News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ceballos, κατασκευάζοντας έναν «νέο» Modric

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Του David G. Medina

Η Μαδρίτη βλέπει σ’αυτόν τον φυσικό κληρονόμο του Lukita


Ο Dani Ceballos ξεκίνησε ενάντια στην Alavés να δείχνει τον παίκτη πρώτου επιπέδου που έχει μέσα του. Μιλάμε, φυσικά, από τότε που φοράει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, όπου έχει παίξει μόλις τρεις φορές, στο Σούπερ Καπ, στο Τσάμπιονς και στη Liga. Δεν είχε ούτε ένα ολόκληρο ημίχρονο, 45 λεπτά, πριν βγει στο γρασίδι του Mendizorroza πρόθυμος να δείξει τον παίκτη ο οποίος μετατράπηκε στον καλύτερο παίκτη του Euro Κ 21 και στον οποίο η Μπέτις έριξε την ομάδα στην πλάτη του όταν ήταν μόλις 19 ετών.

Όλο αυτό έκανε τη Μαδρίτη να μην διστάσει να εισέλθει σε έναν πόλεμο με τη Barça, την έκβαση του οποίου αποφάσισε ο ίδιος ο παίκτης με την επιθυμία του να φορέσει τα λευκά. Ούτε το γεγονός ότι στο Camp Nou του πρόσφεραν περισσότερες εγγυήσεις για να παίζει, δεν εμπόδισε να γυρίσει την πορεία του ο Utrerano. Είχε αποφασίσει ότι ήθελε να φορέσει τα λευκά και μόνο τα λευκά. Ενώ οι azulgrana του εγγυόνταν περισσότερα λεπτά, στη Μαδρίτη του έδειχναν ότι έβλεπαν στο πρόσωπό του τον μελλοντικό Luka Modric, απαραίτητο ποδοσφαιριστή τώρα, αλλά που είναι πλέον 32 ετών. Μια σημαντική ηλικία λόγω της οποίας θα πρέπει να κατανείμει τις προσπάθειές του στο στυλ του Cristiano Ronaldo. Το παράδειγμα της αναμέτρησης ενάντια στην Alavés είναι τέλειο για να καθορίσει αυτή τη μετάβαση απ’το αδιαμφισβήτητο καθεστώς βασικού στα rotations.

Κι εκεί όπου εμφανίζεται ένας Ceballos που στην Ρεάλ Μαδρίτης, πρώτος ο Ζιντάν, τον βλέπουν ως έναν παίκτη με χαρακτηριστικά που μπορούν να τον οδηγήσουν να γίνει, σ’ένα μέλλον καθώς είναι μόλις 21 ετών, ο κληρονόμος του μεγάλου ιδιοφυούς Κροατικού 10. Το παιχνίδι δίπλα στο Lukita είναι το καλύτερο σχολείο για έναν Dani που «μαθαίνει» το επάγγελμα του εσωτερικού όπως ρουφάνε οι άπληστοι φοιτητές όλα και κάθε ένα απ’τα μαθήματα του δασκάλου. Το σχολείο του παίκτη που ακουμπά και δίνει, ακουμπά και πάλι και προσφέρεται. Ο ποδοσφαιριστής, εν τέλει, που λειτουργεί ως «κόλλα» σε όλη την ομάδα. Ποιότητα έχει, πασπαλισμένη με πυγμή όταν ενθαρρύνεται με το σουτ με το δεξί του.

Ο ανταγωνισμός, είναι αλήθεια, είναι έντονος. Ο Kovacic, τώρα τραυματίας, είναι ένα άλλο πολύ σκληρό κόκαλο για τον Ceballos, αλλά ο παίκτης απ’την Utrera είναι ο ίδιος γενναίος παίκτης που αποφάσισε να υπογράψει για την ομάδα με το περισσότερο ταλέντο στο κέντρο, γνώστης της δυσκολίας του εγχειρήματος. Ο ίδιος που, με δύο γκολ, έχει βγάλει τη Μαδρίτη από ένα πρόβλημα στη Βιτόρια. Ο ίδιος που ονειρεύεται να γίνει τόσο μεγάλος όσο ο Modric.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:





Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.