News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Vallejo και η τέχνη να βγαίνει η μπάλα παίζοντας από πίσω

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Του Rubén Jiménez

Ο δανεικός στόπερ απ’τη Μαδρίτη καταλαμβάνει τις θέσεις τιμής στην κατάταξη των πασών



Το ότι στον Jesús Vallejo το Erasmus στη Γερμανία του’ρχεται πολυτέλεια δεν είναι ένα μυστικό. Ο δανεικός παίκτης απ’τη Μαδρίτη θαμπώνει στη Bundesliga για την ικανότητά του να αμύνεται, για την ταχύτητά του... και για την καλή του δουλειά, όταν παίζει τη μπάλα απ’την άμυνα.

Τόσο, που είναι ο τέταρτος Ισπανός αμυντικός με το καλύτερο ποσοστό σωστών πασών στην Ευρώπη, μ’ένα 89,46% σωστών ενεργειών, μπροστά απ’τον Piqué (88.67% επιτυχημένες πάσες) ή τον Iñigo Martínez (87,42%). Τον ξεπερνούν μόνο, οι Ράμος, Albiol και Carvajal.
Ισπανοί αμυντικοί με μεγαλύτερη επιτυχία σε πάσες

Sergio Ramos 91.36%

Carvajal 89.72%

Albiol 89.59%

Vallejo 89.46%

Piqué 88.67%

Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν αυτό που δεν είναι πλέον μια αίσθηση, αλλά μια πραγματικότητα. Ο Vallejo έχει εγκατασταθεί στην ελίτ των ευρωπαϊκών άμυνών. Είναι ο έβδομος αμυντικός με περισσότερες πάσες στη Bundesliga, με 427 και καταλαμβάνει την ίδια θέση στην κατάταξη των επιτυχημένων πασών.

Ο Vallejo, ο οποίος μετατρέπει σε viral τα βίντεο που δείχνουν τις ενέργειές του, διακρίνεται στο κέντρο της άμυνας της Άιντραχτ Φρανκφούρτης ως ο δημιουργός του παιχνιδιού της ομάδας. Η πρώτη πάσα ξεκινά απ’τα πόδια του και σε παιχνίδια όπως της Μπάγερν, στο οποίο αντιστοιχεί το βίντεο, έχει δώσει αυθεντικές παραστάσεις πασών για να ξεκινήσει το παιχνίδι.


Ενώ ο προπονητής του, ο Κροάτης Νίκο Κόβατς, παραδίδεται στα πόδια του, «δεν έχω δει έναν τέτοιο παίκτη είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής. Αυτό το παιδί είναι ένα σκάνδαλο», στη Μαδρίτη τρίβουν τα χέρια τους με ό, τι πρόκειται να τους έρθει στο Bernabeu την επόμενη σεζόν. Ένας στόπερ πρώτου ευρωπαϊκού επιπέδου.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.