο που άνοιξε τις ραφές του ιδρύματος, προσφέροντας μια άθλια εικόνα στο εξωτερικό. Την επόμενη μέρα διοργανώθηκε μια τελετή με σκοπό να καθαρίσει το πρόσωπο του συλλόγου, επίσης και του πρόεδρου του. Ο πρόεδρος είχε ξεκάθαρο τότε ότι δεν θα μπορούσε να επιτρέψει άλλη μία απ’τις αναφορές της ομάδας τα τελευταία χρόνια, ν’αποχωρήσει επίσης. Ο Florentino Perez ήταν αναγκασμένος να προσεγγίσει τον Sergio και ν’αποδεχτεί τους όρους του αμυντικού, ο οποίος εκείνη τη στιγμή είχε αποφασίσει να φύγει το 2017, ακριβώς στο τέλος της σύμβασης που ίσχυε τότε.


Ένα τετ α τετ με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης σηματοδότησε το τέλος του σίριαλ και την ευτυχή έκβαση για τον παίκτη, του οποίου στόχος ήταν πάντα να συνεχίσει να φοράει τη λευκή φανέλα για πολλά χρόνια. Είχε στο χέρι καλές προσφορές που του εγγυόνταν αρκετά εκατομμύρια ευρώ. Τελικά, έπρεπε να’ναι ο Florentino Perez αυτός που ξηλώθηκε για να εξασφαλιστεί την παραμονή του μεγάλου αρχηγού του. Μια δέσμευση που λήγει τον Ιούνιο του 2020. Ο χρόνος θα δείξει εάν ολοκληρωθεί ... Με την άδεια των φίλιων πυρών.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.