News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Και στις 89 μέρες, επιτέλους ξεκουράστηκε

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Του Santiago Siguero

Την περασμένη Κυριακή, ο Bale απόλαυσε την πρώτη μέρα του μακριά απ’τις διπλές προπονήσεις που μονοπώλησαν τη διαδικασία ανάρρωσής του


Με την ολοκλήρωση του αγώνα μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης κι Εσπανιόλ υπήρχε στο Μπερναμπέου ένας άνθρωπος πιο ευτυχισμένος απ’τον οποιονδήποτε. Δεν ήταν άλλος απ’τον Gareth Bale, ο οποίος μετά από 88 ημέρες -λέγεται σύντομο- μακριά απ’το γήπεδο, επέστρεφε στην δράση. Δεν ήταν, επίσης, μια οποιαδήποτε επιστροφή. Ο Ζιντάν συμφώνησε με τον παίκτη να του δώσει 20 λεπτά κι ο Gareth υπενθύμισε στο Bernabeu τις αρετές που τον έχουν οδηγήσει να λείψει τόσο στην ομάδα τους τρεις τελευταίους μήνες: ξέφρενη κούρσα στο χώρο και κυνικό τελείωμα στο απέναντι δοκάρι.

ΑΠ’ΤΙΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Η επιστροφή ενάντια στην Εσπανιόλ ήταν το αποκορύφωμα μιας μακράς διαδικασίας αποκατάστασης που ξεκίνησε στις 23 Νοεμβρίου του 2016, μόλις 24 ώρες μετά τον ατυχή τραυματισμό του στην επίσκεψη των λευκών στην Sporting de Portugal. Ο Gareth έπιασε αμέσως δουλειά, μια ρουτίνα που δύσκολα μεταβλήθηκε με το πέρασμά του απ’το χειρουργείο, έξι ημέρες μετά το σοβαρό πλήγμα που υπέστη στο José Alvalade.


Από τότε, ο Μπέιλ έχει εργαστεί σαν ένας δαιμονισμένος για να προσπαθήσει να μειώσει στο μέγιστο το χρόνο της προβλεπόμενης, απ’τις ιατρικές υπηρεσίες του συλλόγου, απουσίας. Αυτός τοποθετούνταν γύρω στους τρεις μήνες απουσίας -αν και σε μερικά φόρουμ υπήρχε εικασία για μια μεγαλύτερη περίοδο ανάκαμψης-, που κόπηκαν κατά πέντε μέρες ενάντια στην Εσπανιόλ. Αν και το σύνθημα με τον Μπέιλ ήταν πάντα σαφές: δεν θα επέστρεφε μέχρι να βρεθεί στο εκατό τοις εκατό. Το Σάββατο μπόρεσε να διαπιστωθεί ότι το σχέδιο πήγε όπως είχε προγραμματιστεί.

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ

Είκοσι τέσσερις ώρες αργότερα, ο Bale μπορούσε, επιτέλους ν’αφιερώσει μια πλήρη μέρα στην οικογένειά του. Οι διπλές προπονήσεις αποτελούν μέρος του παρελθόντος για τον Ουαλό, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το ρεπό που έδωσε ο Ζιντάν για να το απολαύσει μαζί με τη σύζυγό του και τις κόρες του. Αν και είχε περισσότερη παρέα. Η οικογένεια του Gareth και κάποιοι συγγενείς της συζύγου του, ταξίδεψαν στη Μαδρίτη για να δουν ζωντανά την επιστροφή του παίκτη στη δράση. Ο Bale εκμεταλλεύτηκε την Κυριακή για να περάσει μια μέρα περιβαλλόμενος απ’τους αγαπημένους του, μακριά απ’τα γυμναστήρια του Valdebebas, όπου εργάστηκε σκληρά αυτούς τους τρεις μήνες, πάντα με την συνοδεία του Jaime Benito, του έμπιστου φυσιοθεραπευτή του. Ο Ουαλός δεν τον άφησε από δίπλα του ούτε καν στην Ουαλία, όπου ταξίδεψε για να περάσει λίγες μέρες τα Χριστούγεννα. Ο Benito ταξίδεψε μέχρι εκεί για να παρακολουθήσει επί τόπου την αποκατάσταση του παίκτη.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ


Χθες, ο Μπέιλ επέστρεψε στη φυσιολογική δραστηριότητα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο Βρετανός εξτρέμ δούλεψε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, στην πρώτη απ’τις δύο προπονήσεις που θα’χει ο Ζιντάν για να προετοιμάσει την αναμέτρηση του Mestalla. Μια αναμέτρηση στην οποία, θεωρητικά, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης θα εκτιμήσει και πάλι τον αγωνιστικό χρόνο του παίκτη του. Δεν φαίνεται πιθανό να ξεκινήσει βασικός, αλλά, όπως κι ενάντια στην Εσπανιόλ, θα’χει λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Πρόκειται, ουσιαστικά, για ένα ζήτημα ρυθμού, καθώς ο τραυματισμός στους περονιαίους τένοντες στο δεξί του πόδι έχει πλέον ξεπεραστεί εντελώς. Ένα άλλο πράγμα μπορεί να’ναι το παιχνίδι της Κυριακής εναντίον της Βιγιαρεάλ. Σ’αυτή την αναμέτρηση, με δύο ματς ήδη στα πόδια του, είναι πιθανό ο Bale να΄ναι πλέον βασικός. Μια μεγάλη είδηση ​​για τον Ζιντάν, ο οποίος ανακτά έτσι έναν απ’τους παίκτες βιτρίνα του.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.